Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaphod
    And here we go again... nechápu proč ty recenze/novinky/whatever čte pořád ten trouba s neskutečně iritujícím hlasem. Nebo jsem jediný, komu ten jeho křečovitý tón hlasu vadí?
  • Co všichni máte proti Tukanovi sakra??Čím vás tak n*asral že tady o něm píšete s*ačky?! Náhodou je v pohodě a je hlavně vtipnej.Viděli jste ho vůbec někdy ve Score LIVE? Asi ne... *7*
    • Mopped
      Je to prznič legendárního časopisu. A pozor, je to jen můj názor.
    • Narozdíl od Modráka má Tukan smysl pro humor a neni nepříjemný od pohledu, spíše naopak...
      • Piggsy
        T.L.Blade: Moje řeč.
    • Ja ho taky pamatuju uz ze score live a prijde mi v pohode. Hlavne ocenuju, ze to neni nejakej dacan co dostal praci moderatora a o hrach vi kulovy, ale starej zkusenej paran.
  • prima cool umí dělat skvělé reklamy, člověk má chuť se na všecko podívat
  • Nějak mi uniká smysl Martina Semeráda a jeto Lanceru v tomto pořadu. Myslel jsem, že když už ho tam pozvou, tak jim třeba něco jako závodník zrecenzuje - je známo, že má hodně rád Richard Burns Rally... A oni tam jen ukážou jeho auto a celé to tak nějak vyšumí *7*
  • Jediný, co mě zatím na tomhle pořadu zaujalo je ta moderátorka. :D Každopádně doufám, že se kvalita, na Publicu dosti ucházející (ve srovnání s Game Page), zvedla.
  • Chtěl bych se zeptat !! Zde budete dávat každý díl ? Nebo to budu muset sledovat na stránkách pořadu či v TV ? Díky .. aha a odpověď je na konci popisu :)
  • Kvalita mi přišla na obou stanicích stejná :D RE-Play považuju za nejlepší herní pořad v ČR.Do GP cpou ty rádoby herecký a hlavne dost trapný scénky čímž drtí celej pořad.
    • No ty scénky jsou věc vkusu. Moderátoři v RePlay se snaží být tak trochu důležití imho. Každopádně GP má aspoň kvalitu recenzí, né jak tady v recenzi GT5 recenzent řídí, jako kdyby držel gamepad v ruce poprvé. To samé DS2. A to, že to všechno namlouvá jeden člověk, mě taky moc nebaví, ještě vzhledem k tomu jaký má hlas. Nevím no, na Publicu se mi to líbilo víc.
  • Pořad docela ujde, jen ten voiceover - ten je namlouvaný někde na dně studny? Nebo v kýblu? Bída. A lehce pubertálně zastydlá slečna Alžbětka se snaží býti svým vtipem asi free-cool-in, no je to takový ... křečovitý.
  • Nebylo to tak hrozný, jak jsem čekal po chvále premiéry. Tudíž nejsem zklamanej *4*
  • Teda, jsem asi kritik od přírody, co se mu jen tak něco nelíbí (asi to není hezká vlastnost co *1* ), ale vadí mi na tom spousta věcí.
    1. a především strašná spousta grafiky všude, je to přeplácaný jak Las Vegas. Jsem pragmatik, nepotřebuju koukat na 30 vteřinový video, který mi oznamuje příchod kategorie "recenze", navíc v každým díle naprosto stejně. I když pravda, hezký teda je, to jo. To samý preview atd., skoro to budí dojem, že většinu času se koukám na omáčku, místo abych dostával to, proč pořad sleduju - informace. Dál nechápu, proč je pořád aktivní ukazatel průběhu. Kazí výhled, nepotřebuju vědět, kolik ještě zbejvá. Je to snad ve filmech? Seriálech? Není. Pardon lidi, grafik odvedl dobrou práci, ale nikdo mu neřekl, kdy má přestat.

    2. Trochu vážnosti páni moderátoři. Je to hraní, ale nejsme předškoláci (většinou *2* ), i když v porovnání s tím, co sem zatím viděl, to zvládají spíš dobře. *4*

    3. Recenzujete pro hráče, ale gameplay videa na pozadí hraje proboha kdo? Jednak GT5, pořád dokola ty samý záběry, ta rally pasáž s bouračkou o svodidla tam byla asi 5x, navíc, kdo to řídil? Co tam dělal Semerád, kterej se jen tak mimoděk mihnul a ani nežblept (ten nejspíš scénářovej fór s kulatým volantem jsem nepobral), nevím, kdo ho kvůli tomu tahal. To snad přijel sám čirou náhodou, spešl host, a ani se nezapojí.

    4. Když mobilní hry, tak proč proboha Javu? IOS, S60, Android atd., všechno zařízení s rozumným výkonem, kde se hry píšou přímo na procesor, a místo toho tam dají stacionární autíčko, pod kterým ubíhá textura silnice. Ehm... *7*

    Neberte mě zle, není to špatný, nelituju těch pár minut, co jsem tomu dal. Ale jako "dobrý" bych to asi neoznačil. Když už to běží v televizi, tak bych si myslel, že to bude mít nějakou úroveň, aby konečně všichni dospěláci překousli klišé, že hry jsou pro děti nebo mentálně zastydlý jedince. To už není otázka toho, že ta videa někdo vyhledává, ale že je servírujete široký veřejnosti. Ten "hustej" přístup moderátorů a über in styl se mi prostě nelíbí. Buďte sví a nesnažte se něco hrát. Hergot, není vám snad 60, abyste se museli snažit někam zapadnout *3*
    • kotty
      Souhlas. Akortat bych dodal k prvnimu bodu, ze audio-vizualni kabatek se od puvodniho Re-playe vubec nezmenil, dokonce zustal puvodni song od Prodigiho. Tim nechci rict, ze by to vypadalo zle, ale cekal sem neco novyho a trocha prehlednosti by urcite neuskodila.
    • Pan_Klobouk
      Maximalni souhlas. Ostatne podobny koment jsem tu psal hned po odvysilani prvniho dilu take. Ten porad se snazi byt desne cool a delany pro vsechny lidi. Je to jak u cirkusu, pristupte blize, mame tady pulhodinku o pocitacovych hrach. Taky bych uvital vice profi a seriozni pojeti, tenhle segment zabavy je uz davno dospely, toci hromady penez atd. Aby pri sledovani i laik a nehrac pochopil, ze tohle neni sranda pro deti, ale zcela svebytna a platna soucast kultury.

      Tucek snad nedokaze byt ani minutu vaznej, jak se rozsviti cervena, zacne saskovat. Trojanova sice hram rozumi, ale zatim je tam spis do poctu a aby vsechno odkyvala. Mozna bych moderatory a studio zrusil uplne, cokoliv ma byt receno, muze zaznit primo pod obrazky z her. Stejne tak hoste pusobi spis do poctu. Semerad? Zbytecnej. Modrak v druhem dile jakbysmet, rekl asi pet vet.

      Recenze na GT5 slibovala hutne info. Misto nej zaznela jen hromada PR, zminili sotva polovinu funkci hry a vse dokreslovaly priserne zabery z jizdy od nekoho, kdo hral zavody asi vubec poprve. Mobilni hry beru jako nutnost, sponzor poradu je Frag a T-Mobile, musi si ohrat polivcicku.

      Vizualni kabat je pekny (oproti Gamepage) ale vazne preplacany. Dlouhe intro, dlouhe uvody sekci... vsechno jen zere cas. Behem recenze mam na HUDu ;) milion ukazatelu, kolik zbyva paliva, dole jede info o jine misi, k tomu tabulka s hodnocenim... clovek nevi kam driv s ocima. Hlas moderatora je jiste zalezitosti vkusu, ale najal bych nekoho jineho nebo aspon dalsiho, tenhle se neda moc dlouho poslouchat.

      Takze presne, porad solidni, v leccems i lepsi nez Gamepage (vyrabena za vetsi a nase penize) ale zadna velka vyhra to neni. Pokud by slo o druhy dil, reknu OK, oni se casem zlepsi. Jenze Re-Play uz jede kolik, dva roky? A je porad stejny, posun minimalni.
      • Jo jo, Tučka osobně moc nemusím :) Já jsem se o pořadu dozvěděl asi před 2 měsíci, nebo kdy tu byla zmíňka na 60. díl (nevím přesně, pouze přibližně) a že na něm spolupracuje TG. Teď jsem rozkliknul ze zvědavosti, jak moc na něm zapracovali, když ho pouštěj do televize a výsledek -> můj a tvůj koment. Žádná velká sláva se nekonala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit