Přejít na výpis diskuzí
Sledujte devátý díl herního pořadu Re-Play
9.4.2011 | Redakce Games.cz
53 příspěvků
-
Těší mě, že mě nemáš za "troubu, co nic složitějšího pochopit nedokáže"; vážně.
Ano, já vím, cos napsal, a právě na základě toho jsem na tebe reagoval. Kdybys napsal rovnou, že od nich znáš pouhý "dva songy", reagoval bych stejně. Vtip Supercrooo je právě v tom, že ten tvůj "šestnáctiletej blb si v tom najde to svý super-obvious", ale pro nás, co jsme hudebně trošku dál, je cosi shnilého ve státě českém: to, co Supercrooo předvádí, je jistý (původem) americký hip-hopový styl (na jehož jméno si teď fakt nevzpomenu), při kterém se záměrně využívá hyperbolizace. Takže to, co pak sami na pódiu vidíme/slyšíme, je po všech stránkách těžce přepálený, až je to pro některý lidi "trochu podezřelý". Tohle píšu tobě právě proto, že "bys čekal přestrýtovanýho imbecila se slinou v koutku", zatímco se Phat s Hackem válí v zákulisí na gauči a baví se tím, jak je (včetně tebe) zase jednou dostali. Proto bacha na ukvapené soudy (na základě dvou songů) a neplést si hudbu s hudbou; "urážka všeho hlubokýho a promyšlenýho" to rozhodně není, jen to je prostě o vokýnko vedle.
Budou-li i přesto poetika, narážky a těžká satira Supercrooo na tebe moc, tak ti fakt (a jiným) doporučím Orikouli (2008). Jestli je i nadále budeš vnímat za uslintané imbecily... dávej za vinu subjektivnímu vnímání reality. -
řízek, přesně podle mého gusta? co to sakra..? *1* na gamepage to nemá, ale lepší než nic *6*
-
maji naprosto nejlepsi dabing recenzi. co uz neni nejlepsi, jsou napriklad barvy, presvicena scena apod. jinak z informacniho hlediska velmi povedene. jen tak dal...
-
mně nepřijde že je tak moc hezká u nás ve škole jsou mnohem lepší
-
Vis, dulezity bylo ze jsem napsal "Z toho co znam od Supercroo"
Coz jsou asi dva songy. Treba Superstar.
Jestli i tohle jsou podle tebe nejaky hluboky narazky, tezka satira (: D), nebo nedej boze poetika, tak teda... ..nevim.. Vsechno co tam ze sebe do tech prisernejch elektro-banalnich beatu sypou musi bejt "super-obvious" i pro sestnactiletyho blba, podany je to leda vulgarne, maximalne v klipu semtam trochu zajimave (co si pamatuju).
Do krve se hadat nebudu, ale myslim ze oznacit to jako "poetiku, narážky a těžkou satiru" je primo urazka vseho hlubokyho a promyslenyho, kterou muze vypustit jen trouba co nic slozitejsiho pochopit nedokaze.
A za toho te, z toho co jsem tady cetl(jestli si te nepletu), urcite nemam, takze jsem trochu zmatenej. Si od nich nekdy najdu jiny songy, ale bojim se. Jeste jsem slysel jeden supersprostej s Dadou, coz je opet ten nejsnadnejsi cil pro pubertalni "satiru" : D -
Znam, ale diky za tip :) Myslel jsem prave vic nejakou klasickou hopsacku...
-
Zřejmě myslel nejvyšší nastavení obtížnosti (hardcore). Hra pak umožní si postup uložit jen 3x a vůbec nebere v úvahu checkpointy (po smrti hezky od posledního savu)
-
Jak to bylo myšleno to co řekl James Cole, že dohrál hru Dead Space 2 na 3 save? Jako že k tomu 3x sedl a dohrál nebo že je tak dobrej a nezemřel a jen si to prostě uložil v průběhu hry 3x - V tom případě by mě taky zajímalo na jakou obtížnost. díky za odpověď
-
Alžběta to má těžké. Zrovna v okamžiku, když říká: "Tentokrát budeme hrát o třikrát pc Assassins Creed Brotherhood a všechny tyhlecty báječný věci, co tady vidíte", tak se jí 90 procent diváků kouká do výstřihu a lehce může dojít k omylu, o co se vlastně hraje.
-
Vojto, ty Asasíny si nenajímáš :)).. Se přidali k bratrstvu že jsi jim zachránil život nebo je už dlouho osíraj borgiovi nohsledi:).. Jsi někde viděl cutscénu jak jim Ezio cpe prachy nebo co:)?
-
http://www.youtube.com/watch?v=lRfZLWkGl7U
-
Garbage - Breaking Up The Girl ? Kterou myslíš?
-
myslím že tohle je nejlepší hudba co k assasinu sedí ...
http://www.youtube.com/watch?v=m6ccpu7RAZ4 -
V tom případě jsi poetiku, narážky a těžkou satiru Supercrooo nikdá nepochopil; James Cole je "kupodivu celkem tak rozumnej", že s Orionem udělal nejlepší českou hip-hopovou desku posledních (minimálně) deseti let.
-
Trine síce nieje klasická hopsačka, ale hra je to pohodičková : ) Skús, možno sa zapáči.
-
Ja bych vystřhnul tebe primitive!!!!
-
Perfektne.... pomaly ale isto si zacinam prehadzovat v poradi oblubenosti GamePage za toto... skoda ze nemam Prima Cool a musim sledovat vzdy diel dozadu, ale aj tak, paradna robota, velmi dobre sa na to pozera s minimom hluchych miest. Fakt dobra praca
-
nemusel jsi to hledat, napsal jsem to uz drive o 4 prispevky nize.... horsi je, ze se ten clovek ptal na stejny dotaz co byl o dva radky nize. A to uz me zbytecny prijde.
-
Existuje nejaka podobna gameska jako dneska recenzovanej Donkey Kong Country Returns na PC? Proste nejaka pohodova kreslena hopsacka, abych si pripomel Prehistorika :))
-
Jak tam sedi v tom kresle, to je hroznej pohled na tu jeji postavu... Ty zabery bych vystrihnul.