Přejít na výpis diskuzí
Sledujte desátý díl herního pořadu Re-Play
16.4.2011 | Redakce Games.cz
95 příspěvků
-
Nechci nikterak provokovat, nebo rejpat, ale ta moderátorka by mohla vždycky vyplivnout žvejku před natáčením - je to vážně odpudivé, když uprostřed rozhovoru přehazuje žvejku v puse sem a tam. A výjimečný jev to také není. :)
-
"Must Effect"- dobřéééé BD
-
WOW mi neprijde zas tak super, je dost lepsich mmo. Je rozsireny hlavne kvuli tomu, ze melo obrovskou propagandu a znamost warcraftu, krom toho mu hodne pomohlo ze mmo v ty dobe nebylo jeste mimo vychod tak masove rozsireny. Vetsina pozdejsich mmo upadla do stinu wowka i kdyz nektery z nich byly a jsou o dost lepsi a taky se casto trapne oznacovali za wow klon. Jenze to je jako napr vsechny fps oznacovat za klon jedny hry a priklad za vsechny kdyz LotRO bylo vycitano plno veci ktery ma spolecny s wow, ale pritom ty veci pouzilo Turbine uz v jejich Asheron's Call ktery vyslo o hodne driv. *7*
-
-
Eh tys zapomněl že games.cz spoludělá Bocan :D.. Zbytečnej post, toto:)
-
-
hehe já tam slyšel Mass Deffect :D to mě dostalo *1* *1*
-
jaká pisnička beží od 15 minuty?
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=UINhE8L1yXg
-
-
hey hhh todle je teprve 10 díl
-
-
mně teda jediný písnička, která mi utkvěla, byla tahle
http://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184
*1* -
toť otázka první za 1 000,- Kč tadadadadáááá *5*
-
-
Uff, jeste jednou a naposledy k namlouvaci ;) recenzi. V dnesnim dile jsem se u LEGO Star Wars III dozvedel, ze postavicky tam po sobe strili BLEJSTREM. Taky zaznelo, ze extra tuhe a zdanlive neznicitelne objekty znici jen BLEJSTR co maji droidi, na coz hra pomateneho hrace nijak neupozorni - tohle je zase tafka pro Alese Smutneho, takhle to prece bylo i v LEGO Star Wars I, LEGO Star Wars II, LEGO Indy I, LEGO Indy 2, LEGO Batman... proste to tak bylo uplne vsude.
Kazdopadne se tedy jevi velice malicherne resit predcitace z Re-Playe za jeho vyslovnost a duraz na slabiky, kdyz ani neumi poradne cist, blejstr, blastr, hodinky, holinky... vzdyt je to jedno, je to jen do televize. ;) -
-
Blejstr mě docela pobavil, to jsem slyšel prvně v životě. Každopádně omlouvat jeho nevysvětlené použití tím, že to tak přece bylo i v jiných LEGO hrách, mi nepřijde úplně fair, designér by měl počítat i s hráči, pro něž je daná hra ze série první. A vlastně nejen počítat, ale i v ně kvůli prodejům doufat *4* Takže výtka podle mě (pokud opravdu není ve hře řečeno, že ty a ty objekty lze zničit jen "blejstrem" či k tomu jinak není hráč naveden) byla na místě.
-
-
Ted naprosto vazne a bez legrace, asi vterinu nebo dve jsem fakt zavahal a zapremyslel, co ze by to ten blejstr asi mohl byt a o cem ze je rec. Vtipny vyslovnosti se da zasmat, ale tady uz zacina trpet sama informacni hodnota poradu a recenzi, kdyz se zavadeji nova slova a vyrazy. :)
Jinak tyhle LEGO SW jsem zatim nehral a asi nebudu, ale... pokud jsem to spravne pochopil, z toho co bylo receno, hra ma znovu ty blyskave tuhe objekty, ktere skoro nejdou znicit. Umi to jen postavy s urcitou zbrani, u Indyho to byly granaty a bazooka, ve Star Wars to davali Sithove atd. Takze prave proto se tomu divim, podobne by se totiz dalo namitnout, ze postavicky skoro nikam nevyskoci a ze na nektera mista se nejde dostat. A ze teprve po velkem koumani hraci dojde, ze kvuli velkym skokum je tam Jar-Jar nebo letajici R2D2. To byla pointa, tyhle hry jsou prece o kombinovani a kooperaci postav, respektive jejich schopnosti a vybavy kterou nesou. Ale jak rikas, nevime je-li tam nejaky tutorial nebo lehka napoveda jak na to, ani jestli tohle nove LEGO nepouziva nejake jine mechanismy a opravdu lepsi a silnejsi blejstry. ;D -
-
Pokud jsi to nepoznal tak je to jen tvoje vlastní retardace. Nemusíš tu kvůli tvé nemoci psát referáty
-
-
a navíc moderátoři mají vždy napsanou vyslovnost a podle ní čtou
-
Vsak ty to zase nemusis cist? A mame po problemu. Je ale moje chyba, ze vlastnim starsi vydani slovniku cizich slov, kde se vyraz blejstr jeste nevyskytuje, to je bez debat.
-
-
O co Ti přesně jde v tomto případě? Jelikož se jedná o slovo "blaster", a v angličtině se obvykle "a" vyslovuje jako "ej", takže si rozhodně nevymýšlí nová slova, pouze je špatně vyslovuje. Je to to samé, jako v případě Bulletstorm - "u" se občas vyslovuje jako "a" (příklad Umbrella), a mnoho lidí tam stále to "a" cpalo...
-
To mas mozna pravdu, ale nevim teda jestli to je moje vina.
Jsem to predtim jen tak prelit ocima a "smysl" mi to davalo, a ted kdyz na to koukam tak fakt nevim : D
S takovejma vyjadrovacima schopnostma bych se teda bejt tebou porad do nikoho nenavazel. Takze pointa stale plati : P -
crook: Ty ani nevíš co je napsáno v komentáři na kterej reaguješ lol
-
A ve ktery anglictine se to vyslovuje blejstr, marto?
Kdyz nekdo jako ty nekoho nazyva retardem, tak to vzdycky pobavi : D -
ja to nečetl a výraz blejstr nebo blaster se ve tvém slovníku taky nevyslovuje zaleží podle toho jakou výslovnost angličtiny si vyberou
-
-
-
-
-
-
první větě jsem porozumněl asi až na patnáctý pokus *1*
a to navíc až po shlédnutí celého pořadu, kdy jsem vylučovací metodou určil, z čeho bychom to měli tak bobkovatět. -
"Pan_Klobouk"
Sorry ale na to musim fakt reagovat. Tvoje arogantni komentare jsou dost mimo. Ocividne si jenom lecis nejake komplexy a snazis se zaujmout pozornost alespon nejakym zpusobem ( Porad lepsi nez komentare jinych jedincu, to musim uznat. Ty ani nestoji za reakci).To, ze se v voiceoveru obcas nekde neco prerekne je jedna vec ale 80 procent veci jsou dabovany specialne tak, aby byli pochopitelne pro sirsi spektrum divaku ( Exemplarni priklad je zminovany Tomb Raider ).
Nemusis porad rozepisovat eseje dokolecka o tom samem. Vsichni uz vi, ze tobe to vadi a rad by jsi to slysel v trosku jinem podani....... Muzes namitat, ze se snazis pomahat. Ale to je od konstruktivni kritiky dost daleko. Ted se asi protirecim ale castecne bych to prirovnal k tem stupidnim jedincum co pisou bullshi(r)ty o moderatorce
A neco navic specialne pro tebe, celkem to imho sedi.
Arguing on the Internet is like running in the Paralympic Games.
Even if you win, you’re still retarded.
(Muj prvni a posledni komentar. Neobtezuj se s reakci ) -
-
Blbá výslovnost je asi taková vada, jako by se moderátor během pořadu dloubal v nose. Jistě by se našli lidé, kteří by říkali, že to nevadí, protože hlavní je obsah, a že mu i přes permanentně ucpanou nozdru dobře rozumějí ;), ale spoustě dalších lidí by to přišlo nechutný a v tom pořadu by to vidět fakt nechtěli.
-
Dam si tu praci a budu se obtezovat s komentarem, kdyz uz to i tobe stalo za namahu. ;) Ale nic ve zlem, fakt jen vysvetleni - komplex bych snad mel, kdybych delal Gamepage a Re-Play mi nejakym zpusobem vadil, ze je lepsi, aktualnejsi, ma lepsi kabat atd. A zaujmout pozornost? Tohle je diskuse k poradu, porad jsem videl a diskutuji - a ze jsem v diskusi videt? Ale takovych je nas vic, ne?
Zrovna tak si nemyslim, ze bych se rozepisoval stale o tom samem. Projed si starsi RP diskuse, tam jsem skoro nebyl a nic nekritizoval. Narazim proste jen na to, ze RP je porad pro vsechny hrace (jak se sam tituluje) takze holt musi pocitat i s prisnejsim okem tech, kteri o hrach vedi trochu vic. Sam jsem to psal, TOMB RAJDER ani WARKRAFT mi nevadi, to uz je v CR standard, slysis to vsude. Ale BLEJSTR? BALITSTORM? Nekdo tu zminoval i MAST EFEKT a dalsi veci, tomu rikas prereky? To ti prijde normalni? Vsechny tyhle vyrazy zaznely v recenzich x-krat, to prece nejsou prebrety, ten clovek si mysli, ze se to tak vazne vyslovuje. A bez legrace, RP je prvni porad, kde jsem to tak slysel rikat. S blasterem je to stejne - vcera jsem mel premieru. Neznam zadny film, sci-fi serial nebo herni recenzi, kde by mluvili o BLEJSTRECH. Zrovna tak jsem od nikoho neslysel, ze v Dark Forces pouzival hlavne ten imperialni blejstr, co nosi stormtrooperi.
OK, mozna jsme na olympiade mentalu ;) a tohle jsou fakt prkotiny. Presto tvurci to tu vazne ctou a snazi se RP zlepsit. Tak mozna to fakt necemu pomuze a pan se priste zamysli, mozna si to po nem i nekdo poslechne a opravi. RP beru svym zpusobem i jako zabavny porad, krome toho ze hru vidim v pohybu a slysim k ni neci nazor, se alespon i zasmeju. Nicmene RP si sam hraje na cislo jedna a nejlepsi v CR. A takovyhle veci mu vazne skodi, tak proc to nezlepsit a casem skutecne nebyt tou jednickou, ktere neni co vytknout a nema konkurenci? -
-
To uz si snad delas pr*del ?! nechces o tom napsat rovnou knizku?
-
-
Souhlasim, ale je to napsáne příliš agresivne...
-
Se smyslem ty vyslovnosti mas pravdu, ale on to tady proste nikdo pochopit nechce.
Neni ale vtipny nekoho narknout z arogance, a pak napsat takovouhle nafrnenou nadheru?
Mozna hochu pracuj nejdriv na sobe - vypadas na daleko vaznejsi pripad nez klobouk, kterej se snad do nikoho nenavazi, naopak to hroti uplne klidnym, rozumnym stylem.
Taky neni nic lepsiho, nez se v diskusi do nekoho navest, a v zaveru napsat, ze dal se s nim bavit nebudes. Jak flusnout do ksichtu a utyct, ze? : D
Bravo!
-
-
Ta moderátorka by taky potrebovala trochu vic cvicit... vzdyt ta jeji postava je priserna:(
-
-
a kvůli takovým ocasům, jako jsi ty, se ty holky trápí a mají pak problémy příjmu potravy...
-
-
prosim nemel dristy. a ten co hovori ze by mala viac cvicit by si mal precvicovat mozog
-
-
Nejak me tato diskuze ohledne Re-play neprekvapuje a je tu vse, co se dalo cekat ostatne jako kazdej tyden. Ale kdyz uz teda, musim se zastat pana 1111111. Moderatorka je prijemna, ale sportovni postavu rozhodne nema :-) Ale kazdemu se libi neco jineho, samozrejme je lepsi, kdyz je holku za co chytit, ale v tomto mame chlapi kazdej jina meritka. Tak to neresme a redeji se venujme hernimu obsahu poradu. Videorecenze a novinky jsou dle meho nazoru dost na urovni (vyslovnost je me ukradena), jen me mrzi, ze na netu je to o tyden pozdeji a to je trosku s krizkem po funuse. Prodleva treba 1-2 dny by byla lepsi.
-
-
Zase z ní nedělejte vorvaně. Zhubnout opravdu nepotřebuje. Ten uživatel to stejně píše pokaždé naschvál
-
ved ja som nehovoril ze ma sportovnu postavu a ani neviem aku ma pretoze som si to vobec nevsimol a who the hell cares? tiez ma tieto diskusie nebavia. radsej by sa tu mali rozoberat recenzie alebo nazory atd a nie aky song pls? OMG WTF ALE CRYSIS NENI KRAJSIS... a este moderatorka.-.... samy trol, grammar nazi a uchyl.
-
-
-
-
fakt? ja se na to koukam jen kvuli ni :D
-
-
Lidi, proč tolik kritiky, když se nám snaží přinést celkem cenné informace? Vy jste taky omylní. Pochybuju, že jste dokonalý a v ničem jste se nespletli nebo neudělali chybu. Taky by Vám nebylo příjemné poslouchat negativní žvásty vůči svým znalostem a osobě. *3*