Přejít na výpis diskuzí
Sledujte dvanáctý díl herního pořadu Re-Play
30.4.2011 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
*12*
-
Hmm, vedle. Měla to být reakce na smejkiho post níž.
-
Na Steamu to nemají všechny hry - tam je Steam Cloud ve Steamworks hrách a ve hrách, kam to vývojáři přidají. Takže Cloud mají i např Plants vs Zombies, Dawn of War II, CoD atd., stačí dát vlastnosti hry, záložku Updates a tam už je to vidět.
-
bože proč sem nemůžou psát lidé aspoň nad 90 IQ :(
-
Je sice fajn, že tady dneska máme hry jako black ops, ale na časy strávené s 1,5 a 1,6 při latency +- 100ms nikdy nezapomenu, patřili mezi ty nejlepší co jsem v MP za PC strávil :)
-
Jen se trochu oteplí, Alžběta se vyletní, čuňátka už diskutujou, čile při tom masturbujou...
-
mapa crossfire pecka *1*
-
Jen se trochu oteplí a Alžběta se vyletní, tak tu už čuňátka a puberťáci čile diskutujou... *1*
-
Nezapomeň, že mluví o PS3.
-
trochu mě mate tvrzení, že SteamCloud je jen pro valví hry. To mají všechny hry na Steamu, nebo se pletu? mám jich tam sice 90, ale ověřenou funkčnost mám jen asi u čtyřech, z toho 2 jsou nevalví indie hry.
-
Polibek od fanouška mě taky rozesmál. Jinak rozhodně zajímavější díl než ta nuda z minulého týdne.
-
No jo, UTčko byla moje první origoška. Ale na mulťák jsem si musel počkat, páč jsme tehdá net ještě neměli. Ale až jsme si ho pořídili, tak jsem se vyřádil(Taky že se hraje dodnes). *5*
-
Řekl bych, že v prodejích je do země určitě nezašlape - a to je to, co je zajímá.
-
2000/2001 - učebna informatiky na základce - half life 1 v pěti lidech. felt good, man!
-
Dneska se jim to povedlo. Úroveň pořadu mi přijde stále lepší, a to je jedině dobře.
Achievement unlocked *1* -
Doom 2 pres LAN, Quake 3 Arena pri hodinach IT a CS 1.5/1.6 pres net = zlaty casy :)
-
V diskuzi u minulého dílu to T.L.Blade psal a když zadáš dvě nejzřetelnější slova co jdou v písničce slyšet do youtube, tak dostaneš toto http://www.youtube.com/watch?v=4kQMDSw3Aqo
-
Marilyn Manson - This is the new sh*t
-
sobotní komentáře o replay? tagy: kozy, puberta, gamepage, písnička, Prodigy, .............až daleko..... hry
-
Polakom ten uspech nesmirne preju! CDPRed jsou proste jednicky a zakopou i takoveho velikana jako je Bioware.