Přejít na výpis diskuzí
Sledujte dvanáctý díl herního pořadu Re-Play
30.4.2011 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
2000/2001 - učebna informatiky na základce - half life 1 v pěti lidech. felt good, man!
-
-
mapa crossfire pecka *1*
-
-
No jo, UTčko byla moje první origoška. Ale na mulťák jsem si musel počkat, páč jsme tehdá net ještě neměli. Ale až jsme si ho pořídili, tak jsem se vyřádil(Taky že se hraje dodnes). *5*
-
trochu mě mate tvrzení, že SteamCloud je jen pro valví hry. To mají všechny hry na Steamu, nebo se pletu? mám jich tam sice 90, ale ověřenou funkčnost mám jen asi u čtyřech, z toho 2 jsou nevalví indie hry.
-
-
Nezapomeň, že mluví o PS3.
-
-
Jen se trochu oteplí a Alžběta se vyletní, tak tu už čuňátka a puberťáci čile diskutujou... *1*
-
To ze v dead space jsou nudne ukoly najdi a zmacni atd.. to by myslim nikomu nevadilo, kdyz v Cod se to omezilo jen na najdi a znic...:D ale tech par map a malo nekromofskej chrakteru...
-
zabouch sem se do ní *1*
-
-
Tak se z toho nevystříkej jako ostatní *1*
-
-
Na Steamu to nemají všechny hry - tam je Steam Cloud ve Steamworks hrách a ve hrách, kam to vývojáři přidají. Takže Cloud mají i např Plants vs Zombies, Dawn of War II, CoD atd., stačí dát vlastnosti hry, záložku Updates a tam už je to vidět.
-
-
Hmm, vedle. Měla to být reakce na smejkiho post níž.
-
-
Je to smutný, když mají dneska k netu přístup spratci, který bez jakejchkoliv zábran blejou na internetovejch diskusích svoje nesmyslný bláboly. Dřív to bylo tak, že když se bavily dospělí, tak děti šoupali nohama. Dneska jim anonymita a nemožnost rozpoznání věku na diskusi zaručuje to, že se jim dostane stejnýho sluchu, jako lidem dospělým a znalých věci. Z toho je mi na nic.
-
-
s tou anonymitou to neni tak horky a bude hur :) no mozna v mnoha pripadech asi lip
-
-
Trojky.
-
-
jinými slovy, sis na ženské vnady ještě nikdy nesáhl, a k této hypotéze mám následujcí důvody, kdyby ano tak tento komentář nepíšeš, je ti asi 12let a jsi silně zakřiknutý a stydlivý jedinec, re-play není o ženských vnadách a už vůbec ne o čísle jejich velikosti a za poslední, to že u toho onananuješ nemusíš psát do diskuze...
-
-
btw. v 4 minute sa hovori o zaciatkoch MP a Warcraft... pani niekde evidente zabudli DUNE 2 ktora sa dala hrat cez seriovy kabel ;)