Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten trapny moment ked je trailer na wow legion asi 10x lepsi ako movie trailer *7*
  • Hm no aspoň rendery těch lidi se jim povedly ti jsou jako živý
    • To proto, že jsou živí.
  • Trailer vyvážený po všech stránkách (1:21).
  • Vojta_Ilavsky
    Je to cypovina.
    Post Scriptum: Viděl jsem 30 sekund s absolutním sebezapřením.
  • residentevilfans
    To vypada na dobry propadak! *15* Pusobi to strasne lacine ,jak novej dil call of duty.
    • Krescz
      Blizz filmečky zbožňuju, ale z tohoto braku je mi blujno *11*
  • smejki
    Vypozoroval jsem jistý vzorec. Čim hůř udělaná patina, tim větší je film <>sračka. Tady patina absentuje úplně. Uvidíme. Plastem vpřed!
  • Tohle je imho hodne spatny. Bidne cgi (i kdyz samotni orkove jsou po cgi strance celkem fajn), spatne barevne podani, sterilni zabery, herci popri cgi pusobi jako z jineho filmu, brneni jak z papundeklu nekde na comic conu a mohl bych pokracovat.
    Cele to pusobi tak velijak, vlazne a bez duse. Prakticky jakykoliv blizzardi cgi filmecek je atmosferou na mile vzdalene tomuto pokusu.
    Tady to muze zachranit uz jen dobry scenar a zapletka.
    Ale moc tomu neverim. Nicmene fandove univerza to v kinech nejspis podrzi.
    • DekkerDave
      Jo, to CGI z toho smrdí na sto honů, až to hezký není. Holt jsem asi rozmlsanej novým a správně syrovým Mad Maxem.
      • Nevyvazenost cgi by se jeste dala prehlednout. Je plno filmu, ktere jsou fajn i se slabsi urovni digi efektu. Ale tady je toho spatne podle me vic a dohromady to proste prinejmensim drhne a dle reakci na internetu to tak nevnimam sam a to beru v potaz, ze kazda velka znacka ma plno hateru.
        Dalsi vec je, ze ten trailer samotny tomu moc nepomaha, spise naopak. Treba to v pristim traileru bude pusobit cele lepe.
    • co to jsou sterilní záběry?
      • Bez zivota, bez emoci, bez atmosfery...Ale to asi dela cele to umele pusobicí prostredi (cgi i kulisy) včetně kostymu.
        Na me to proste nefunguje.
  • Princ.Jablon
    Bože...to je tak dávno když jsem hrál WarCraft 1...na todle jdu do kina i kdyby to byla větší debilita jako spojenej Avatar, Prometheus, jeníček a mařenka a ordinace v růžový zahradě dohromady

(jen škoda, že to vypadá tak strašně digitálně, to je snad ještě větší hnus jak bitva tří armád v Hobbitovi)
  • Blue.Shark
    Stalo se. Největší šance pro filmy podle her zatím plní (trailerová) očekávání. Jen tak dál. Když se po 20 letech vyplní dětský sen, opravdu se to dá přirovnat k magii.
  • Na to půjdu dvakrát za sebou!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit