Přejít na výpis diskuzí
Sledujte nový trailer na Red Dead Redemption II
2.5.2018 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Kde jsou vlastne vsichni ti chytraci, co se tu roky hadali o tom, ze dalsi dil se nemuze jmenovat rdr2 protoze by to nedavalo smysl? :-) Zajima me jejich nazor :-)
-
Tohle na to neplati ? Xbox Play Anywhere ?
-
-
ne.. je to rockstar ždímačka.. playanywhere jsou spíš jen MS věci.. BOHUŽEL..
-
-
ale no tak Aleš, Ty si tu s jedného cinema traileru vydedukoval skoro celú recenziu , všetko je to stále len možno a možno s možstvom vysneného obsahu a stále neviditelnej hratelnosti, takže sa všetci ukludníme a počkajme si ako to bude naozaj , všetko ostatné je v tomto čase irelevantné
-
ten včerejší trailer vidělo už přes 10 miliónů lidí. to se bude prodávat jako rohlíky.
-
-
Ano. Rohlík je všední levný produkt a proto prodeje nerovná se kvalita...
-
-
tvá teorie by platila, kdyby šlo o všední levný produkt. RDR2 ale není všední a nebude ani levný ;) proto to tvoje "a proto" padá na hubu ;)
-
-
závidím tvůj věštecký optimismus při odhadu kvality hry, která ještě nevyšla a viděl jsi 0% z gameplay *5*
-
-
jednak Rockstar ještě nikdy nezklamal a druhak v tomto vlákně neřeším kvalitu, ale to, jak se hra bude prodávat. a podle zájmu o trailer lze předpokládat i velká prodejní čísla, protože ta čísla jsou na sobě světe div se závislá. teď už ten trailer vidělo 23 miliónů lidí. za pět dnů krásné číslo. na to, že se ta hra bude dobře prodávat, nepotřebuji věšteckou kouli, na to stačí průměrná inteligence ;)
zařadí se ta hra mezi top 10 nejprodávanějších her na světě? kdo ví, možná ano. mezi nejprodávanější hru letoška? řekl bych že určitě.
a pojďme ještě použít trochu té logiky. když má nějaká hra obrovské prodeje, je nekvalitní? asi moc ne, že? to by byli lidé trochu hloupí, kdyby to kupovali. budou ve hře nějaké bugy? možná. nic, co by rychle neopravili patchem. ty produkční hodnoty ve hře budou a ty peníze, co do toho vrazili, na té hře vidět jsou. tohle je prostě tutovka. a k tomu gameplayi, co jsem neviděl. u Rockstaru mi stačí ty cutscény, už to prozrazuje dost. a pak je tu pár lidí, kteří skutečný gameplay viděli a podělili se o tu zkušenost ;)
-
-
-
-
jenom? *13*
-
-
Atmosferický trailer...ovšem něco mě tam na konci vadilo, prostě něco. Takže jsem si projel trailer znovu a kovbojovi se při výstřelech od boku neotočí bubínek...to jako vážně? *1* *1* *1*
-
-
Tak jsem si to zpomalil na YouTube a bubínek se mu otáčí, ale je to rychlovka.
-
-
spomalil som to na stvrtinovy crawl a rozhodne by som to nenazval otocenim. ten bubienok proste v pikosekunde preskoci. animacia bubienkov je holt stratene umenie
-
-
O kovadlinkách a třmíncích nemluvě...
-
-
a hlemyzd zostal kde?
-
-
-
Přesně tak, když si to rozfázuješ, tak je jasně vidět že se bubínek otáčí. Ale už na první pohled jsem viděl že se otočil i bez zpomalení.
-
-
dve rany z tej istej komory. je to jasne, projekt "metal storm" sa testoval uz na divokom zapade...
-
-
Jelikož nikdo z nás nevlastní věšteckou kouli, tak nezbývá než počkat.
-
-
já ji vlastnim, ale je to jen dobře vybroušený kříšťál, co ti toho o RDR2 moc neřekne, pokud do toho nečumíš na LSD, to ti pak řekne ledacos, asi, teda nevim, možná...
-
-
Jacku j si to možná ty? Nebo asi jen anonymní troll bez registrace a obrázku? Asi, možná.. teda nevím! *13*
-
-
-
pokud to nevyjde na PC, tak si myslím, že můžete to svádět jen sami na sebe, protože oni mají tolik peněz, že spíše řeší PR, takže opravdu review bombarding na Steamu vám nepomůže vůbec k ničemu.
-
-
Radši ty čárky nepoužívej vůbec, číst to po tobě je vážně hnus.
Výkřik o review bombingu je tak zcestný, že se ani nemá cenu pouštět do nějaké delší diskuze. -
-
se nauč číst, to bude nejjednodušší, ale určitě zkus doporučit, kde mám chyby v těch čárkách, ať se poučím.
-
-