Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Tak jsem chtěl napsat, že se Alžběta zlepšuje jako moderátorka, už mi nepřijde tak nepřirozená a že se mi začíná líbit po boku Mikuláše. Ale bohužel mezi těmito příspěvky o vyslovování, jaká je to písnička a hlavně "dospělými" hmmm ta měla výstřih se to nejspíše ztratí.
    • Neztratí, já bych si to přečetl a dal ti palec nahoru <3
    • Erien
      Nějaký problém že jsem se zeptal co hraje za písničku?
      • Cosi
        vadí mi že je to tu týden co týden.
  • kolik vam plati Prima za tu reklamu?!
    • smejki
      you made my day!
    • Spades
      re-play je spolecnikem games.cz :) dokonce games pouzivaji jejich studio
      • vlastne je to naopak :)
    • Dost na to, aby si zaplatili lidi jako jsem já, co se jich budou v diskuzí zastávat. RE-PLAY JE NEJLEPŠEJŠÍ NA SVĚTĚ...hehe :)
    • Od boku bych rekl, ze nic... Prima je rada, ze o tom nekdo napise a Games jsou radi, ze to sem pak muzou dat... normalni spoluprace...
  • kdi uš ta moderatorka ukaze kozi *2* *7*
    • Ćeká až počet onanistů na games.cz dosáhne 333ks
    • Erien
      Ty ani nevíš co to je.
    • až se naučíš česky *4*
  • Myslím, že se dost vylepšili. Teď se mi ten pořad i líbí. btw u shi(f)t 2 prej jemný ovládání plynu *1* *1* já spad ze židle.
  • MAST EFFECT ? to snad ne, poslal bych je všechny ať si udělají jazykový diplom ! omg
    • masť effekt
  • Pls jak se jmenuje song co hraje na začátku recenze na Shift 2? Předem dík.
    • The Offspring - Gone Away
    • e!e - pogo
  • Zda se mi to nebo ma Betka v kazdem dile vetsi vystrih? V dile co byl dnes v tv jsem uz jen cekal kdy tam hodi cerny ctverec jako cenzuru :D
    • Asi jsem moc starej, ale ja si niceho nevsiml... dokonce jsem se ji na kozy ani jednou nepodival... Bud jsem nemocnej, nebo to prijde s vekem a clovek zacne koukat holkam pri rozhovoru spis do obliceje :-)))
      • No nebo seš prostě gay *2*
  • prvni motorstorm byl fajn, dvojka byla pres kopirak a ke konci fakt uz nuda, ale ten apocalypse by to moh zase ozivit.
  • To že neodpovídá tvému ideálu krásy neznamená že ji musíš titulovat přívlastkem *12* Mě je simpatická.
  • Takhle kdyz sedi, tak jste z ni vsichni vyrizeny a vypada vcelku k svetu.. ale to jste ji asi nevideli, kdyz celou jeji postavu zabere kamera, je to normalni tlusty *12*. Mela by zacit se svoji postavou neco delat. Myslim to uprimne.
    • no, já bych si s takhle "tlustou" holkou klidně vyšel *3*
    • prosimte sam si videl nahou holku mozna tak na netu tak mlc
    • já tlusté rád *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit