Přejít na výpis diskuzí
Sledujte druhé multiplayer video z Medal of Honor: Warfighter
10.7.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Koukam ze muj odhad byl dobry. Nez vyslo prvni video tak jsem rikal kamosum jak to bude. A byla to pravda. Prvni vec je ze BF3 bylo delano pro lidi z obou stran jak CoD komunitu tak BF3 komunitu. Ale priklani se na stranu CoD po posledninm DLC. BF3 bylo testovaci model pro Tzv. novy engine ktery ve final neni novy akorad predelanu a aktualizovany. EA ale rika mame novy engine ale neni tomu tak. Dale tu mame princim premium uctu na BF3 a ten vychazi z jedne podstatne informace ze to funguje u CoD a lidi to kupuji i presto ze to stoji stejne jako hra samotna. Tak proc to nenit taky a vydelat si vic. MoH2012 je hra ktera je delana pro CoD komunitu a EA bude rikat kupte si to proto ze je to na novem engine a to CoD nema. A engine ma tohle a tohle. EA hry po beta verzi jdou s hratelnosti velice dolu jako to bylo u MoH 2010 a BF3. Jde o to ze EA chce ukosnout velkou cast platici CoD komunity. Bohuzel tato hra neprinasi nic noveho. Zadny novy pohled na hratelnost a je to stejna spotrebni hra jako BF3 CoD a jine. Nemuze za to DICE ale EA. EA chce kazdy rok vydat nejaky titul a priste to bude BF4. Jde jim o zisk ne o novy pohled a dny kdy ukazalo CoD jak vypada poradna graficka bitva uz jsou ty tam Chce to prijit s novym pohledem na vec a to stoji moc penez a hodne casu a to EA nechce a radeji bude recyklovat to co ma dokola a dokola protoze i to dela CoD a funguje to porad a lide tyto hry hraji a hlavne za ne utraci penize.
-
Battlefield 2a půl? :D
-
Ako predchadzajuci diel to bude rozhodne lepšie... ale ako BF3 neviem... teda mne hned udrela do očí ta krikľavo červená krv vylietavajúca z nepriatelov ako pri prášení koberca čo je totalne odveci... no štyl hry bude presne ten isty... spawn na par sekund a z druheho konca ta niekto pištolou odstreli... premna velmi maličké mapy kde na každý centimeter padaju rakety ako dážd... každy hned zapina airstrike a človek sa ani nepohne a hned na na hlave rakety... samozrejme že recenzisti im nahrávaju s tým že najlepši multiplayer a lepsie ako BF a podobne aby sa to predavalo a človek si povie ze ked to tak ohodnotia tak to bude pecka... ale ja ostavam pri BF3 ja som sklamany nič moc..
-
ach jo. EA se ted bude kazdy rok snazit o primou konkurenci CODu. takze bude kazdy rok na obou stranach vychazet porad to same co uz tady stokrat bylo. jako urcite to bude zabavne, ale tohle uz neni nc jineho nez KOPIE. i kdyz lepsi nez COD, porad je to jen dalsi natahovani neceho, co uz vsichni znaji a docela rychle to mrzi...
-
S klidným svědomím můžu zůstat u MW 2 a 3, stejná sranda a aspoň se mi to nebude potrhávat.
-
Budu Filmovat medal of horror
-
blbost a kopia CoD, radsej si kupim novy suprovy CoD BO II s dX11 ako tuto lacnu kopiu od ea sucks
Cod The best *14* *14* *14* *14* hra o skille nie ako toto *14* *14* *14*