-
Aaa dva mistři světa v kritice a originalitě dorazili i do diskuze kolem Cd projekt... Anime addicted Ringwraith a prostě Trol... To je pak vždy jak jsme všichni vymazaný mozky zatímco oni stojí z nadhledem nad celou společností... Minule tu byla pěkná diskuze k Zaklínači 2. Jedna z nejkvalitnějších co jsem tady zažil... Tak jim to moc ty jejich plky nežerte, ať si moc nepošušňaj na odpovědích *3*.
-
Přitom je mnohem míň akční než prakticky jakýkoli "pravověrný" RPG...
-
IP ban tu nefunguje?
-
Narozdíl od ostatních způsobně diskutuji - a k tématu.
-
nula > trol
-
Dark Souls a Tactics Ogre. A mozna Avadon, ten nevim kdy vysel.
-
Mě nešlo z klasický edice, tak jsem poslal fotku jak bylo uvedeno pokud vám to systém nezkousne.
-
Ach jo, to je otrava. Každej druhej příspěvek je od toho blbečka trola.diskuzniho, diskuze na Games.cz jde pomalu do hajzlu....
-
Jako rodilý mluvčí určitě ne, ale jelikož jsem v anglickém jazyce v rámci zahraniční vysokoškolské stáže studoval, tak si troufám říci, že alespoň trošku jo. *5*
-
cekal jsem aspon trailer, screeny nebo treba i gameplay kdyz by buh dal. Ale jen kecy o tom ze to bude dospela hra me nedostanou na kolena jak ostatni ovce. To ze tam budou moderni hracicky je snad jasne kdyz si davno vedelo ze to bude v budoucnosti. Zklamani *7*
-
Zatím ano, pravda...
-
V tom případě neumíš.
-
dvojku sem nehrál ale jednička byla moc akční, nesympatickej hl. hrdina a ty volby kt. meli jako ovlyvnovat dej byli jen marketingovy tah, proste nasilu tam dali volby na kterou stranu se pridat. a takhle to videlo vic lidi nejen ja. Ale souhlasim v dnesni dobe neni z ceho moc vybírat ale alespon risen byl lepší
-
A CDPRdroni mínuskujou jak najatí.
Ale aspoň hry a praktiky CD Projektu RED za to dronování stojí. -
Vezmeme-li slovo Trol a podíváme se do ASCII, zjistíme že: T = 84, r = 114, o = 111 a l = 108.
Dále předpokládejme že mezi těmito čísly platí násobení, které se často v zápisu vynechává.
Tedy Trol = 84 * 114 * 111 * 108 = 114 797 088.
Tedy 0 > Trol bohužel neplatí. -
Velké kulové... Kdybych anglicky neuměl ani slovo, dozvím se úplně to samé. *6*
-
Na to má patent Vávra, proto Warhorse > CD Project!
-
Porovnávat dva textové řetězce je z matematického hlediska nemožné... *5*
-
nesnaz se, jestli tomu nerozumis, dosad si misto nuly lejno
-
To jsme se toho dozvěděli :D