Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pátý díl herního pořadu Re-Play
12.3.2011 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
Ten dnešní díl byl skvělý a ten novej dabing taky good. Jsem s tímto pořadem spokojen. *4*
-
opět jsem se bavil dobrá práce, moderátorská dvojice super hlavně ta ženská část *5*
-
Me se tenhle porad libi, jen tak dal
-
To víš, jedno pako se někde vyzvrací a všichni ostatní to pak musí papouškovat... Štve mě to. A nesouhlasím s názorem, že to tak bylo vždy. Přijde mi pro dnešní dobu příznačné, že lidi jsou horzně pasivní, hlavně co se týče informací. Než aby si člověk něco zjistil, vyzkoušel sám, resp. udělal si vlastní názor založený na VLASTNÍ zkušenosti, raději čumí na minutová videa, dá na první dojem, nechá se strhnout davem, a pak bezpředmětně pičuje po diskuzích. Těchto expertů bez minimálních zkušeností s problematikou (nejde jen o hry) se v poslední době rojí hrozně moc... Nikdy dřív nebyla propast mezi informovanými, resp. lidmi aktivními ve shromažďování informací na jedné straně a pasivním stádem na druhé straně tak hluboká.
-
-
reakce na Malus
-
-
Novej komentátor rozhodně posun k lepšímu. *4*
-
Komentar k recenzy z Bulletstormu byl super :) Replay jen tak dal. Skoda , ze u nas nejsou tyhle porady castejsi a delsi.
-
Bože ta je ale zmalovaná, nemít na sobě půlku roční produkce avonu a oriflame dohromady, tak by byla třeba i hezká... *5*
-
-
Líbí se mi stejně ale souhlasím s tebou *3* Ty šminky nejsou potčeba.Mohla by se nám někdy ukázat i bez těch centimetrů make-upu *4*
-
-
Problém není v tom, že by byla moc zmalovaná, problém je v tom, že Tukan není zmalovaný vůbec a to pak působí nevyváženě.
-
-
-
Baletstorm wins !!! :D:D:D:D
-
Pořad je OK, jen kvalita videa by mohla být vyšší. Sledovat to na 24" bez možnosti zapnout si aspoň 720p je na nic. Ale to je problém všech videí, které jsou na tomto serveru.
-
-
Nesmysl, minimalne videorecenze jsou tu v 720p...
-
-
to ma težky kdyz cilovou skupinou jsou takove individua z tehle diskuze.