Přejít na výpis diskuzí
Sledujte druhé multiplayer video z Medal of Honor: Warfighter
10.7.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
No zde je krásně vidět že COD pořád vydělává a EA chce taky prachy. Plno vychytávek zmatená střelba a hlavně všechno velmi rychle a akčně . Po 2 killech hned něco dostaneš a přes celou obrazovku ti to ukáže co :D
-
-
a hlavne vsechno stylem nabehnout a sejmout, co jde a pak chcipnout, respawn a znova... proste jako UT. Jenze UT si nehralo na realny vojacky, takze bylo super, tohle je ale uz fakt moc, musim rict, ze prvni a posledni hra tohohle stylu, ktera se mi libila byl singl CoD4, od ty doby dal to stoji za vylizp*del
-
-
CoD v lepší grafice. to si s radostí nechám ujít a radši si zastřílím v BF3
-
-
COD s BF dohromady
-
-
Co je na tom z BF? Velikost map nebo snad bojová technika či classy?
-
-
engine, takze bych videl, ze budou podobnym stylem udelany zvuky, grafika poloznicitelny prostredi + CoD gameplay, kterej je na nekterych mapach v BF3 stejnej, takze je to fuk, proste dalsi prehypovana preefektovana kravina... ale proti gustu
-
To je takovej místní sport - nadávat na BF,COD apod. *15*
-
-
-
-
Já jsem jen zvědav, kdy konečně vývojářům dojde to, když přiblížím pomocí optiky/kolimátoru, tak nepřiblížím i okolí optiky/kolimátoru, to vidim ale u každý hry, takže zase smůla. *7*
-
-
tak princip kolimatoru ve hre spravne zachytit snad ani nejde .. jak bys udelal ze se nekoukas primo skrz, tecku vidis ale konstrukci kolimatoru prakticky nevnimas ? to uz klasicky zamerovaci krizek nahrazeny cervenou teckou je presnejsi :)
-
-
Jak bych to udělal? Říká ti něco efekt Blur? Takže by stačilo konstrukci kolimátoru trošku rozmazat/zamlžit a tečku nechat zaostřenou. Nemluvím o kolimátorech typu EOtech, ale o těch co přibližují třeba 2x,4x kapiš? *4*
-
-
naštastie vo veľkom počte PC hier je to možné ľahko zrušiť... na druhej strane si treba uvedomiť, že rozlišovacia schopnosť oka oproti tomu čo vidíme na monitore je tak obrovská, že ono vo svojom podstate to priblíženie má určitú logiku.
-
-
Pokud mám optiku přes celou obrazovku ( ve skutečnosti je samozřejmě menší ), tak mi opravdu nepřijde "logické" přibližovat ještě okolí. Je to tak jak to říkal USER47, kvůli náročnosti na hradware.
-
-
sorry, zle som si to prečítal, myslel som si že ti vadí približovanie pri pohľade cez kolimátor.
-
-
Ok. Jen pouze přes ty kolimátory co mají přibližovat, jako třeba Acoq atd.
-
-
-
-
Některý hry to maj (Insurgency, obě Red Orchestry, Killing Floor, RnL atd), ale u těch velkejch titulů, který jsou už takhle našponovaný na maximum možností konzolí, to může bejt problém. Musí se totiž renderovat dvě scény najednou a s plynulostí to může celkem zamávat.
-
-
Insurgency je mod na Halfa 2, tudíž to není plnohodnotná hra a RnL, tak tam to nefunguje, jelikož to zase přibližuje i okolí.Ale Orchestry jo.
-
-
Asi nemyslíme to samý RnL. Myslel jsem Resistance and Liberation, což je taky HL2 mod, stejně jako Insurgency:).
-
-
Jo koukal jsem na youtube na Resistance and Liberation, ale na beta verzi, a tam to nebylo. Každopádně to mají oficiálně jenom Orchestry. A je fakt, že to pro slabší počítače dokáže bejt hodně náročný=míň hráčů=míň peněz :), tak proto to holt nedělaj.
-
-
to Shaker : Tak já budu ještě větší hnidopis, je to : Advanced Combat Optical Gunsight čili ne pouze optika. Prosimtě střílel jsi už z něčeho kromě na počítači? Protože když střílíš přes optiku/kolimátor, tak sice jedno oko máš zavřený, ale to druhý máš otevřený, a ne nemáš ho nalepený na optice/kolimátoru takže tvůj příspěvek je uplná blbost a tudíž okolí nemůže bejt černý. *15*
-
mela bejt reakce o kousek niz, ale na stejnyho cloveka :)
-
Jen technicka hnidopisska, ACOG neni kolimator, ale optika... imho by to melo bejt tak, ze kdyz ve hre cucim pres optiku, melo by bejt okoli cerny, protoze v realu taky cucim jednim okem pres optiku a druhy mam zavreny, jinak trefim kulovy a u kolimatoru sem to priblizeny snad nevidel nikde a to, ze vidim okoli je spravne, protoze se pres nej muze koukat obema ocima.
-
Tak jsem to zkouknul znova, ale to je snad přiblížený jen tak 1,5x. To ani nemá cenu :).
-
Ono v betě je to pořád (a už se to asi nikdy nezmění vzhledem k mrtvýmu vývoji), ale je to tam už od chvíle co tu jednu sniperku pro němce přidali do hry:).
-
-
-
-
-
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Tam si pošmákneš.
-
-
Tu jsem přehlídl, tak teda aspoň někdo to pochopil.Teď už jen zbývá, aby to konečně pochopili i v EA, Activision apod. *15*
-
zvlášt po poslednim patchi v classic modu
-
-
jj jedním okem přes kolimátor a druhým po okolí
-
-
No nevim, pusobi to na me trosku moc chaoticky jako CoD.
Minulej MoH mi takhle v multaku neprisel, tam se slo hodne jako tym (me se to stavalo teda casto) a fungovalo to pekne.
Tohle mi prijde jako posledni CoD = hodne maly mapy at je tam moooocinky moc akce, vybuchu a střílení.
Nvm nvm, líbí se mi to, ale bojím se, aby z toho nebylo MW3.
Asi je to mnou ale předchozí MoH multak mi přišel docela slušnej. -
-
v MoH 2010 bol dobry multiplayer, len 4 mapy je velmi málo, a aj z toho sa na serveroch hrali len 2, a bolo dost malo hracov, skoda
-
-
Haha byl tam naprosto katastrfalni multak, zvlast kdys to byla jen slaba napodobenina BF:BC2!
-
-
-
Nechápu jednu věc. Pořád vyčítáte věci codku ale přitom série battlefield je na tom stejně. Například tohle moh je jako dlc battlefieldu 3 a nebo bf 3 taky dělá posraný DLC jako cod. :-)
-
-
Myslím že srovnávat dcl pro BF3 a sérii COD je úplně od věci, neboť se od sebe liší jak kvalitou, tak cenou.
-
-
fajn, v BF3 mas lepsi grafiku a zvuky, gameplay je skoro to samy, silena chaoticka strilecka... Kdyz to lidi bavi, tak prosim, ale me je z toho uz na bliti, kdyby to aspon nevydavali pod ruznyma nazvama rok co rok to samy at uz EA nebo Activision. Na druhou stranu to aspon nechava v klidu kluky a holky z Bohemia Interactive, kteri s armou nemaji konkurenci.
-
-
Já ti nevím, ale když pominu engine EA a engine Activision, poté když pominu, že hry od Activision jsou více soustředěný na interiér a malé mapy než EA kde poslední MoH a BF serie (až teda na QC) je spíše soustředěné na větší mapy tak poté jsou dejme tomu ty hry jsou obdobné.. každopádně zmiňovat se a vůbec srovnávat s Armou je nemístné už jen z důvodu, že jak všichni nadávají na bf jak je zabugované apod tak kam se DICE hrabe na borce z BI
-
-
posledni DLC, celkove kampan BF3, to vsechno ukazuje na to, ze se EA snazi prebrat hrace z CoD... Ano, chystaji se i dalsi DLC s vozidlama a tak, ale ve vysledku je to porad arkada, ktera uz vazne bije do oci, mas pravdu ze v battlu jsou vozidla a vetsi mapy. Co se bugu tyka, tak hosi z DICE a hosi BI si muzou v klidu podat ruce.
-
-
-
-
-
Ta hra se spravne jmenuje Battlefield 3:MoH Warfighter a je to datadisk ...
-
-
kdyz uz tak mozna spis Call Medal of Honor of Battlefiled 3: EA Shitstorm Warfighter!!! EPIC ;-p
-
Dyť má pravdu. *1* A mimochodem MOH 2010 byla beta na battlefield 3. *3*
-
jdi spát prosimtě :D
-
-
Já teda nevidim důvod, proč si to pořizovat. Stařičkej UT mi přijde mnohem zábavnější a zajímavější.
-
Dělá na multiplayeru zase DICE? Protože z toho gameplay traileru se mi ten styl nějak nezdá, to nebude jejich práce, že?
-
-
Pokud vím, tentokrát si vše kutí Danger Close.
-
-
K otázce na konci článku, taky bychom měli mít: http://www.4brn.army.cz/ a http://www.601skss.cz/index.html. Škoda, že tam není ani jedna. *13*
-
-
to byla fakt otazka *11*
-
-
BF3 to sfoukne jako svicku, nekupovat.