Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tushan
    mě se to líbí
    • mě taky *3*
      • Třetí pád - "mně taky"
  • na tomhle dělali taky deset let, že jo
    • Shania
      Delalo na tom 15 lidi zhruba rok. Na MMO champions je jeste nekde FAQ.
    • SnakePlisken
      Proč myslíš, že na tom dělali 10 let?
      • Za mě určitě proto, že mají moc málo lidí pro výplaty
      • kostejnesmrtelny
        Reaguješ na trolla argumentem... *7*
        • Ty si ňákej ochránce trollů nebo co?
        • SnakePlisken
          Já vím, jsem hloupý a mám asi IQ jako troll, když na to reaguji. Že já si nedám říct...
      • Odpověď je vcelku nasnadě, pokud se nechytáš, neřeš to *1*
    • precejenom je to Blizzard mozna i 15
  • Mě z těch karetních her nejvíc bavil(baví) duels of champions. Docela mě to vrátilo do doby kdy jsem hrával magicy, ač je to jiný universum.
  • Pekne zpracovani a pekne namluvene ;)
    jediny pocit, ktery z toho mam je chut si zahrat etherlords 2 :)
  • BoB.2
    Tohle bych zvládl i ze svou chabou angličtinou (možná).
  • Něco takového jsem už dlouho chtěl, akorát raději MTG. Toto je takové dost dětské, ale lepší než nic. Doufám, že na tom blizzard vydělá spoustu peněz, aby si wizards of the coast uvědomili co mohli mít... Ačkoli je fakt, že mtg by bylo možná méně přístupné pro nováčky, ale to by šlo vyřešit postupnou emisí karet od základních dál.
    BTW: nevíte co je s českou Coraabií? od bety jsem o ní neslyšel
    • MTG na PC prostě nejsou stavěné..tahle hra vznikla jako karetní hra v době kdy ještě Pc teprve začínala a proto převést jejich skvělé herní prvky do počítačové podoby je neštastné a nikdy na tom Wizardi nevydělají....to by museli udělat hru podobnou starým MTG:Duels of the Planewalkers od Microprose
    • free to play
      • free to pay protoze bez kupovani balicku karet si moc nezahrajes free to bude jen k nalakani v podstate jen takove hodne omezene demo pro hrani to vyjde hoooodne draze ostatne jako kazda kartickova hra vpodstate jsou to vsechno ledadla ktera leti(rozumej muzes je hrat a vyhravat) jen pokud kupujes nove a nove karticky... akorat ze tyhle digitalni ani pak neprodas kdyz se ze zavislosti vylecis... *1* *3*
  • TheGGG
    Nevkusné video, říkal jsem si kdo by proboha mohl něco takového vypotit. Pak jsem si všiml toho nápisu blizzard a vše mě bylo hned jasný.
    • BoB.2
      Já si zas řikal kdo mohl na hlavě vypotit tak nevkusnej účes a hele on je Justin.
      • TheGGG
        účes se dá změnit, ale ostudu kterou blizzard má od vydání první jejich hry nezmění nic
        • They see me trollin, they hatin
  • SirArag
    V srpnu jsem si z toho dělal legraci u článku "Průměrnému hráči v USA je třicet a kupuje hezká pokračování" a ono to fakt přišlo.
    Jen ty puzzly tomu ještě chybí :)
  • Mahcake
    Takto se správně těží maximum z herní značky.
  • Mega cgi ultra šupa obrazek.

Otvorim video, deb*ine kartičky...

ako fakt už....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit