Přejít na výpis diskuzí
Sledujte Fight Club Speciál o Watch Dogs
5.6.2014 | Petr Poláček
38 příspěvků
-
"Zial, toto video nie je vo vasej krajine k dispozicii, pretoze by mohlo obsahovat hudbu, pre ktoru sme nedokazali dohodnut podmienky..."akoze naozaj sa to neda v SR pozriet? *16*
-
Byl jsem potesen, ze jste nakonec WD pochvalili, protoze je to skutecne zabavna a povedena hra :) O to vic mrzi, ze PC verze hry dostala pouze 7/10 a ne vice. A taky je skoda, ze redakce nedokazala nekde sehnat PC s dostatecnym vykonem, aby se alespon ve Fight Clubu hralo na PC s ultra detaily, kdyz uz jste si na recenzi vybrali PC, vcetne recenzenta, s pomerne zastaralym hw. Bez urazky :)
-
-
A to se ještě nebavili o zbytku sestavy. Doufám že to mělo procesor něco alespoň jako i5-2500 a lepší protože tahle hra JE náročná na procesor. Jinak já hrál na i5-2500k , HD7950, 8GB RAM a žádné problémy s grafikou (až na chvílemi rozsypané videosekvence, což mohly zapříčinit beta ovladače) ani FPS dropy jsem neměl.
-
-
Zbytek sestavy - Core i5 2500K a 16 GB RAM.
-
-
jj, to budou ty grafiky, ... ale tak aspoň víš, Honzo, co koupit své drahé polovičce k Vánocům *1*
-
-
Však to je v plánu :) Samozřejmě padnul návrh obě 480tky prodat, něco přihodit a koupit single kartu (a ideálně to stihnout před vydáním Watch Doge)... jenže já mám pocit, že tu 480 už dneska nikdo nekoupí :P
-
-
To klapne, když se neprodají, budou vánoční prémie :) No páni, já si píšu se svým oblíbeným redaktorem, internet je někdy super :)
-
-
-
-
-