Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, další hra, kvůli které zvažuji koupit PC a po pár letech si zase něco zahrát:-)
  • Je to pěkný ale nemůžu to neporovnávat s CoD a zjistím že tohle je prostě vyšperkovaná kopie. CoD prostě králem zůstává i nadále přirovnal bych to asi k tomu, můžete udělat skvělou kopii WoW ale stejně žádného hráče wow nepřetáhnete. Doufám že Bf3 se bude soustředit na MP ( spoustu map a vozítek) a nebude plýtvat síly na SP
    • Jo, WOW je prikladem, ze nezalezi na kvalitach ale na znacce. Je mnoho lepsich MMO nez je WoW, ale stejne se nikdy nebudou hrat vic nez Warcraft. Stejne tak COD. Posledni dily COD (tj. od COD2) stoji za hovno, ale stejne se prodavaji. Boom byl kolem MW, protoze to byla prvni stupidni strilecka z moderni doby, udelalo to COD jmeno a ted, at vydaji co vydaji, maji 20+ milionu prodanych kopii.
    • Mozna flame mozna ne... nechapu marketing EA, BF nikdy nemuselo napodobovat CoD. A nevim co voni placaji jak na CoD. Obe 2 hry maji svou fanouskovskou zakladnu.. JInak CoD kopiruje od BF.. tak treba CoD MW kdepak asi vzaly najedou frcky a rankedy?? Ze by s BF 2 ? Ktery vyslo o 2 roky driv?
      • To máš sice pravdu. Ale díky singlu mohou oslovit a přetáhnout i ty, co stále hrají CoD. A hned bude více lidí, co budou hrát BF a tudíž i lepší zisky.
  • Přijde mi, že se materiály ničí nějak moc snadno. Jak tu někdo říkal, nejde mi do hlavy, aby doslova pár kulek z automatický pušky prostřílelo betonovou zíďku. Je fajn, že nenaskočí hloupá textura s důlkem, která po pár vteřinách zmizí (bóže jak já tohle nesnášim), ale ukázat za každou cenu, že náš engine to dokáže mi přijde hloupý úplně stejně. Strašný šoumeni to jsou, hlavně aby to na někoho ještě fungovalo. Já jsem tím wáááu kam se podíváš už spíš znechucen. Stejně tak tím, že na předváděčce do PC hodí gamepad a pustí FPS střílečku. Proč dělat něco jednoduše, když to jde i složitě, že... Ale jinač graficky se jim to vyvedlo na jedničku. Takhle skvěle vypadající hru jsem dlouho neviděl.
    • Súhlasím s tebou len tá "zídka" čítaj múrik *3* nemusí byť vždy z betónu, ale môže to byť aj tehlové a omietnuté. Napríklad ten snajper na tej streche to je celkom reálne ale s 50-tkou kalibrom. Inak super hra ak bude mulťák tiež takýto a hlavne to strieľanie cez optiku a nie od pasu tak do toho idem.
      • Tikov
        7,62x54R (patrona pro SVD) je schopna projít betonem *3*
        Pánové uvědomte si, že tyhle velké ráže, .50 cal (12,7mm) či východní 14,5 mm byly určeny k ničení tanků- to není o betonu, ale o tom, že projdou betonem, pitomcem v kevlaru s plátama za zdí a dost možná ještě další zdí.
        • Jsem v tomhle totální laik, ale to chceš říct, že si automatická puška poradí s opancéřovaným tankem? Pokud ano, jakej smysl ty superdrahý monstra vůbec maj, když dokáže posádku postřílet maník s automatem *8*
          • Ano opravdu jsi laik protože SVD opravdu není automatická puška... *6*
            • Tak 223 je náboj ktorý sa používa aj v guľovnici na lov zvere a musím povedať že tie vojenské majú dosť silu len zase presnosť ide trochu z normálu, hlavne na väčšie vzdialenosti. Pre tento náboj nieje problém prestreliť betónový múrik a hlavne tie čo sa vyrábajú na blízkom východe . *1* Veď so samopalom VZ-58 ide prestreliť stena na paneláku jak nič ... samozrejme nie 40 cm hrubý kvalitný železobetón, ale tie marasy čo sa robia južnejšie a západnejšie od nás (Taliansko, Španielsko... atď). Ale aj keby to nebola úplne realita aj tak sa na tú hru teším. Aspoň trochu zmeny v hrateľnosti keď si nemôžete byť za každou prekážkou istý či ste v bezpečí. Viď BFBC 2. Čúús. *5*
            • Tikov
              hh: myslím, že by to šlo říci i slušněji, ale ano až teď jsem pochopil oč jde, děkuji- v tom případě http://www.youtube.com/watch?v=tdyNFzcBVRs tato munice (.223) by se dle wiki měla od armádní odlišovat pouze nižší úsťovkou
            • On myslel to jak tam strilel tou m4 na ten panelak a ne toho snipera s dragunovem vy kkti...
            • Tikov
              SVD je poloautomatická puška se zásobníky na 10 ran, střílí 7,62x54R což je na betonovou panelákovou zeď dostatečně výkoné. (Známý puškou, používající stejný náboj, při návratu ze střeleb (rána jistoty) "upravil" přes zeď postel ve vedlejší místnosti- zastavilo se to až v další zdi)
              Pokuď jde o prostřelování tanků- nemluvil jsem o SVD, ale o předdruhoválečných protitankových puškách a kulometech (které se používají dodnes). A znichž se vyvinuly velkorážné odstřelovací pušky. Na dnešní bitevní tanky je to již nedostatečné, ovšem na lehce pancéřovaná vozidla plně účiné. (asi 35 mm pancíře na 300 m při 90°)
            • Na videu tu betonovou zídku lodžie prostřílel předvaděč zbraní o rozměru automatický pušky, s 30 náboji v zásobníku, kadenci to taky mělo jako automatická puška, po všech směrech to zkrátka vypadalo jako klasická automatická puška. To se mi zkrátka nezdálo a nezdá. Tikov@wo do toho pak zaplete "SVD", nevim co to je a je mi to jedno. A jeslti si myslíš, že půjdu rychle googlit věc, co mě vůbec nezajímá, jenom abych si tady mohl honit ego a hrát si na chytrýho, tak to se těžce pleteš. Možná místo opakování toho, co jsem už napsal, by jsi to mohl osvětlit. Sorry, ale na aroganci nemám vůbec náladu...
          • jde o munici .. protitankova munice se nejdrive prepali pancirem a pak expanduje dovnitr tanku ...
            • Video pro ukázku účinnosti 50.cal munice. Pokud nechcete poslouchat začáteční komentář, tak přeskočte na 1:38, tam prostřelujou melouny za betonovým blokem a následuje průstřel dvou ocelových plátů (vše ve slow motion).
              Je to pokračování videa, co jsem postnul o pár přízpěvků víše.

http://www.youtube.com/watch?v=BfnwyJvtJuI&feature=related
          • http://en.wikipedia.org/wiki/.50_cal

Co jsem tak vycetl, tak se to pouziva hlavne do ostrelovacek a tezkych samopolu, takze automaticka puska si s tankem asi neporadi. Tanky, ale maji ruzne opancerovani, takze rozhodne neprostreli vsechny.
            • Náboj ráže 0.50, 12,7 a podobné se používá do těžkých kulometů a tzv. antimateriálních odstřelovaček. Rozhodně neslouží k ničení tanků, ale dá se s tím zničit náklaďák, všeljaké protiletadlové systémy, radary, letadla a vrtulníky na zemi atd. Přesnou střelou do místa se slabším pancéřováním se dá poškodit BVP nebo obrněný transportér, ovšem tanky by měly bez problémů odolat i jednotlivým ranám z 30 mm kanonů, takže proti tanků ne. To jen pro přesnost
            • MrSanta
              Barrett ještě jednou: http://www.youtube.com/watch?v=qRJuTgWmqzg&feature=related. Od času 3:25 ukazuje sílu zbraně. Střelba na 1000 yardů do ocelové desky a tvárnic.

Ad debata o sniperovi - berte to tak, že hra přesně simuluje likvidaci ne až tak inteligentního snipera *1*
            • stoupeek: dík, konečně někdo :)
            • Jen tak doplnim. Barrett 107 50.cal je poloautomatická puška, která je schopna prostřelit tank. Takže je to vlastne skoro automatická puška:). Ale s její váhou asi 12 Kg se s ní asi nechce tahat každej. Proto je její používání proti tankům minimální:).
              Doporučuji tohle video:
              http://www.youtube.com/watch?v=28kRjCFs8fQ
      • Ta lodžie králíkárny cihlová na 99 % nebyla, teda to jako panelák alespoň vypadalo. V tý naší jsou to tenký (pravděpodobně železem propletený) betonový panely :) Já na střílečky v tomhle duchu moc nejsem, ale B3 u mě docela vzbudil zájem. Zajímat mě budou až mapy v mulťáku, protože předimenzovanej singl zatím nevypadá jako můj šálek kávy.
  • Treyarch si při sledování nadělal do kalhotek :D jinak mě velice potěšilo že pánové z DICE co dělali video, použili klavesnici a myš... je velice smutné když někdo prezentuje video z FPS akce a ovládá to na Joypadu...
    • Neviem či si cvrkli do trenírok ale ak BF3 budem mať väčší úspech ako COD tak môžeme očakávať, že budúci COD bude o niečo reálnejší...už sa teším. Každopádne keď sa dvaja vývojári predbiehajú kto je lepší vždy vyťaží z toho hráčska komunita.
      • nemyslim ze z toho vzdy musi tazit hracska komunita .. ne kdyz se, jako zrejme i v tomto pripade, predbihaji v hernich prvcich, ktere hru spise degraduji .. ale doufam, ze mi dalsimi videami budou dal srazet nadseni a ocekavani a pak to pro me bude o to vetsi pecka ;)
  • Multiplayer sa nebude určite líšiť od MW alebo MW2. Ale u BF nikdy nešolo o singleplayer. Teraz je to len obohatené o to, aby nalákali hráčov, ktorí nehrajú multi, ale skôr sa zamerajú na single a sú príležitostnými hráčmi.
    Chcel by som vidieť ako to šlape všetko v multiplayeri pri 64 hráčov a hlavne ma zaujíma to chovanie zbraní, ktoré ako prezentovali, bude dokonalé a extrémne realistické.
    Čo sa týka videa, rozhodne to človeka zaujme a "vtiahne" ho to do deja o tom nie je pochýb. I keby to mala byť koridorovka typu "jedna cesta, znič A, potom B utekaj do C" tak mi je to jedno... BF vždy bolo, je a bude o multiplayeri.
    • počkej, extrémně realistické? zbraně? to vidíš jako kde, prosímtě? nejdřív zhlídni nějaká videa z Army a pak vyprávěj něco o realismu v týhle arkádě.
      • Prečítaj si to prosím Ťa poriadne. Nikde netvrdím že to BUDE realistické. Hral som aj Armu ( to by bolo na trošku dlhšiu diskusiu) ale narážam na výroky pred zverejnením videí, kde tvrdili že zbrane budú realisticky kopať, dajú sa oprieť o akýkoľvek predmet a hit potiny budú realistické :)
        Preto som napísal že som zvedavý na to, ako to bude vyzerať, pretože zatiaľ to vôbec tak nevyzerá.
        • tak hlavne keby sme sa bavili o realite tak by museli implementovat vahu zasobniku a unavu strelcovej ruky .. bez si vystrielat par zasobnikov z pistole a porovnaj si jak sa ti striela po prvom a po 7 zasobniku .. kedy by sa ti po style akym strielame v hrach do krvi odrena ruka klepala jak po 3 dnoch bez kafe :)
          • Necchi být hnidopich, ale pokud jsme to dobře pochopil, BF 3 není rha o nás civiliech, ale tak trochu o těch pánech v maskáčích, no a co jsem slyšel, ti pánové jsou trénovaní na to, aby snesli takovou zátěž i delší dobu, než kterou trvá vystřílení 7mi zásobníků ;-)
            • tata, tak pred 20 lety, soutezil v strelbe z pistole mezi jednotlivymi jednotkami krajin NATO .. takove ty prekazkove drahy (bezis, skryjes se za autem, pak musis pres okno strilet treba levackou, pak u presunu nabijet a pod.) tak myslim, ze dokazal docela posoudit jak smesne je vnimani narocnosti strelby beznymi lidmi a ze po par zasobnicich, aktivni strelby (ted nemluvim o cvicne strelbe na cil) mel i jako profesional docela dost ..
      • nic proti armě, ale když se bavíme o realismu nebylo by nejlepší brát jako referenční samotnou realitu? Jinak Battlefield byl je a bude arkáda, a proto byl je a bude tak zabavný :)
  • ja bych teda radeji hral konecne za nejakyho kadafiho nez za staleho clena rady bezpecnosti OSN, ktery na svete rozpoutava nejvice valek... nebo alespon nejakou ackovou hru za rusaky, porad to proste budou imbecilni amici a jeste k tomu proad na blizkem vychode
    • Tady jde ale o něco jinýho. Jestli nežiješ v jeskyni tak víš, že amicí jsou patrioti jako kráva, viz. vlajky v oknech atp. Ty by těžko stříleli do vlastních vojáků, takže by pak EA s DICE přišli v podstatě o největší trh, což USA jsou.
      • Asi tak.
        Ať si ti debilní rusáci udělaj vlastní hru, třeba o invazi do ČSSR v roce 1968.
  • Ja jsem cekal neco novyho, ale vzdyt to je vsechno stary, co bylo videt v minulejch videiich. Takze za me zklamani. Doufam ze ukazou taky jinou misi, tahle me uz prestava bavit jak ji znsm jak svoje boty.

V lepsi kvalite nez na games http://www.eurogamer.cz/videos/battlefield-3-kompletni-fault-line-video-12-minut
  • Atmosfera na jednicku to se musi nechat. Skoda ze enemy si nabiha jako v cod a prestrelky jsou jak v cod (zabijete 100miliard nepratel) a ta AT4 nebo co to bylo jak vymlati celou stranu toho baraku je celkem legracni ale budu brat ze nahodne trefil nejaky vybusniny co tam mel ten sniper:D
    • to ne , použili specialní raketu na níčení bunkrů
  • Cajk
    Bbblody screen! So real:))
  • Tikov
    pardon špatná reakce, prosím smazat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit