Přejít na výpis diskuzí
Sledujte druhý díl herního pořadu Re-Play
19.2.2011 | Redakce Games.cz
69 příspěvků
-
Lidi nevíte někdo jak se jmenuje hra v úvodu pořadu, ořesněji v 00:30 sekundě??? Díky moc
-
Aha tak už vím mass efekt 3. DDD
-
Chci se zeptat, to je záměr, že internetová produkce je vždycky přesně jeden díl pozadu oproti TV vysílání? Mě jde o to, proč není daný díl na internetu dostupný třeba už jeden či dva dny po vysílání. Děkuji
-
-
Presne tak, je to zamer Prima Cool.
-
-
Tak za to jim škrtnu fixkou to "cool" z toho loga na své televizi.
Jako chápu, že na to mají rozumný důvody. Rozhodně takhle nalákají víc diváků, protože jinak bych se díval jenom na internetu. Pak je tu ta soutěž a podobný věci. Ale i přes to, že na to maj rozumný důvody, tak se mi to nelíbí. *4* -
-
Taky se mi to nelíbí, ale beru to tak, že je to pro naše dobro, protože když to bude sledovat víc diváků v TV, tak ho hned nezruší. *2*
-
-
No ono jde hlavně o to, kolik to bude sledovat diváků co mají doma nainstalované peoplemetry. Myslím si, že ten vzorek neodpovídá skutečnosti a celému spektru republikové sledovanosti.
-
Docela by mne zajímalo kolik hráčů kouká na televizi. Já např. televizi vidím možná když si jdu do kuchyně pro jídlo, to je tak všechno : ).
-
-
-
-
-
Neviete niekto co je to za song v 20:30?
-
som jediny koho tam ta nova moderatorka irituje?
-
-
mě hlavně irituje ten monotoni hlas toho komentátora.... :/
-
Sluší jí to tam, dívat se na ní taky rozhodně dá. Takže ne, mě nevadí :).
-
Mně se líbí, ten účes jí fakt sekne, ale připadá mi trochu nervózní. Snad se to časem poddá.
-
Mně přijde v poho, navíc se na ni dá dívat *6*
-
Tak jeden moderátor by stačil.. *3*
-
-
Cem sa opytat pri zaciatku poradu co je tam to intro de su ty roboty to co je za hru?
-
-
mass effect 2
-
-
sorry mass effect 3
-
-
aha diky mockrat
-
-
-
-
zacina to v 30sec do takej 35cca
-
Tukan by to moderování zvládnul klidně sám.
-
Moderátorka hezká, škoda, že působí příliš prkeně a zkazila i výslovnost WoW...
-
-
Aspoň je z "oboru", dělala pro hratelne, párkrát byla i v Game Page jako host, takže byla Alžběta nejlepší volbou. :)
-
-
Já bych udělal moderátorskou dvojici Andrej Anastasov-Lenka Ravenka... Ale to bychom se museli vrátit v čase tak o patnáct let zpátky.
-
-
-
prkenně