Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jelikož nikdo z nás nevlastní věšteckou kouli, tak nezbývá než počkat.
  • jenom? *13*
  • ucho
    ten včerejší trailer vidělo už přes 10 miliónů lidí. to se bude prodávat jako rohlíky.
  • Tak tohle mě teda moc nenavnadilo, čekal jsem mnohem více, zklamání... *13*
  • jsem konzolistou teprve od listopadu, jinak od roku 1991 cca jsem byl pouze PC hrac...

rad bych ti pujcil God of War a papirovej kapesnicek na utreni vlhke skvrny z teplaku.

osobne jsem lepsi grafiku nikde jinde nevidel
  • Tak to je jasný že možnosti her jsou nekde uplne jinde kdyby se nemuselo ohlížet na lowzole
  • se nauč číst, to bude nejjednodušší, ale určitě zkus doporučit, kde mám chyby v těch čárkách, ať se poučím.
  • "doporučuju shlédnout nějaký gameplay videa ze Star Citizena,"

Doporučuji začít mlátit hlavou proti zdi, argumentovat hrou která nikdy nevyjde v hratelné podobě je opravdu přes držku.
  • krasnej filmovej zazitek, co by za nej dali ti, co musi hrat v 60fps nebo dokonce vice, ty si to vubec nevychutnaj
  • Můj simulátor Vesmírných lidí utáhne flotilu 10 miliónů vesmírných lodí a i lásku Astara Šerana na 120 FPS bez jediného loadingu. Oproti tomu je star citizen běžící 5 FPS vtip.
  • ucho
    njn, Star Citizenu zlomi vaz CryEngine. a nesmyslne zdimani penez z lidi. ta hra se kazdopadne zapise do herni historie. jen se obavam, ze ne tak, jak si predstavujes.
  • "jinak tohle moc dal posouvat nejde. obrovsky svet plny detailu bez jedineho loadingu"

lolík... doporučuju shlédnout nějaký gameplay videa ze Star Citizena, abys ses trošku probral a uviděl, kam se dá velikost světa a míra detailu posouvat bez loadingu...
  • pravda zrovna u toho RDR a GTA 5 to bylo nejvíc zřetelné, ale byly to skvělé hry, tak jim to lidi odpustí, ale i tak, plnohodnotný zážitek byla pro mě až ta novější verze na PC, škoda že ji nechtějí vydat rovnou a musíme pár let vydržet u konzolové sekačky, ale co naděláš
  • přesně tak
  • Radši ty čárky nepoužívej vůbec, číst to po tobě je vážně hnus.

Výkřik o review bombingu je tak zcestný, že se ani nemá cenu pouštět do nějaké delší diskuze.
  • To je jas že jo. Money money money
  • Pokud očekáváš 100% plynulost tak si na špatné platformě, protože v současné době prodává grafika a ne vyšší fps.. Přece jen prodáš lépe něco co vypadá na první pohled líp, než něco co vnímáš až v samotné akci.
  • No ono které hry na ps3 stímhle problém neměli ...

A ono to zas tak horké taky nebylo, ty dropy se týkaly pár situací a míst.

Hold to je to balancování mezi levnou konzolí a tlakem na hry pro co nejlepší grafiku a poutavé herní mechaniky .. nejde mít všechno..
  • Chceš tvrdit, že RDR na PS3 99% času nespadlo pod 30 fps? To je samozřejmě nesmysl a lze ho snadno vyvrátit, ale o to nejde. Faktem je, že Rockstar nikdy neměl problém vydat na současnou generaci hru co se seká, neměli s tím problém tenkrát a nebudou ani teď, zkrátka upřednostňují lepší vizualní zážitek před 100% plynulostí a tak nedělají hry na hraně, ale vždy o malý kousek za. S jejich politikou remaků se to samozřejmě vyplatí, je to jejich volba, ale je třeba s tím počítat.
  • ucho
    máš nějakou zkreslenou představu. RDR se zakuckalo možná u nějakých animaček s výbuchy. velmi vzácně. 99 % hry byl naprosto v pohodě. jinak tohle moc dal posouvat nejde. obrovsky svet plny detailu bez jedineho loadingu. stale je to neco pomerne unikatniho.
    ale samozrejme ti preju spoustu zabavy pri cekani na PS5 verzi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit