Přejít na výpis diskuzí

Sledujte nový trailer na Red Dead Redemption II

2.5.2018 | Aleš Smutný

70 příspěvků

- 

Jelikož nikdo z nás nevlastní věšteckou kouli, tak nezbývá než počkat.
- 

jenom? *13*
- 

ten včerejší trailer vidělo už přes 10 miliónů lidí. to se bude prodávat jako rohlíky.
- 

Tak tohle mě teda moc nenavnadilo, čekal jsem mnohem více, zklamání... *13*
- 

jsem konzolistou teprve od listopadu, jinak od roku 1991 cca jsem byl pouze PC hrac...
 rad bych ti pujcil God of War a papirovej kapesnicek na utreni vlhke skvrny z teplaku.
 osobne jsem lepsi grafiku nikde jinde nevidel
- 

Tak to je jasný že možnosti her jsou nekde uplne jinde kdyby se nemuselo ohlížet na lowzole
- 

se nauč číst, to bude nejjednodušší, ale určitě zkus doporučit, kde mám chyby v těch čárkách, ať se poučím.
- 

"doporučuju shlédnout nějaký gameplay videa ze Star Citizena,"
 Doporučuji začít mlátit hlavou proti zdi, argumentovat hrou která nikdy nevyjde v hratelné podobě je opravdu přes držku.
- 

krasnej filmovej zazitek, co by za nej dali ti, co musi hrat v 60fps nebo dokonce vice, ty si to vubec nevychutnaj
- 

Můj simulátor Vesmírných lidí utáhne flotilu 10 miliónů vesmírných lodí a i lásku Astara Šerana na 120 FPS bez jediného loadingu. Oproti tomu je star citizen běžící 5 FPS vtip.
- 

njn, Star Citizenu zlomi vaz CryEngine. a nesmyslne zdimani penez z lidi. ta hra se kazdopadne zapise do herni historie. jen se obavam, ze ne tak, jak si predstavujes.
- 

"jinak tohle moc dal posouvat nejde. obrovsky svet plny detailu bez jedineho loadingu"
 lolík... doporučuju shlédnout nějaký gameplay videa ze Star Citizena, abys ses trošku probral a uviděl, kam se dá velikost světa a míra detailu posouvat bez loadingu...
- 

pravda zrovna u toho RDR a GTA 5 to bylo nejvíc zřetelné, ale byly to skvělé hry, tak jim to lidi odpustí, ale i tak, plnohodnotný zážitek byla pro mě až ta novější verze na PC, škoda že ji nechtějí vydat rovnou a musíme pár let vydržet u konzolové sekačky, ale co naděláš
- 

přesně tak
- 

Radši ty čárky nepoužívej vůbec, číst to po tobě je vážně hnus.
 Výkřik o review bombingu je tak zcestný, že se ani nemá cenu pouštět do nějaké delší diskuze.
- 

To je jas že jo. Money money money
- 

Pokud očekáváš 100% plynulost tak si na špatné platformě, protože v současné době prodává grafika a ne vyšší fps.. Přece jen prodáš lépe něco co vypadá na první pohled líp, než něco co vnímáš až v samotné akci.
- 

No ono které hry na ps3 stímhle problém neměli ...
 A ono to zas tak horké taky nebylo, ty dropy se týkaly pár situací a míst.
 Hold to je to balancování mezi levnou konzolí a tlakem na hry pro co nejlepší grafiku a poutavé herní mechaniky .. nejde mít všechno..
- 

Chceš tvrdit, že RDR na PS3 99% času nespadlo pod 30 fps? To je samozřejmě nesmysl a lze ho snadno vyvrátit, ale o to nejde. Faktem je, že Rockstar nikdy neměl problém vydat na současnou generaci hru co se seká, neměli s tím problém tenkrát a nebudou ani teď, zkrátka upřednostňují lepší vizualní zážitek před 100% plynulostí a tak nedělají hry na hraně, ale vždy o malý kousek za. S jejich politikou remaků se to samozřejmě vyplatí, je to jejich volba, ale je třeba s tím počítat.
- 

máš nějakou zkreslenou představu. RDR se zakuckalo možná u nějakých animaček s výbuchy. velmi vzácně. 99 % hry byl naprosto v pohodě. jinak tohle moc dal posouvat nejde. obrovsky svet plny detailu bez jedineho loadingu. stale je to neco pomerne unikatniho.
 ale samozrejme ti preju spoustu zabavy pri cekani na PS5 verzi.