Přejít na výpis diskuzí
Sledujte jedenáctý díl herního pořadu Re-Play
23.4.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Běž se dívat na GP ty oldšůle..
-
Bože, zase další, kdo nám bude určovat, jak si máme říkat. Já žádnej gamer nejsem, nikdy jsem nebyl a nikdy nebudu. Hraju hry, a když už mám tu potřebu se nějak označovat, tak si říkám hráč nebo pařan nebo jak se mi zrovna zamane.
-
Jde o to že absolutismus není dobový termín. Ve středověku neexistovaly státní instrumenty, které pod panovníkovou kontrolou absolutismus definovaly. Fuj, zní to hrozně, ale tak nějak to je :D
-
kdyby tam byla konstituční monarchie tak by to bylo pro hrače nudný
-
Gameri? Nechtel bys rovnou parany? Zatim jim totiz dela potize i vyraz hrac. Viz vcerejsi dil venovany MP. Nejcasteji zaznelo MULTIPLEJER, ale slecna Alzbeta (ta co hram rozumi a kazdy by ji chtel mit i s konzolovym Zaklinacem 2 doma) stale tvrdosijne vykladala o MULTIPLAJERU. Takze nejdriv si budou muset vsichni zucastneni srovnat slovnicky a vyslovnost... teprve pak cekej nejaky paransky manyry. ;)
BTW pobavil ale Bulletstorm, toho uz se v RP vylozene boji a vcera snad nebyl ani jednou jmenovan. A pak ze to tu nectou. ;) To bylo same v tehle hre, tahle hra... hlavne nejmenovat, hlavne zase nebaletit.
Dokonce i pro oldschoolery se neco naslo, tes se na priste, na prurez MP hranim. Sice to znelo jako Pohadky ovci babicky, to jsme tehda deti hravali u tatky v praci, ve skole, na praxi, a modem delal takove tuuu-piiiisk-chrrrrrr, to vy uz nemuzete pamatovat... ale zase prisel Doom, Duke i CS-ko, tak to bylo vyvazene. -
Co se ti na tom nelíbí?
-
hmm... niekto asi nesleduje Family guy *1*
-
Gameři jo:-D No to mluv za sebe.
-
to neni maaaas efekt, to je mass defekt ;)
-
1. hlavně k minulým dílům.. jestli ještě jednou uslyšim maaas efekt,, tak mi asi jebne
2. novinky na mody do SC2 (custom maps přesněji) které tam už nějakých pár měsíců jsou mi přijde lol
3. naučte pana komentátora správně vyslovovat anglické názvy
4. pořad pro hráče? tak používejte "hráčský" jazyk,, tzv my nejsme hráči, my jsme gameři.. asi víte kam mířim
5. chápu že děláte recenze pro lamegamery,, kde je vaše čest držet s oldschoolama? snad se nepletu, ale mikoláš byl ještě ve score kdysi ne???? -
Já bych ocenil možnost nastavit si počet článků na stránku (v profilu, když už tu jsou), když pár dní vypadnu musím se proklíkavat několik stran nazpět...
-
neni za co
-
díky ti příteli
-
No jo tak kolega si všiml že to slovo obsahuje "sex" tak si myslel jaký lingvistický jackpot se mu podařilo trefit.
Společně s Psychoticem tě zklameme... Těsně vedle! -
To je demon jak paří:-)
-
http://www.youtube.com/watch?v=fruHQhNe-UM :-))))))
-
ano sem jeden z tech co tu budou zevlovat se songem... ale na zacatku lego star wars.. co to je.. nemuzu to na youtube a google najit... mluvi se tam něco i wanna everybody said about the bed...bed bed bed... bebe bed
ď a Č -
no, dokud nemate diváka/posluchače, tak ať si to říká jak chce. Já se tedy při blejstru ztratil
-
Paní Pohlová, vy ještě žijete? *8*
-
Aby ses neposr*l...