Přejít na výpis diskuzí
Sledujte druhý díl herního pořadu Re-Play
19.2.2011 | Redakce Games.cz
69 příspěvků
-
Tak v celem poradu me zaujaly predevsim dve hry - L.A. Noire a Little Big Planet 2. Ale jak naschval jsou obe na konzole. Neplanuje se jejich uvedeni i na PC?
-
-
To nevim kde beres tu jistotu.
Red Dead Redemption vyslo vlastne rok pred LA Noire, tak by se ta snad dalo brat jako indikator.
Zatim nic... : ) -
-
Na RDR pokud vím pracovalo jiné "oddělení" Rockstaru, než to, které dělá např. sérii GTA, která pak vychází i na PC. Takže z tohohle hlediska se to nevydání (zatím) RDR na PC dalo tak trochu čekat . . .
-
-
Jiste, ale vedeni je stejny.
Mimo to, na L.A. Noire dela UPLNE jiny "oddeleni Rockstaru", pokud by to teda z nejakyho duvodu melo mit vliv na pravdepodobnost vzniku PC verze...
-
-
-
L.A. Noire skoro urcite.. Jsou to rockstari, ale LBP skoro urcite ne :D, je to PS3 hra )..
-
-
krapanek nahulena ne?
-
-
to neni tráva ale piko
-
-
to dievčatko pekne, bral by som ju so sebou na služobku, taka sekretarka ako vyšita, aj oblečenim *3*
-
tren pořad byl dřiv lepší.Tak jak je podáván teď se mě nelíbí.Game Page je lepší
-
*5* zejtra jí du projet dírky.. tak mě držte palce .. *3*
-
-
Debile... *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=RnlS5boazPM&feature=related
-
wtf ???
-
-
člověk by se na to aj podíval v televizi ale vstát v sobotu po vyčerpávajícím týdnu v jednu odpoledne se nedá
-
Mě se teda asi nejvíc líbí pořad s hrama GamesBuster... vřele doporučuji .. *3*
-
jsem na to dnes poprvé koukal a je to fajn... koukám, že Mikoláš je pořád stejný a pořád vzpomínám na díl Volejte šefredaktorovi ve Score, kdy s Tomášem Zvelebilem soutěžili tušim že o post šefredaktora v závodech s RC autíčkama.. ten jejich suchý hráčský humor prostě neměl chybu :D slečna redaktorka je taky velmi sympatická :) akorád na ten komentátorský hlas jsem si něják nemohl zvyknout.. jinak hudba, zpracování, délka pořadu, informace.. na dobré úrovni... jak už tu bylo řečeno GamePage sice bylo první, ale s timhle se nemůže rovnat v dnešní době.. ani nevim jestli GamePage ještě dávají :)
-
-
Tuček a Zvelebil. No jo to jsou oni.
-
-
Fakt super pořad!! Jn tak dál kucí a holkí :)
Hodně úspěchů v další práci... -
Ale jo, je to dobry. Tukan je OK a Alzbeta se do toho casem urcite dostane, jen potrebuje setrast tu tremu, kterou podle mne jeste trochu trpí :) Pokud to po pár týdnech neskonci, tak verim, ze kvalita pujde jeste nahoru :) Good Luck