Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první trailer na Warcraft film
6.11.2015 | Adam Homola
217 příspěvků
-
šel mi z toho mráz po zádech, ale zbytečně moc mluvení v traileru na můj vkus *4*
-
ti živí herci jsou jak z nějakeho Bčka cgi super herci vážně trapárna
-
Tohle se bude odehrávat po Posledním strážcovi ?
-
Vypada to neskutecne spatne, tohle s radosti vynecham. Jako prominte ale lidi co reknou ze tohle vypada super asi zboznujou filmy s hodnocneim 5/10 a mene od imdb po csfd.
-
-
Tady se ukazuje, jak malo znas svet a musis se jeste ucit.
Ja treba rikam, ze tohle vypada super a filmy s hodnocenim pod 5/10 nezboznuji. Vidis lide jsou ruzni? Tak prestan skatulkovat, odsuzovat ostatni a venuj se podpore vlastniho nazoru. -
hodnocení na čsfd bývá občas dost v nesouladu s mým vlastním hodnocením. To že tam nějací rádobykritici naháží nějakému filmu nuly a píší u toho za každou cenu rádobyvtipné komentáře o ničem moc nesvědčí. Akorát o tom, že vkus mainstreamu je občas špatný.
Případ filmu, kde jsem nějak nepobral jeho kvality, je Věčný svit neposkvrněné mysli, což byl film dost nudný a na čsfd je vynášený do nebes. Případ nejlepšího sci-fi roku 2014 - Transcendence - na čsfd rádobykritiky ohodnoceného do modrých čísel. -
-
vkus mainstreamu nemuze byt ani dobry, ani spatny. Je to jednoduse vkus vetsiny lidi, kteri to videli. Takze muzes s nimi jen souhlasit, nebo je jednoduse odlisny a mas moznost se podelit o svuj. Tot vse.
-
-
-
Meth: no hele na csfd byl tenhle odkaz.,,klikl jsem .. sem tam ..trailer sem videl uvadel ho reziser ..ted tam bezi starcraft a kecaji tam naci 4 koko.- na pohovce.. navic sem to sem dal jen z dobre vule aby se mohl podivat kdo chce ..neni to povinne na to klikat .. *6*..jinak se hadat o nake blbe listky nema cenu ...je mi jasne ze vstupenka na blizzcon neco stoji .. jen rikam jak to mam
-
Knížky jsem nečetl a o lore ve wowku jsem se moc nezajímal. Ale dávat hnedka do prvního filmu jako zápletku že se hlavní hrdinove hordy a aliance chcou spojit, no nevim... Vzdyt jsou to preci nesmiritelni nepratele. Muže nekdo znalý rict jestli to je v souladu s lore nebo ne? jako vím že se nekdy mužou spojit ale to bych si asi nechal až do dalších dílu, navíc radovy ork nebo vojak aliance musí poslouchat rozkazy načelníka/krále, takže tohle mi prijde jako moc...
-
-
Je to v souladu s lore. Krom Durotana se s Aliancí i jeho syn Thrall a to na mnohem delší dobu. Ten mír byl potom narušen klanem Burning Blade, jehož pokusy byly odvráceny. Pak zůstalo jen křehké příměří, které skončilo příběhově prvním Wowkem
-
-
dik za vysvetleni, byl to jen dotaz
-
-
popisuje to začátek kolem warcraft 1 orc and human žadny podělany wowko
-
-
on to nezná, je mu jen 8, tak se do něj nenavážej !
-
-
-
LoL taký hejt tuto, trailer sa mi páčil, herecký výber celkom fajn, videl som tam pár fakt dobrých ľudkov a nehovorriac o tom, že to prinieslo presne ten feel čo som mal keď som hral warcrafty či prvý krát, keď som pozeral úvodný trailer do WoW... proste chill :D
-
Ah jo tady tobuz vypada jak na csfd. Banda blbcu co ma mindrak a miluje foresta.
-
Proc to proste nemuzou udelat cely jako jeden animovanej filmecek,kery umej jako nikdo na svete ?! Proc tam sakra musej cpat herce *9*
-
-
Chlpaače ono si to moc lidí neuvědomuje ale CGI filmy toho to typu jsou mnohem dražší a hlavně náročnější než s hercema. (Zdroj Discovery, kde bylo natáčeno v jednom digitálním studiu na efekty...)
-
Protože je sakra rozdíl udělat párminutový CGI na který se díváš na monitoru a udělat celovečerní CGI film na který se budeš dívat na velkém plátně. Bylo by to prostě děsně drahé.
-
Možná proto, že herci jsou většinou lepší než polygonoví panáci? Možná proto, že chtějí, aby to uspělo i mimo herní obec? Možná proto, že jsou filmečky Blizzadru čím dál tragičtější? Možná proto, že na tom nedělá Blizz? Možná proto, že ještě žádný kompletně CGI film neuspěl a nebyl z toho trhák?
-
-
Z tvého příspěvku vyvstává více otázek než odpovědí
-
-
Pretoze by to bolo hotove asi v roku 2025 *3*
-
-
pujde to kine v 4k a 60fps? jinak nema smysl s tim ztracet čas
-
-
přitlač, IMAX jede nějakejch 18k *4*