Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to chci od Warhorse *9* *9*
  • Takze bud je to mizerny trol a nebo je to genialni trol,diky tomu,ze se maskuje za mizerneho trola? *1*
    Mno nevim,co by bylo vice k placi *1*
  • dinggo
    Jsou dvě možnosti. Buď je to jak říkáš a nebo je trollí král protože mu na to všichni skočíte :D
  • Jindrisek opet mimo,jako vzdy *1*
  • Asharak
    To dělal dřív. *3*
  • Kdyby tomu nasemu trollikovi ten trolling alespon sel,tak proc ne.
    Jenze on je ve vetsine pripadu spis k smichu.
    O jeho tendenci tahat do kazde diskuse jeho averze vuci bioware,cdprojektu,bethesde a jinym ani nemluve.
    To pak clovek nevi,jestli se smat,nebo brecet. *1* A jeho panackujici tajtrlici jako je ringwraith a jini ,jsou to same ,v blede modrem. *1*
  • Asharak
    "Buď pozdraven, jsem Geralt z Rivie."
    "..."
    "Stalo se, něco?"
    "..."
    "Hmm."
    "..."
    "Sbohem."
    "..."
  • Celkove by to bylo moc malo, ale je to jen jeden z prodejnich kanalu, takze to nema zadnou vypovidaci hodnotu.
  • ehm....nechci být ten co ti kazí tvou rozvernou "badass"náladu, ale je ti jasné, že Amaroun se v komentáři nezmiňuje o tobě...
  • Asharak
    A držet si vysoký nadhled. *1*
  • dinggo
    I když mě za to asi zlynčujete, tak byť s ním často v momentech kdy mám pocit že mluví vážně nesouhlasím, je troll diskuzní můj velkej idol tady na games.cz. Jako rejpal od přírody dokážu ocenit ty momenty kdy vás tu tahá za nos a každej mínus co mu dáte je chvilka kroucení hlavou s úsměvem na rtech navíc. *1*
  • Da, ale musis umet diskutovat.
  • Asharak
    Kdyby ses tak na sebe mohl podívat ne-vlastníma očima *7*
  • Keyz
    20.000 Prodaných kopií Legend of Grimrock na gog za první dva měsíce(tuším tak to bylo)?Jak moc to je?
    Čísla nesleduji tak nevím jak moc to je oproti ostatním hrám.
  • Vtip dne? *1*
  • MikeKing
    No, tak pokud ti připadá hrdina z Risenu sympatičtější než Gerald tak asi není o čem. *15*
  • jindra.veliky
    Dekuji za uznani mich kvalit. *14* dneska jakmile clovek nejde s davem tak je to Trol. *11*
  • S tebou se jinak diskutovat nedá, protože si idiotskej tapetář, nic jinýho.
  • a cenu za nej D*bilnejší komentaře vyhrává GAYskirim trol... *7* Btw CD projekt je firma s budoucností určite stejně jako Warhorse.Osobně z nich mam lepší pocit jak z EA, ktera je posledních několik let spíše pro srandu..
  • Asharak
    Dobrý pokus *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit