Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první trailer na Warcraft film
6.11.2015 | Adam Homola
217 příspěvků
-
Orkové dobrý, ale lidi jsou hroznej fail. Papundeklový brnění a ještě divně naklíčovaní na cgi pozadí. A Travis Fimmel možná sedne k Ragnarovi z Vikingů jak pr*el na hrnec, ale tady mi přijde prostě divnej.
-
Já teda nevím, čekal jsem všechno, ale že to bude vypadat až takhle v vyžehleně\sterilně\unyle, to jsem teda nečekal. Přitom ILS umí udělat velký věci. Chápu, že ten plastový "look" byl záměr, ale mě osobně by se do světa Warcraftu hodilo víc "dirty" zpracování jako třeba v Rangovi, nebo, koneckonců, ani ty blizzardí animace nevypadají takhle vypucovaně.
-
To plátové brnění na nich vlaje jako by bylo plátnové *15*
-
-
plátnové *15* *1* *15*
-
-
LoL taký hejt tuto, trailer sa mi páčil, herecký výber celkom fajn, videl som tam pár fakt dobrých ľudkov a nehovorriac o tom, že to prinieslo presne ten feel čo som mal keď som hral warcrafty či prvý krát, keď som pozeral úvodný trailer do WoW... proste chill :D
-
Knížky jsem nečetl a o lore ve wowku jsem se moc nezajímal. Ale dávat hnedka do prvního filmu jako zápletku že se hlavní hrdinove hordy a aliance chcou spojit, no nevim... Vzdyt jsou to preci nesmiritelni nepratele. Muže nekdo znalý rict jestli to je v souladu s lore nebo ne? jako vím že se nekdy mužou spojit ale to bych si asi nechal až do dalších dílu, navíc radovy ork nebo vojak aliance musí poslouchat rozkazy načelníka/krále, takže tohle mi prijde jako moc...
-
-
Je to v souladu s lore. Krom Durotana se s Aliancí i jeho syn Thrall a to na mnohem delší dobu. Ten mír byl potom narušen klanem Burning Blade, jehož pokusy byly odvráceny. Pak zůstalo jen křehké příměří, které skončilo příběhově prvním Wowkem
-
-
dik za vysvetleni, byl to jen dotaz
-
-
popisuje to začátek kolem warcraft 1 orc and human žadny podělany wowko
-
-
on to nezná, je mu jen 8, tak se do něj nenavážej !
-
-
-
"Cítím" z toho propadák... Vydělat, to vydělá...ale bide to zklamání...
-
Meth: no hele na csfd byl tenhle odkaz.,,klikl jsem .. sem tam ..trailer sem videl uvadel ho reziser ..ted tam bezi starcraft a kecaji tam naci 4 koko.- na pohovce.. navic sem to sem dal jen z dobre vule aby se mohl podivat kdo chce ..neni to povinne na to klikat .. *6*..jinak se hadat o nake blbe listky nema cenu ...je mi jasne ze vstupenka na blizzcon neco stoji .. jen rikam jak to mam
-
ty brnění co maj na sobě lidi vypadaj jak z nějakyho comic conu *7* *1* hroznej sranec
-
-
jj, vypadaj jak nakej cosplay baty (ne bety)
-
-
To vypada na dobry propadak! *15* Pusobi to strasne lacine ,jak novej dil call of duty.
-
-
Blizz filmečky zbožňuju, ale z tohoto braku je mi blujno *11*
-
-
ti živí herci jsou jak z nějakeho Bčka cgi super herci vážně trapárna