Přejít na výpis diskuzí
Sledujte desátý díl herního pořadu Re-Play
16.4.2011 | Redakce Games.cz
95 příspěvků
-
ja vzdycky jenom čeknu jak je alzbetka nahozena a pak to vypnu. me by se libilo kdyby si pri moderovani lakovala nehty
-
viděl sem min. týden a docela nuda.....
-
Ježíši Kriste :D TO JE MASS EFFECT A NE MUST EFFECT :D
http://en.wiktionary.org/wiki/mass
http://en.wiktionary.org/wiki/effect
Jestli to panu redaktorovi dělá problémy, tak doporučuju wiktionary - mají tam nahranou výslovnost hodně slovíček...
Pokud nehodlá vyslovovat anglicky (což mi vůbec nevadí, dokud z toho není paskvil), tak ať aspoň nemrví Mass na Mast... -
-
Nezlob ;) noveho dabera-namlouvatora recenzi meni tenhle porad maximalne jednou za 2-3 roky. Tenhle novy ma prijemnejsi hlas (oproti predchudci) a ze neumi anglicky? Alespon se zasmejeme, nad vsemi temi Mast Efekty mastmi pomazanymi, roztancenymi Baletstormy a prekrasnymi Krájsysi od Krájteku.
-
-
ad Kratus - zas takovy fanda RP nejsem, nevidel jsem vsechny dily... pockam si, az vyjde cela sezona na DVD a BR.
ad 2-3 roky - bezi to uz dost dlouho, pred Coolem tu byl web a TV Public. A zmena moderatora byla spis nutnost, po te lavine kritiky co se proti nemu na Coolu zvedla.
ad krajsis - to bys musel slyset. ;) -
-
http://www.howjsay.com/index.php?word=cry
http://www.howjsay.com/index.php?word=crisis
A konkretne zkomoleny "Crysis" tak taky vyslovuje naprosto kazdej a vsude. Autori, recenzenti, zpravodajove. Kazdej.
Jak taky jinak... -
-
Jak správná výslovnost Crysis? Co já vím tak konkrétně Crysis snad není slovo ve slovnících. Tomb Raider byl vždycky Tomb Rajdr, Tům Rejdr zní debilně a občas si přeju aby se to i v aj fakt vyslovovalo Tom(b). Fallout co já vim už hezky dlouho čtou Fólaut, Warcraft=Wórkraft, prostě čím dál víc se zlepšujou. Oproti tomu ten nucenej americkej akcent byl opravdu otřesnej, za Balitstorm bych fakt sekal ruce. Kugelšturm rulez:)
-
třeba že jde o přízvuk a důraz?
-
-
Za co ze je placen? Za spravnou anglickou vyslovnost?
Myslim ze je placen za to, aby informace o hrach priblizil lidem.
A dokud vetsina lidi rika "Falout", "Tomp Rajdr", nebo "Bijošok", tak je jedine logicky, ze to tak bude rikat i moderator na primaCOOL.
Na pitomce, co si jako chytrejsi muzou pripadat leda resenim takhle hloupejch malichernosti se stejne kazdej muze leda vyprdnout : P -
A je takovej problem, pro člověka kterej je za to placen, najít si správnou (britskou či americkou) výslovnost slov: Crysis, Warcraft a Mass?
Jako bez debaty, tenhle komentátor je lepší. Stejně jako 4 je na vysvědčení lepší než 5. -
Jak uz jsem psal, musel by to slyset. A nejde primarne ani o tenhle dil (z minule soboty) ostatne tam zaznel vyraz Crysis jen 2x. Trojanova v uvodu a namlouvac recenzi v jejim zaveru. Asi vi, ze mu to nejde, tak radeji slovo Crysis vypousti jak jen to jde. ;) Podivne zpival a okudrdlinkoval to v nekterem ze starsich dilu, kdy nas bud chystal na prichod hry, nebo srovnaval s konkurenci a varoval pred nemeckym spasitelem.
Jinak osobne je mi ta vyslovnost cehokoliv v podstate ukradena. To jen aby to nevypadalo, ze rejpu za kazdou cenu. Za usi mne taha jen prehnana snaha o prizvuk nebo nejaka uplna pitomost typu Baletstorm, nebo Hot Pršůt. :) Jsme proste v cechach a beru to podle toho. 99% hracu tu mluvi o WARKRAFTU a TOMB RAJDROVI a co, nikdo si kvuli tomu vlasy netrha. -
A vubec - co to je za nesmysl mlit u ceskyho poradu o prizvuku??
Kdyz chces spravnej prizvuk, tak se divej na zahranicni porady, bohajeho. *7* -
Jezismarja...
Radsi at to rika normalne ceskym prizvukem, nez tak imbecilne ultraamericky, jak se snazil treba ten minulej namlouvac.
Neni nic trapnejsiho, nez prehnana amer.vyslovnost v podani ceskyho trouby... *7*
-
-
-
-
Co je spatnyho na "krajsis"? Vzdyt se to tak cte..
-
2-3 roky? Vždyť re-play snad tak dlouho ani neběží. Nehledě na jeho přesun na Cool kde změna byla povinnost :-)
-
a co Kratus?
-
-
Asi jim občas něco při dabingu uteče.. abyste se neposrali..
-
-
Jenže on to tak řekne pokaždé :D
Jako takové malé drobnosti, jako byly u Bulletstormu nikomu nevadí, ale přidávat písmen tam kde nejsou ? Pravidelně ?
Klidně at všecko čte tak, jak se to píše, ale on ten název mrví :D -
-
Moce kecáš a kedy sa už naučíte že Bulletstorm sa vyslovuje Kúgelšturm. *7*
-
No a co, dyt je to stejne jenom pitomej Mass Effect :)
-
-
:)
-
-
-
Takze Crysis 2 v Ps3 verzii s prehladom graficky schova KZ3 hej? ... :) Hlavne ze C2 bezi na Ps3 v 26-20fps... to je fakt dychberuci engine ... No nic, az na tuto vetu to bol zase skvely diel :)
-
-
lenze kolko a akych textur a textur vykresluje ten engine vs kz3. KZ3 ma uzasne particle efekty, ale crysis mi prisiel ze zere viac vykonu a graficky "overall" lepsi.
-