Přejít na výpis diskuzí
Sledujte desátý díl herního pořadu Re-Play
16.4.2011 | Redakce Games.cz
95 příspěvků
-
Ta moderátorka by taky potrebovala trochu vic cvicit... vzdyt ta jeji postava je priserna:(
-
první větě jsem porozumněl asi až na patnáctý pokus *1*
a to navíc až po shlédnutí celého pořadu, kdy jsem vylučovací metodou určil, z čeho bychom to měli tak bobkovatět. -
Když jste tak chytří, můžete to jít namlouvat za něho a ukázat vaši znalost angličtiny. Je to prostě Čech. By to třeba mohl, namluvit Angličan ne? Ale stejně by jste si našli něco jiného protože, problém není v pořadu, ale ve vás. Takže buďte rádi, že takový pořad existuje a neřešte *****. :)
-
mně teda jediný písnička, která mi utkvěla, byla tahle
http://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184
*1* -
toť otázka první za 1 000,- Kč tadadadadáááá *5*
-
Uff, jeste jednou a naposledy k namlouvaci ;) recenzi. V dnesnim dile jsem se u LEGO Star Wars III dozvedel, ze postavicky tam po sobe strili BLEJSTREM. Taky zaznelo, ze extra tuhe a zdanlive neznicitelne objekty znici jen BLEJSTR co maji droidi, na coz hra pomateneho hrace nijak neupozorni - tohle je zase tafka pro Alese Smutneho, takhle to prece bylo i v LEGO Star Wars I, LEGO Star Wars II, LEGO Indy I, LEGO Indy 2, LEGO Batman... proste to tak bylo uplne vsude.
Kazdopadne se tedy jevi velice malicherne resit predcitace z Re-Playe za jeho vyslovnost a duraz na slabiky, kdyz ani neumi poradne cist, blejstr, blastr, hodinky, holinky... vzdyt je to jedno, je to jen do televize. ;) -
jaká pisnička beží od 15 minuty?
-
Za co ze je placen? Za spravnou anglickou vyslovnost?
Myslim ze je placen za to, aby informace o hrach priblizil lidem.
A dokud vetsina lidi rika "Falout", "Tomp Rajdr", nebo "Bijošok", tak je jedine logicky, ze to tak bude rikat i moderator na primaCOOL.
Na pitomce, co si jako chytrejsi muzou pripadat leda resenim takhle hloupejch malichernosti se stejne kazdej muze leda vyprdnout : P -
Eh tys zapomněl že games.cz spoludělá Bocan :D.. Zbytečnej post, toto:)
-
hot pršút:)
-
A je takovej problem, pro člověka kterej je za to placen, najít si správnou (britskou či americkou) výslovnost slov: Crysis, Warcraft a Mass?
Jako bez debaty, tenhle komentátor je lepší. Stejně jako 4 je na vysvědčení lepší než 5. -
To je správnej přístup já dám nýd for spýd hot pursujt :-) měj sa :D
-
Prave jsem se na to dole v diskusi vysral. A jdu si pustit TOMB RAJDRA.
-
Jak uz jsem psal, musel by to slyset. A nejde primarne ani o tenhle dil (z minule soboty) ostatne tam zaznel vyraz Crysis jen 2x. Trojanova v uvodu a namlouvac recenzi v jejim zaveru. Asi vi, ze mu to nejde, tak radeji slovo Crysis vypousti jak jen to jde. ;) Podivne zpival a okudrdlinkoval to v nekterem ze starsich dilu, kdy nas bud chystal na prichod hry, nebo srovnaval s konkurenci a varoval pred nemeckym spasitelem.
Jinak osobne je mi ta vyslovnost cehokoliv v podstate ukradena. To jen aby to nevypadalo, ze rejpu za kazdou cenu. Za usi mne taha jen prehnana snaha o prizvuk nebo nejaka uplna pitomost typu Baletstorm, nebo Hot Pršůt. :) Jsme proste v cechach a beru to podle toho. 99% hracu tu mluvi o WARKRAFTU a TOMB RAJDROVI a co, nikdo si kvuli tomu vlasy netrha. -
WOW mi neprijde zas tak super, je dost lepsich mmo. Je rozsireny hlavne kvuli tomu, ze melo obrovskou propagandu a znamost warcraftu, krom toho mu hodne pomohlo ze mmo v ty dobe nebylo jeste mimo vychod tak masove rozsireny. Vetsina pozdejsich mmo upadla do stinu wowka i kdyz nektery z nich byly a jsou o dost lepsi a taky se casto trapne oznacovali za wow klon. Jenze to je jako napr vsechny fps oznacovat za klon jedny hry a priklad za vsechny kdyz LotRO bylo vycitano plno veci ktery ma spolecny s wow, ale pritom ty veci pouzilo Turbine uz v jejich Asheron's Call ktery vyslo o hodne driv. *7*
-
A vubec - co to je za nesmysl mlit u ceskyho poradu o prizvuku??
Kdyz chces spravnej prizvuk, tak se divej na zahranicni porady, bohajeho. *7* -
Že už se konečně na to jak kdo a co vyslovuje nevyserete! Akorát trapné do hnidy rýpání! Chováte se jako borci ale hubu máte ještě od sunaru!
-
Jezismarja...
Radsi at to rika normalne ceskym prizvukem, nez tak imbecilne ultraamericky, jak se snazil treba ten minulej namlouvac.
Neni nic trapnejsiho, nez prehnana amer.vyslovnost v podani ceskyho trouby... *7* -
lenze kolko a akych textur a textur vykresluje ten engine vs kz3. KZ3 ma uzasne particle efekty, ale crysis mi prisiel ze zere viac vykonu a graficky "overall" lepsi.
-
třeba že jde o přízvuk a důraz?