Přejít na výpis diskuzí
Sledujte jedenáctý díl herního pořadu Re-Play
23.4.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
a nebo si skutečňě myslí, že si kokot? *7*
-
OT: Zabýval se už někdo z redakce tím, zda zvolený počet postů na stránku je optimální? Občas se totiž dobré články hrozně rychle ztratí z titulky, čímž značně klesá i ochota lidí si o nich povídat v diskusích. Přijde mi to škoda.
-
Taky myslím, že padl rekord.
-
Nedokazu si to vysvetlit, prece kazdy prumerne inteligentni a rozumny clovek mi musi dat za pravdu. Nejspis lidi klikaj na "nelíbí", aby se pridali k davu.. Nebo se prekliknou a omylem zvoli "nelibi".
-
Spousta lidí asi nepochopila, že sobotní diskuze o re-play má být o obsahu, názorech a kritice tohoto pořadu, a ne, opravdu to nemá sloušit k tomu aby se pubescentní panicové vyjadřovali jak se jim líbí/nelíbí moderátorka a co by s ní dělali. Jako aby si tu nějací zakomplexovaní pubertáci, kteří nemají dostatečnou kuráž aby face-to-face oslovili holku vylévali svoje srdíčka, jak je slečna moderátorka škaredá/hezká, to opravdu nejsem schopen pochopit a myslím si že nejsem sám. Čili abych to uvedl na pravou míru, to je jako by si jezdec F1, který právě vyhrál závod díky tomu, že měl dobrý vůz nadávalval na to, že se mu nelíbí ten odstín modré na karoserii....
-
To si koleduje o zavedení žebříčku uživatelů s top score, tolik mínusek jsem tu od dob vegase ještě neviděl. *1*
-
No jako kamaráde, pokud tě v tom pořadu nezajímají hry, ale ženské, tak musíš zabrousit na úplně jiné stránky, než jsou games.cz*3* . A protože slečna moderátorka vypadá přinejmíň uplně normálně, tak nevidím důvod proč ji řešit.
-
Tady se zase sešla banda sexistů. ***** ji nikdo z vás nebude, tak nemusíte rozebírat její vzhled.
-
V tom případě bych si to s tvojí 90ti letou babkou rád rozdal :)
-
paneboze co to stou jinak hezkou holkou dneska udelali?? vypada jako kdyz si moje 90ti leta babicka napudruje řiť
-
To se na to musí někdo ptát u každého dílu?!?
-
dneska je tedy zmalovaná docela hrůzně, ale za to může maskér(ka)
-
souhlas... tentokrát slabota...
-
dik. ja to tentokrat myslel vazne. vubec jsem nechapal co mysli. to ze mluvi anglicky hur nez zak zakladni skoly je jiz znamy. ale rad bych vedel co to vlastne rika.
-
S timhle už tu znovu nezačínej, řešilo se to minule... Blaster - jelikož "a" se v angličtině obvykle vyslovuje jako "ej" a pán očividně není v angličtině extrémně znalý, takže neví, že se slovo blaster nevyslovuje "blejstr"...
-
co to je ten blejstr o kterym mluvi v SW?
-
Kdyby se chtěl někdo zeptat, na písničky v dnešním díle - na začátku Bulletstormu je písnička Becoming Insane od Infected Mushroom; na začátku Killzone This is The New Shit od Marilyna Mansona.
Jinak dnešní díl byl vyjma záběrů z Wiedzmina, a vzpomínek na staré MP naprosto nezajímavý... -
Presne tak, taky se mi zda. Stejne jako s tema Move Heroes, coz asi neni moc dobra hra ale stejne tak neni dobra hra nejaka takova podobna co je na xbox (uz nevim jak se menuje) kterou uplne vychvalili v nakym predeslim dile.
-
http://www.youtube.com/watch?v=QwxJY_S1xf4&hd=1
-
Teda ta moderátorka je fakt sexy. Akorád teda výslovnost Crysis 2 je děsná to je jak v emerici.
Jinak nevíte co hraje za song ve znělce?