Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dost ma prekvapilo, ze som o nej na vasej stranke nepocul (samozrejme az doteraz).... nenavstevujem vela podobnych stranok, kde by som sa dozvedel o novinkach z herneho sveta, vy mi postacujete....no o tejto hre som sa dozvedel az zo steamu....a nevedel som, co si mam o tom mysliet....pacila sa mi, aj som ju kupil :) a je to neskutocna sranda :)
    • exmaxx
      Ale jo, na gamesech uz zminka byla :) A byl tam pro me zajimavejsi, sviznejsi trailer. http://games.tiscali.cz/oznameni/nova-plosinovka-unmechanical-je-plna-mechanickych-veci-60031
      • ach, tak to sa ospravedlnujem, zrejme mi to uslo :/
    • ales.smutny
      My nezvládáme pokrývat celou indie scénu, to bychom nedělali nic jiného :) Když na něco zajímavého narazíme, napíšeme o tom, ale určitě nezvládáme pokrýt všechny nezávislé projekty :)
  • Nahral, chvili hral a smazal po tom co jsem se 3x na ruznych mistech zaseknul diky chybě ve hře a musel zacit znovu. Ono využívat gravitace je sranda dokavaď vám to nazablokuje postup dál... což by hra na tom postavená měla mít oošéfovaný...
  • Khanemis
    Hmm, vypadá to jako Machinarium ve 3D (ačkoliv ne až tak pěkné). Divil bych se, kdyby se autoři ve stylizaci alespoň trochu neinspirovali. Rozhodně to působí zajímavě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit