Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ma cenu na to jeste hledet? Nic noveho o te hre uz asi nereknou.
  • Vávra>Vesmír
  • Trol.diskuzni
    Howard > God
  • Trol.diskuzni
    Warhorse > CD Project
  • Cahir
    Dobře, nechtěl jsem být neuctivý k fanouškům série Deus Ex. *1* Mně osobně totiž míjí...
  • Trol.diskuzni
    To není cynismus... Tomu se říká "být realistou".
  • CD Projekt>Bioware,Blizzard,atd.
  • Trol.diskuzni
    Je to show a jak vidno, polovina hadrkór gejmerů právě zažila svůj největší orgasmus v životě... *5*
  • Cahir
    Zatím nic nepodělali, takže není důvod nevěřit. A vypadá to, že jsou do toho opravdu zažraný.

Připadá mi, že cynismus herního světa - jak ze strany hráčů, tak developerů, je úplně míjí.
  • Keyz
    Právě,hlavně co jsem pochopil tak pro "dospělé" a dle papírové předlohy.To by mohlo být skvělé,když si vzpomenu na staré hry.
  • Trol.diskuzni
    To ne... Ale kdyby se pokusili udělat cyberpunk soccer, tak by mi to též nevadilo ,-)
  • Trochu? Drive byl DE povazovan za klasickeho predstavitele tzv akcnich RPG. To teprve v dnesni dobe uz se to neuvadi,protoze prakticky kazde nove RPG je akcni.
  • Cahir
    A ještě FIFY, ne?
  • Taky jsem na to koukal,asi je to tím jak přepínají "kamery"
  • tak to byl proslov jako na koncích americkejch filmů s patriotickou vložkou před finální bitvou, "promises, promises..."
  • super...kyberpunk miluju...!
  • Cahir
    Deus Ex je přece jen trochu akčnějšího rázu.

Z té konference to na mě působilo tak, že chtějí udělat opravdu komplexní rpgéčko.
  • Spadnul server?
  • taky mi to dělá, tak jsem se na to vyrpdnul a počkám co se tu objeví v textu :D
  • Keyz
    Neví,ale chci to pak slyšet :d

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit