Přejít na výpis diskuzí
Sledujte devátý díl herního pořadu Re-Play
9.4.2011 | Redakce Games.cz
53 příspěvků
-
výstřih sice má ale není tam co vidět
-
"Já bych se infiltroval do dívčích sprch po náročném volejbalovém utkání" :DDDDDDD
-
no to je ten problém, jestli máš po pubertě a nekoukáš holce po prsou a na zadek tak nejsi normální ty, máš to mít v genech, hledáš podvědomě partnerku s největší šancí mít co nejvíc potomků i feromony jsou tvořeny protilátkami těla takže všechno je to o zachování rodu
-
OK; škoda, že se na webu nedá o věcech vykecávat naživo... to by ulehčilo spoustu věcí.
"Hudebně dál" byla narážka na "šestnáctiletýho blba" a "troubu"; to jen abys zbytečně dopředu neodsuzoval a neškatulkoval. Pokud jde Supercrooo jako takový, jo, fakt si nemyslím, že by byli Hugo Toxxx s Jamesem Colem nějací uslintaní hovada, co nedají dohromady rozumný souvětí. Jasně že dělají show, jasně že se chtějí bavit (a lidi, co na ně chodí, se chtějí bavit taky), to ale neznamená, že většinu toho, co vypustí z huby, je pravdivý a že to mysleli vážně. On se totiž kdesi zjevil světonázor, že rap musí být "hlavně vo tý pravdě". Což pokládám za blbost, protože si myslím, že dobrej rap by si měl umět ze sebe dělat prdel a brát se s nadsázkou (prezentování vlastního názoru se ale vůbec nevylučuje). A protože jsem "dál" a tyhlety kluky už nějakej čas sleduju, tak můžu s klidem prohlásit, že ačkoli se Supercrooo jevila zprvu jako banda vymaštěných hovad (co si budeme povídat, jejich texty jsou fakt hardcore), byla to jenom taková hra, mezistupeň před Orikoulí např. (kde chytrýmu posluchači konečně dojde, oč tu běží). A btw, o Orikouli coby českém hip-hopovém albu taky s klidem prohlásím, že je "dál". Prostě proto, že je!
Proč bys měl takovou hudbu poslouchat? Jestli hip-hop není tvým šálkem večerní kávy, pak fakt nevím, proč bys měl. Pokud tě ale česká hip-hopová scéna zajímá, asi by bylo fajn, abys coby fanoušek poslouchal to nejlepší, co se u nás urodí; z těch hlavních právě labely P.A.trick records nebo Bigg Boss, pochopitelně. Protože ono je rozdíl poslouchat tohle nebo tamto, stejně jako je v zahraničí rozdíl poslouchat tamto nebo tohle. -
co ti vadí na sympatickém, vtipném moderátorovi a jednom z nejepších herních žurnalistů v jedné osobě? :)
-
Já bych teda řekl, že máš spíš problém ty, a to se svojí sexuální orientací ;)
-
To ne, ale některé asasínky tvrdí, že dostaly až 500 000.
-
No já nechtěl řešit atraktivitu moderátorky nebo Tukana. Jen se snažím upozornit na komplikace, které by mohly nastat, až si výherce přijde do redakce pro Alžbětu a dostane tričko.
-
jo, je pěkná, spíš ten Tukan se mi tam teď nehodí :D
-
Jasne, vsak v klidu.
Vlastne me jen zajima jaks to teda myslel. Jestli maj bejt jakejsi drsnejsi "Andy Kaufman hiphopovy sceny", ci co? : D
To pak chapu ze oni se tim skvele bavej, ale nevidim nic cim bych se mel bavit ja jakozto posluchac, a neni to pak vubec o nejakejch usich a chutich, ale o ty "show"
Nebo ti to vazne prijde "HUDEBNE dal"?
Protoze ty tracky o kterejch se bavime nejsou o moc dal nez sahaj zaklady el.syntaku.
Nerikam ze komu se to hudebne libi je divnej, nebo tak neco. Jen nepochopim ze sam sebe presvedci, ze je to "dal"...
(Sam mam rad i hudbu, nad kterou kdybych nejak kriticky premejslel tak sam sebe nechapu, ale proste mi sedne do ucha. Ale netvrdil bych ani sobe, ani nikomu jinymu, ze je to tim, ze je "dal". Hudebni preference jsou ohromne zajimava vec - neni to vubec tak jednoduchy, ze... : ) -
Taky v pořádku: kolik uší, tolik chutí. Nikdo ti neříká, koho máš poslouchat nebo respektovat, proboha. Já se snažil akorát poukázat, že není hip-hop jako hip-hop; co si z toho ty osobně vezmeš, je jen a jen na tobě.
-
uuups :D
-
S tim slintajicim debilem jsem to samozrejme nemyslel doslova.
Ale na jednoduchy elektobeaty rapovat stylem "srat se do kazdyho fenomenu" fakt muze kazdej debil. Nemaj texty spatny, ale rozhodne ani zvlast chytry.
(Opet - kdysi jsem slysel dva songy, ktery uz si ani nepamatuju, takze bych se extra nehadal. Tim co pises jsi ale dal vicemene za pravdu, ne? Teda s tim, ze se mi pak vlastne v zakulisi smejou, coz at si klidne teda doprejou : D Smat se lidem ze je maj ze "debily" kdyz se tak vlastne prezentujou... No taky dobry...) -
Tak mi rekni co je treba na Superstar hlubsiho. "Hudebne dal" to teda rozhodne neni. Dal nez co?
A jestli to ma bejt o textu tak na nem taky nic svetobornyho nevidim. Navazet se do mainstreamu musi kazdej kdo se povazuje za "lepsiho". Proti tomu nic moc nemam. Pamatuju si ze tam rika neco jako "Projedem te, holka, trochou byznysu", nebo tak. OK - jako zvracena metafora to celkem funguje, ale doufam ze to neni duvod pro to, abys sis pripadal "dal"..
Jestlis chtel rict ze chtej zamerne sokovat/vyvolat mylnej dojem, tak se jim to urcite dari, a verim ze z toho prdel mit musej. Ale ze bych je mel kvuli tomu poslouchat, nebo respektovat? To teda ani nahodou.
Takovahle "poetika" je teda na muj mozecek asi vazne moc : D
Jeste ze nejsem moc chytrej teda... -
až mě překvapilo, jak moc mi tam nakonec sedí.. nejen že se můžou herní nerdi konečně podívat na nějakou pěknou babu, ale i svůj první dojem hloupé blondýny, který mohla vyvolat, rozhodně překročila a je z ní stydlivá krasavice, která je zasvěcená do her.. a to je supr :) já jí fandím.. a k Tukanovi se rozhodně hodí :) a postavu má krásnou, co děláte
-
Souhlas.
-
mne pride dost hezka a to se ji fakt koukam do obliceje... navic je i veci znala, takze tam presne zapada *4*
-
FAkt to taková krasavice není. A jestli ti přijde normální koukat každý holce do výstřihu místo do obličeje, tak máš problém spíš ty.
-
http://memebase.com/2011/04/07/comixed-assassins-greed/
:DDDDDD -
tak skontroluj či máš ešte medzi nohami to čo tam máš mať...