Přejít na výpis diskuzí
Sledujte duel Jainy a Thralla v Hearthstone: Heroes of Warcraft
15.4.2013 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Parodie na MTG...
-
-
Zadna parodie, jen predelani velmi oblibeneho WOW TCG (http://wowtcg.cryptozoic.com/) do pocitacove verze.
-
tak to v kazdem pripade, ale bude relativne pristupna takze to bude mit hodne hracu... navic multiplatformni.. atd..
proc to jinde jde a u MTG ne? no hlavne ze vydavaji kazdej rok nove ty same karty.. heh -
-
Hmm, tak to asi mtg nesledujes, ked si trufnes hento povedat... ako som to sledoval, skutocne je ta komplexita hry niekde inde
-
-
a proc mu nereagujes taky na to jak pise ze to jinde jde a u mtg ne? Mtg online je graficky a hardwarove(ten engine a jeho naroky!) hnusna sra***. MTG duel of planeswalkers je na druhou stranu zas takovy prima ojeb co, nemuzes delat nejdulezitejsi soucast magicu krome jeho hrani, stavet si balicek. Proc MTG nevyda neco jako duels of planeswalkers s moznosti stavet si balicek? Proc? Protoze jsou to greedy prasata, tak tady to skvele mtg zas moc neobhajuj.
-
-
Riesis nieco uplne ine ako to, k comu som sa vyjadroval. Jadro a styl hry. mtg pocitacove verzie ma nikdy netrapili a ani trapit nebudu, preto som sa k nim nevyjadroval. Ale ok, ak chces aktualne verzie mtg v celom rozsahu aj s pravidlami atd, mozes si posluzit cez magic workstation. Ku komplexite: krasne ju mozes vidiet na tom, nakolko ti staci pouzivanie keywordov na to, co robia dane karty. a ze kazdy rok vychadzaju rovnake karty v mtg? ano, najdes reprinty, ale je ich relativne male percento... cca 700 kariet pribuda kazdy rok.
-
ale ak to porovnas MTG je o 100 urovni vyssie. Toto je len taka odreagovacka na cestu busom. Nic viac zadna strategia nic v tom neni a vyzera to hrozne
-
-
souhlasim vypada to skvele uz se tesim na betu
-
-
-
-
-
-
Do těchhle kartičkovejch her jsem nikdy moc nebyl a na PC to určitě hrát nehodlám. Zkusil bych to maximálně při čekání na tram/metro/bus.. ví se jestli to vyjde i na iPhone?
-
-
Na fóru jsem viděl community managera říkat že zhruba měsíc po vydání na PC to bude na iOS.
-
Vyjde to na iOS. Ci len na iPad alebo aj na iPhone netusim. Ale myslim ze aj na iPhone.
-
teď jenom hádám, ale podle mě se tahle možnost u kartiček vyloženě nabízí. Takže hádám, že jo :)
-