Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pátý díl herního pořadu Re-Play
12.3.2011 | Redakce Games.cz
75 příspěvků
-
No trochu sem byl naštvanej po recenzi na dragon age, když jí tiscali takhle pěkně chválí =)
a co ze sem to tam zaslechl: Bethesda? :D -
U recenze na Knight Contract jsem myslel že to je DA2, za 10 minut jsem zjistil že to stejně vyšlo na stejně a oboje je hrůza :D Pořad dobrý, hlavně díky lepšímu předčítači :)
-
Doopravdy to DA2 Je hrozný zklamání... a jen mi řekněte to je pokračování na DA 1 nebo nový příběh ? Prostě já čekal od DA2 navázání na DA1 skvělý příběh,hudbu...prostě něco jako DA1 s jiným příběhem. Jsem zklamán. *9*
-
-
Bohužel musím s tou recenzí úplně souhlasit. Ono to není, že by byl příběh úplně blbý, postavy jsou docela fajn a tak. Ale je to takové o ničem. Prostě přijde do města, pak běží tam, pak tam, pak zase tam, pak někam jde, ale musí vydělat peníze. Prostě spíš takové GTA, než Dragon Age. Hlavně mi to přijde uspěchaný. A do toho že když vlezete do jeskyně kvůli nějakému questu, tak je to pořád ta samá jeskyně, klidně v jiné oblasti, znovu a znovu. To samý sklep. Něco se odehrává ve sklepě, a i když je to někde kdekoliv, pořád je to ten samý sklep, jenom napllněný jinými potvorami. Určitě zklamání!
-
No tou recenzí mě docela překvapili. Řekli tam několik hovadin, který si prostě nelze vyložit jinak než, že tu hru prostě nehráli. A ta soutěžní otázka? Příběh je nový, ale navazuje na 1 (Dokonce i potkáte většinou postav z 1). Hru jsem dohrál a příběh my přijde daleko lepší než u 1. Hlavně na to rozhodování, které hodně ovlivňuje co se bude dít dál (není to tak linearní jako DA1) a je hodně těžký :D
-
-
Pribeh by som az tak nestaval nad 1 ale ide skorej o spracovanie vdaka ktoremu sa do pribehu celkom ponorite, okrem toho stretavanie postav z DA1 je skvele, dokonca 2 znich budete mat aj v skupine (spoiler alert :D) a ano jedna cast ma dost zarazila a co je blbsie tak sa pravdepodobne ani neda obist :X
-
S tím rozhodováním máš pravdu, někdy to bylo vážně těžký se rozhodnout, třeba ke konci *SPOILER* když se máš postavit bud k templářům nebo k mágum, snad 10 minut jsem se nemohl rozhodnout na jakou stranu se přidám *SPOILER END* Jinak taky nechapu ty negativni reakce, hra je to dobra. Necghápu jak muže někdo řict že je to hack n slash... bojový system je stejny jako v DA1 proste zatargetujete nepřitele a vaš hrdina do něj řeže automaticky plus použivate ability jenom ty animce vypadají trochu vice akčněji než v jedničce to je vše.
-
-
Nemusíš být, je to skvělá a chytlavá hra, akorát s pár úpravama, zezačátku se mi těžce zvykalo, ale ani ne po hodině a úvodu jsem si zvykl a chytlo mě to stejně jako jednička, možná dokonce více. :) Příběh (teda, se znalostí angličtiny, aby sis užil i různé knihy a podobně, jako v jedničce), je opět skvělý. Návaznost tam je hlavně slovní, jsi vlastně v jiné zemi, to co se děje na starým kontinentě můžeš slyšet skrz drby, pár návštěv, dopisů, postav, vyprávění, dokonce i nějaké questy když loaduješ starou pozici. Prostě to se musí zahrát, peněz OPRAVDU nelitovat :) Hlavně to dotahuje a zestručňuje pro mě duležité rasy a jejich země, Tevinterské imperium a jejich otrokářství, qunari... :) Kdo se zbytečně nebrání změná, užije si hru alespoň z části tak jako já. Dokonce se mi zdá, že dvojka mnohem více sází na příběh než jednička.
-
-
Příběh je podle mě daleko lepší než DA1 a s těmi návaznostmi, nevím jestli si to dohrál, tak ti nechci zkazit překvapení, ale potkáš hodně lidí z 1, dokonce kvůli jedné té postavě ten příběh odehrává. Pochopíš pak *1* . Jinak to rozhodování je naprosto fascinující, všude je cítit ta napjatá atmosféra a když dojde k ........ no nebudu nic prozrazovat :D Je to totální masakr. A byl jsem hodně krát velmi překvapen (bohužel nemile, takový situace jsem nechtěl vyvolat :D). I příběh Mass Effectu 2 je proti tomuhle slabý odvar.
-
-
Uf, díky že neprozrazuješ, nemám dohrané, na dnešní poměry docela dlouhá hra. :) Jinak jednoznačný souhlas s rozhodováním, nechci nikomu kazit překvapení, ale někdy klidně i pár minut dumám, jak se rozhodnout, ale co je úžasnější, k tomu postupu se ne vždy můžu dostat, místo domluvou to vyřeším bojem, takhle se najednou dá rozhodovat všude a člověk pak má opravdu pocit, že je součástí té hry :) Jinak jsou tu i sladší romance, dle mého skromného názoru, Merrill je taková sladká, hloupoučká... :D
-
-
V podstatě souhlasim. Je to dobrá gamesa. A na ty plky co byly v dnešním RP by ste měli zapomenout. Neřikam, že to neni akčnější...to jo...ale hra je to dobrá. Žádné zklámání to teda neni.
Klidně si mě zamínusujte, ale tak to prostě je. *2*
-
-
Asi nový příběh no...ale který navazuje na konec Dragon Age 1 *1* .
-
-
Není tohle ten pořad, v němž byli schopni strhat Fallout: New Vegas?? Tak ten má asi takovou výpovědní hodnotu, jako...