Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • btw akorát tam je teda navíc nápis ds2, ale už se mi nechce googlit to co měl přímo na sobě.
  • co se týká zpracování poředu, to nebudu rozebírat ale GT5 9/10? co to je za blbost, podívejte se na Forza motosport 3 z minulýho roku je to o 100% lepší. Sám mám ulimited edition mam tam něco málo přes 500 aut a u všech udělanej interié a u GT5 má být 200 jako něco "extra"???
    Měli by ty hry srovnávat s podobnýma a drobet poradit divákům, co si zahrát...
  • co se týká zpracování pořadu, to nebudu rozebírat ale GT5 9/10? co to je za blbost, podívejte se na Forza motosport 3 z minulýho roku je to o 100% lepší. Sám mám ulimited edition mam tam něco málo přes 500 aut a u všech udělanej interié a u GT5 má být 200 jako něco "extra"???
    a to vůbec nemluvím o chování aut,... nesrovnatelný!
    xbox 360 je to pravý na hraní!*5*
    Měli by ty hry srovnávat s podobnýma a drobet poradit divákům, co si zahrát...
  • kewl protože nemám cool a ani digi tv. life sux.
  • Xykon
    Jak se jmenuje úvodní písnička?
    • myslim ze prodigy-spitfire ..
  • krunoslav
    konečně mohu zhodnotit tento pořad již po dvou dílech..nechci moc srovnávat s GP, ale ono to prostě nejde neudělat..líbí se mi , že Re-play má lepší moderování, lepší vizuální kvalitu a recenzují se hry jen s malým zpožděním po vydání..sice me pořad nechává většinou víceméně chladným, hned jak zaslechnu Prodigy, Pendulum, nebo LP, tak me to probere:) mimochodem kdo na Cool vybírá hudbu k ukázkám pořadů a k Re-play? protože se mi celkem dost trefuje do vkusu..Spitfire je abnormálně úžasná věc:D když to shrnu, nejsem až tak nadšený, ale zase vůbec ne zklamaný a na pořad se budu pravidelně dál koukat..je mi však líto, jak se tady lidi pustili do moderátorů..Tukana zas tak moc neznám..popravdě sem ho viděl živého až teď, ale rozhodně si nezaslouží tolik zášti..slečna (nepamatuju si jméno) je vcelku fajn, ale je mi jasné, že jí většina spíš okukuje vlásky, než aby jí hodnotili jako moderátorku..no už se těším na další sobotu s dalším fajn pořadem
    • zdeeneek
      Tukan je v pohode, podle me je to sympatak, vetsina negativnich ohlasu na neho pochazi od "prejicich" cechacku, kteri proste musi do kazdyho prudit, jinak by asi meli spatnej den :) Jinak ja zatim videl jen ten prvni dil na webu ( na TV nejak nekoukam, neni cas ) a docela se mne libil. Ocenuju hlavne to, ze zde nejsou ty "hrany" scenky jako ma Gamepage, pevne doufam, ze se neco podobnyho nezavede i tady ... Takze za sebe prvni dil hodnotim kladne, jak jinak taky hodnotit porad, ve kterym se objevil i Farid - to je hned nekolik plusovych bodu k dobru :)
      • Tak Farid se objevil i v gamepage. To, ze tam nejsou hrany scenky je fajn, ikdyz "vtipek" s volantem nebyl moc vtipnej (nedelejme z punka tupce). Kazdopadne proc se lidi navazej do Tukana? Spis ne proto, ze by to byli zavistivi cesi, ale jestli jsem to pochopil dobre, tak i komentuje hry a tzn Tukanovi patri ten nehorazne otravnej hlas. Proti Tukanovi nic nemam, ale koukat na porad, kde me z moderatora po 20 minutach boli hlava, asi taky nechci. W/e, snad najmou nekoho dalsiho, trochu se to zlepsi. Jedine doufam, hodne stesti.
        • kdybys nebyl tupej tak víš že hry svou šílenou angličtinou komentuje Bocan a ne Tukan - tukanův hlas je objektivně řečeno naopak dost ok. Pořad je průměrnej, nejvíc se toho samozřejmě dozvíte na webech zahraničních, ale ne každej vládne angličtinou
        • Piggsy
          Tukan je fajn chlap, nechápu co proti němu může někdo mít. Je úplně v pohodě. Jestli hledáte chyby už i na něm, tak s váma asi není něco v pořádku, páni dokonalí.
          • zdeeneek
            mne prijde, ze vetsina lidi nepochopila, ze si umi delat srandu sam ze sebe a proto si o nem lidi mysli, ze je namyslenej nebo buh vi co jinyho
  • A já si asi naseru do pokojíčku, protože moje nůžtičky si nechám na-potom. *3*
  • Úroveň debaty je ponurá a nesu za to vinu já ...... SORRY *9* *12*
  • No co sem teď viděl první dva díly, tak mi připadá, že moderátoři tam nic moc nedělají a ty jejich úvody na recenze jsou dost krátké, stejně jako rozhovory. A ta kamera, zvlášť u "venkovních" scén je taky nějaká divná. Ale jinak dobrá práce, až na tyhle dvě výtky.
  • dobra moderatorska dvojice lepsi jak predchozi chvalim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit