Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sobotní komentáře o replay? tagy: kozy, puberta, gamepage, písnička, Prodigy, .............až daleko..... hry
  • Jen se trochu oteplí, Alžběta se vyletní, čuňátka už diskutujou, čile při tom masturbujou...
    • *12*
  • bože proč sem nemůžou psát lidé aspoň nad 90 IQ :(
    • se nevytahuj ,to ze mas 91 me netankuje :-)
  • blixak
    Panove, touhle diskusi uz docela pretekla mira nasi trpelivosti. Tuhle aktualni uz jsme museli zcenzurovat a pokud to nebude pristi tyden normalnejsi, dockate se toho, ze pod clankama o Replayi bude nejakou dobu diskuse uplne zakazana. Je mi lito, ale tohle je fakt zumpa, ktera nema na hernim webu co delat :(
    • Na druhou stranu to tady evidentně čtete a rady si berete k srdci, takže zrušit diskuzi by byl jen krok zpět. Ale jen vy si určujete svojí budoucnost a sledovanost.
      Ale neustále mi udivuje (a to nejen tady), jak pár hloupých komentářů dokáže nadělat vrásky lidem na čele. :)
      takže gudlak
    • Smazání komentaře a ban třeba na jeden den by byl jednodušší.Nebo zakazát psaní komentařů na týden přes IP...Přoč by měli trpět kvůli několika pubertákům všichni.
      • MrSanta
        Já bych se s tím nemazal. Případům jako je např. devkar bych dal banán permanentní.
        • Ban ničemu nepomuže stačí aby člověk znal proxy.
        • Souhlas. Nemazat se s nima a davat perma. Nikdo tady na ty ubozaky neni zvedavej.
  • Jezisi, ja se uz nemuzu dockat toho Zaklinace, tolik chvaly jsem uz dlouho neslysel, snad to bioware nakopne, az zjisti, ze zaspali na vavrinech a ze je pomerne nezname studiu zaslapalo do zeme:-)
    • Psychotic
      Řekl bych, že v prodejích je do země určitě nezašlape - a to je to, co je zajímá.
    • Polakom ten uspech nesmirne preju! CDPRed jsou proste jednicky a zakopou i takoveho velikana jako je Bioware.
  • Hanzales
    Ta nostalgie, to vytáčení modemu nemělo chybu :) A pak stahování 98MB dema 5 a půl hodky doufajíc, že to nespadne :D Ale ty smažby na LANkách, tehdejších "čtverečkovaných" her, z té doby snad zapomene jen málo kdo *3*
    Já to komentuju postupně *1* ke kořenům multiplayerového klání na PC snad myslím patří Retaliator a "sériový kabel" :)
    No a ten Witcher 2, bude co by dup a těším se těším. ˇŠkoda jen, že při výběru lokalizované verze nelze získat benefity z různých jiných zdrojů (GOG: DRM Free, atd)
  • kotty
    Doom 2 pres LAN, Quake 3 Arena pri hodinach IT a CS 1.5/1.6 pres net = zlaty casy :)
  • a na co je tam ta zenska, ved skoro nic nehovori ..ani ju tam netreba.
  • Ethy
    Je sice fajn, že tady dneska máme hry jako black ops, ale na časy strávené s 1,5 a 1,6 při latency +- 100ms nikdy nezapomenu, patřili mezi ty nejlepší co jsem v MP za PC strávil :)
  • MrSanta
    Dneska se jim to povedlo. Úroveň pořadu mi přijde stále lepší, a to je jedině dobře.
    Achievement unlocked *1*
    • Polibek od fanouška mě taky rozesmál. Jinak rozhodně zajímavější díl než ta nuda z minulého týdne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit