Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chcem sa spytat: co vam na tom pride take uzasne?
    To teraz kazdy gamer musi mat rad Fan made movie z oblubenej hry?
    Pretoze ono to nema s falloutom prakticky nic spolocne: Je tam typek obleceny vo vault dweller suite (ktory nevyzera tak ako by mal), je tam ghoul, cica ma laser rifle, je tam nuke cola a robot vyhrava znamu propagandu. OK, ale co s tym? Spracovali to tak ze z toho urobili frasku. Typek zacuje hlas zacne strielat a kruzit s kalasnikovom jak daky positho a vystriela si cely zasobnik bez toho aby co i len zamieril. Tak sa spravaju ludia v post apo svete? Asi by neprezili ani minutu. Konflikt medzi nimi a tou trojicou luzrov dalsi pripad.

    Proste to nemalo nic, nemalo to zmysluplny dej, ani nehovorim o pribehu, nemalo to absolutne ziadnu atmosferu. Proste tam len dali zname veci z falloutu a predpoklada sa ze uz len kvoli tomu si na tom vyhonime?

    Prepacte ale je mi z toho navracanie. Aj z toho vaseho pristupu. To video je absolutne priserne, ale aby ste si akoze zahovali tvar gamerov co lubia fallout tak to tu vychvalujete.

    Mozte mi teda napisat co sa vam na tom tak paci?
    • Ach jo, ty si takovej kretén, tenhle fan film má mít víc dílů a ten děj má na sebe navazovat, vpodstatě se tam zatim nic nestalo v týhle části a co by se asi dalo stihnout za čtvrt hodiny, koukni na další díly, tamten týpek ten tlustej co tam vykropil pul zásobníku je debil, ale nemusíš podle něj soudit všechny ostatní, ta jeho postava je tam taky vysvětlená :-P
      opravdu mám rád tyhle "Hatery" co se nad ničem neuměj povznýst, nebo zamyslet :-P zamysli se nad sebou ;-)
    • Proc se nekomu libi male a jinemu vysoke holky?
      Proc ma nekdo rad hranolky?
      Proc nekomu chutna pivo?
      Proc mas imbecilni otazky?
      • Wow - tos podal ohromne chytre a az tak krasne vypecene. : D
        Priklady jsi dal fakt nadherny, ale i kdybys dal nejakej rozumnej, tak porad bude rozdil v tom, ze ma na vec opacnej nazor 90% ty "nasi" komunity.
        Kdybyses ptal "Proc 90% naseho klubu pivnich fajnsmekru chutna ten novej, hnusnej americkej import?", tak uz to neni tak imbecilni otazka.
        Radsi se ti to ale pokusim sdelit doslovne: "Imbecilni otazky" mame proto, ze milujeme stejnou herni serii jako vsichni ti nadseni (a mnohdy urcite inteligentni, nebo prinejmensim ne-retardovany) fanousci.
        Mozna proto nas zajima co se jim na tom libi. Protoze minimalne do urcity miry mame podobnej vkus.
        Mam ti to formulovat jeste vic polopaticky, nebo uz se s tim poperes?
    • Nelibi se ti to. Fajn. Ale proc mas potrebu rozebirat duvody,to mi hlava nebere...
      • lebo chcem vediet preco sa vam to paci
        • To mas marny - ja se to snazil zjistit uz asi ve trech souvisejicich diskusich.
          Jediny co k tomu kdo rek je tady: "Ať ti tady napíšu cokoliv, tak mi budeš oponovat, že se mi líbí pitomosti." Coz zni i rozumne, ale nikomu to nepomaha..
          Sam si prave rikam, jestli jsem nahodou fakt neco nepochopil - to ale fakt pochybuju.
          Ze tomu vycitas zrovna plytvani nabojema je ale asi fakt mimo - to ma byt prave ten "humor", kteryho je to video plny.
          Neboj - mne to taky vtipny neprijde (a jeste ze tak, protoze mit prah nastavenej takhle, tak jsem kazdej den v ohrozeni smrti uchechtanim treba uz jen cestou k popelnici s odpadkama *7* )
          • Smysl pro humor je strašně moc subjektivní záležitost a každému přijde jako zábavné něco jiného. Já třeba miluji suchý, anglický hurom, který spousta lidí nechápe.

            "a jeste ze tak, protoze mit prah nastavenej takhle, tak jsem kazdej den v ohrozeni smrti uchechtanim treba uz jen cestou k popelnici s odpadkama" Tady se pleteš. Např. hláška Free shit se mi moc líbila a věř mi, že u spousty komedií (i se skvělými ohlasy) se ani trochu nepobavím.

            Nevím co proč se vy všichni, co se vám to nelíbilo nebo nepřišlo vtipné, snažíte přijít na to proč je to vtipné pro ostatní. Když to podle vás není vtipné tak se netrefily do vašeho vkusu. Vsadím se, že u mnoho věcí ze kterých se za břicho popadáte, by zase hodně ostatních lidí jen nevěřícně kroutilo hlavou a tápalo nad tím čemu, že se to smějete.

            A hlavně já sám to taky nepovažuji za ultimáně vtipnou záležítost, ale celkové provedení a nápad se mi natolik líbil, že jsem to chtěl přiblížit i neangličtinářům.

            That's all.
            • Achjo. Smát/Líbit je velkej rozdíl. Nikdy jsem neřekl, že jsem se u toho řechtal jako kůň. Prostě se mi to líbilo. IT Crowd, Red Dwarf, Jistě pane ministře atd. jsou legendární pořady, ale to, že mám rád tykové věci neznamená, že nemůžu občas vypnout a pobavit se u něčeho jiného.
            • no ked mas rad bajecny britsky humor, tak fakt nechapem ako sa mozes smiat na hentej traposine. ale ok
            • *neBO i IT Crowd
            • Tak zrovna britskej humor mam taky rad. Samozrejme si pod tim spojenim kazdej predstavi neco jinyho.
              Ja rekneme Red Dwarf, ne i IT Crowd - tam jsou rekneme prevazne dobry, casto i fakt chytry fory.
              Tohle mi ale pripada jako uplne z opacnyho polu. Tohle nema s (tim co ja si predstavuju pod) britskym humore ale lautr nic spolecnyho - naopak mi to prijde jako ten "moderni americkej", kdy je vetsina foru ekvivalentem klauna s frkackou a ceduli "ted se mate smat", aby ty supervtipy neutekly ani pomalejsim jedincum..
              Nic no - tak ses trefil s tim, ze budu stejne oponovat. I kdyz tak bych to neoznacil - tvuj nazor ti brat nechci - spis to jen tak s vedomim ze mi teda fakt nic neuteklo uzaviram.
              (z toho "Free shit!" se taky zrovna nahlas chechtat nikdy nebudu, ale kdyby bylo cely video misto vsech tech superobvious saskaren takhle "soudny", tak bych s nim moc problemu nemel)
    • 1. Tobě ale vůbec nedochází jedna věc: ten film tvrá 15 minut a natočili ho fandové hry prostě ze srandy. Oni nechtěli udělat druhého Občana Kanea

      2. Ta nadsázka mi tam sedla daleko víc než třeba drsně se tvářící Beyond Black Mesa, které ale pak působí neskutečně trapně.

      3. Jak chceš udělat u 15min dlouhého filmečku smysluplný děj a zárověn tam nacpat odkazy na hru a přestřelky???

      Fakt nechápu, co si od toho čekal. Oni tímhle nechtěli nic dokázat, udělali to pro zábavu a to se jim podle mě hodně povedlo.
      • 1. to je aboslutne irelevantne kolko trva a kto ho urobil. ja nehovorim ze tam mali byt efekty alebo hrat hviezdy alebo co. your argument is invalid

        2. beyond black mesa bola rovnaka traposina, ktora ale narozdiel od toho mala aspon atmosferu, cize v konecnom dosledku bol lepsi ako toto

        3. odkazdy na hru boli len v kostymoch, to nezabera ziaden cas to tam je stale. a dej by sa tam napchat dal + nikto im nekazal aby to malo 16 minut. 16 minut to malo lebo to urobili tak ako t urobili. a urobili to priserne. prestrelky tam byt nemuseli. a kazda ta prestrelka mala 5 sekund + 5 minut trapneho balastu okolo toho

        Necakal som nic. Irituje ma len vase napichanie z tohoto evidetne velice zleho fna made videa. Aka zabava tam bola? Zasmial si sa na niecom z toho? Ak hej tak to mi je luto, musis mat priserny zmysel pre humor
        • Ano chápeme, že se ti to nelíbí. Každý máme jiný smysl pro humor a každému se líbí něco jiného. To, že tobě se Nuka Break nelíbí a jiným lidem ano, není divné, ale naprosto normální.
          • samozrejme kazdy clovek ma iny nazor

            ale tak mi prosim ta teda povedz co konkretne sa ti na tom paci. dakujem
            • A k čemu Ti to bude? Ať ti tady napíšu cokoliv, tak mi budeš oponovat, že se mi líbí pitomosti. Bude ti muset stačit, že jako celek se mi to prostě líbí (jinak bych na to titulky nedělal).
  • Neviem ako vy čo tu kecáte na kvalitu filmu ale už len kvôli tej buchte sa to dalo pozerať ;-).. Akože vo svete falloutu by teda potrebovala poriadne veľkú zbraň aby sa ubránila :-D.. Inak ked už sme pri tejto téme, ak my niečo v poslednom falloute fakt chýbalo /las vegas som ešte negral/ tak to bola možnosť natočiť o svojom živote porno :-D.. Tá recesia fakt nemala chybu..
  • Všichni vymydlení, čisté šaty, sněhobílé zuby - takhle si tedy postapokalyptický svět po jaderné válce nepředstavuju. *7*
    • smejki
      myslím, že zrovna v tomhle má amatéřina hodně velké právo kulhat
      • Amatérština má právo kulhat v herectví, ve výpravě, ve speciálních efektech, ale ne ve vytvoření atmosféry. Zajímavé je, že v tom "filmu o natáčení filmu" si štáb pořád stěžuje, jaký je v té poušti vedro, ale v tom vlastním filmu to vůbec není poznat! Lidé, pochodující po rozpálené poušti, dokonce ani nejsou zpocení - vypadají jako manekýni z reklamy na prací prášek nebo antiperspirant. Jestli to měl být záměr a v tom je právě ta lekrace, tak to moc není poznat.
  • Tohle je jeste lepsi: http://www.youtube.com/watch?v=OOrH5tfWorg&feature=player_embedded#
    • Nemůžu souhlasit.
      • No jo, kazdy mame jiny nazor *3*
  • Je to nadprůměr na amatérské filmy . Samozřejmě na profíky typu Carpenter to nemá .
    Po pár letech praxe by ovšem mohli pokročit *3*
  • Vyborna prace. Vic takovych filmu :)
  • ja chci druhej dil :D
  • v prvnim a druhem falloutu byla obycejna nuka cola modra ne?
    • smejki
      no, ono se spíš modře lesklo sklo. barva obsahu nebyla vidět

      "The widely known Dazzling Blue bottle color was adopted as standard in 2052, after market research programs indicated that the blue color was the favorite in 86 people out of a hundred polled. "

      třea dodat, že i stará komunita si nuka flašky odjakživa dělá z klasických bílých coca-cola flašek a s bílo-červeným potiskem
  • Není náhodou modrá Nuka Cola Quantum?
    • jo je
  • Filmeček se mi líbil, dobrá práce. České titulky už tak dokonalé nejsou, ale na amatérský počin postačí - každopádně klobouk dolů, že si s nimi dal tvůrce práci a zpřístupnil to lidem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit