Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první trailer na Warcraft film
6.11.2015 | Adam Homola
217 příspěvků
-
-Todle nezaslouží ani edit:
kurva, proč tam sou všude čenoši ?!?!?!?!?!?! v Azerothu nebyli černoši!!! to je stejně debilní jako dělat film z Evropy roku 1102 a do každý městký ulice vehnat (asi) afroameričana (abych byl politicky hyperultraposraně korektní) a každýho 3. rytíře hodil mulatem...to je kreténina
Jinak si myslim, že ty nájezdnické bestie musí být pobity a jo, jsem si tím jist -
Stalo se. Největší šance pro filmy podle her zatím plní (trailerová) očekávání. Jen tak dál. Když se po 20 letech vyplní dětský sen, opravdu se to dá přirovnat k magii.
-
Bože...to je tak dávno když jsem hrál WarCraft 1...na todle jdu do kina i kdyby to byla větší debilita jako spojenej Avatar, Prometheus, jeníček a mařenka a ordinace v růžový zahradě dohromady
(jen škoda, že to vypadá tak strašně digitálně, to je snad ještě větší hnus jak bitva tří armád v Hobbitovi) -
Tak nejak jsem doufal, ze to bude neco podobneho jako pribeh Arthase, kterej se mi libil zatim nejvic. Ale zatim to vse vypada strasne ciste a cool, az se bojim i pribehu. Ale Duncan Jones zatim udelal jen dobre filmy, tak mu budu verit :)
-
-
už od prvopočátku je známo, že se jedná o první válku...
-
-
plkate hovna, ale tezko to vyvracet, protoze vase mozky to stejne nepoberou. To ze film teprve prochazi postprodukci a tedy zabery v traileru nemusi byt jeste "final" co se objevi na platne je nad chapani zdejsich znalcu vseho na svete a profesionalu v CGI, kteri presne vi jak to ma vypadat (nechapu proc je Blizzard jeste nezamestnal, takovi vseznalci, to se hodi prece vsude.... hahah dmenti) . Verim tomu, ze zadny ze zdejsich profesionalnych profyku na fylmy si na to do kina nezajde a jen to potupne stahne, aby v kinoripu hodnotil efekty a pribeh, kteremu nerozumi a nezna ho, ale hlavne, cele to poslal do kytek, protoze proste je to shiit ze jo... zprincipu... a se slzou oku zapnes The Sims a utopis panacka v bazenu FOR THE HORDE !!! *10*
-
-
je to pc race, u her si stežuje na grafiku, u filmu na cgi *7*. moc bych to neřešila
-
-
A ze to kritizuji pouze pc hraci si vzala kde? Ja treba do tve skatulky nespadam. A co takovi diskutujici na filmovych webech? To jsou vsichni latentni pc hraci? *1*
-
-
Zajímavé, že o pár příspěvků níž píšeš toto: "vypadá to strašně, co si budeme nalhávat. Ty laciné CGI jak z nějaké hry a do toho živí herci. Snad to neposere kariéru Travisovi, chtěl bych ho vidět dál..." Schizofrenie? *15*
-
-
tak snad poznáš sloh pravého haha, ne? Vždy na úrovni, s diakritikou .)
-
Spis jina osoba pod stejnym nickem, nebo si jen dela z lidi srandu *3*
-
-
Clovek nemusí byt hned profik pres CGI, aby poznal co vypada dobre a co ne. Pokud to ty nedokazes a potrebujes k tomu nazor opravdovych profiku, aby sis na to dokazal udelat nazor, tak je to jen tvuj problem.
Navic ten film je v postprodukci od konce kvetna 2014!!!, takze na to meli casu dost a lze docela pochybovat, ze se to jeste nejak vyrazne zlepsi. Koneckoncu, za neco malo pres 100mil. film takoveho rozsahu aniz by se nekde objevily kompromisy, proste horko tezko natocis. A to Duncan v Moon predvedl, ze i s malem umi slusne divadlo. Ale nadeje umira posledni.
Navic plno lidi si nestezuje pouze na uroven cgi, ktera je proste nevyvazena a presto se da prehlednout, ale i na plno dalsich veci. A to vse dohromady proste moc nefunguje.
A pokud nekdo hodnoti kvalitu cgi z kinoripu, tak je to moula.
K zbytku toho blitku se radsi ani nevyjadruju.
-
-
Může mi někdo říct v jaké části je špatně udělaný CGI? Ptám se, protože o tom každý mluví ale nějak nemůžu na to přijít...
-
-
Napr.
0:23 Postava je nasvicena svetlem, zatimco zed za nim je cela ve stinu.
1:12 podivej se na stiny, ktere vrha brneni na postavy a jake stiny vrhaji postavy na zem (zadne)
1:32 tam se treba podivej na smer stinu zabradli a postav, nemluve o ostrosti okraji a jak jsou tmavy (nemeli by).
0:58 ty postavy jsou silne nasviceny ale ten environment za nimi uz nema takovy kontrast
Diky tomu hodne scen muze pusobit nedodelane a vubec ty lidske postavy do toho prostredi moc nezapadaji a funguje to hlavne v zaberech, kde nejsou lide. Ale to mi popravde nevadi. Nakonec maji jeste cas. -
-
Hnědopich...
-
btw: zrovna CG maji bozi.
-
-
-
zajimalo by mne jestli z tech lidi co tady blbe pindaj ma nekdo alespon jeden char ve wowku alespon na levelu 90 se solidnim gearem. Jestli ne tak nejsou fanoušci a nemeli by se k filmu vubec vyjadrovat *7* Maximalne sedet v koutu a šoupat nohama
-
-
Zase jednou nejhloupější příspěvek v diskuzi *1* ... Na to, aby někdo zhodnotil, jak ten film vypadá, nepotřebuje znát o warcraftu vůbec nic...
-
A že zrovna WoWkaři mají lore zmáknutý, když mezi nimi bují diskuse, jestli se film odehrává během W3... Film potěší hlavně pamětníky, co se rádi vrtají v lore, protože to bude takovým dvouhodinovým intrem do prvního Warcraftu. A 90% WoWkařů ani nemá tušení, kdo byl Anduin Lothar nebo Llane a Garonu znaj akorát proto, že je podle ní pojmenovanej rogue set *1*
-
-
film se odehrává během Warcraft 1 btw *1*
-
100 bodu za zelené miminko. Tohle se mi bude líbit *14*
-
-
Malej Mojžíš-Thrall, kterej svým zázračným zug-zug spasí všechny orky exodem přes Rudý moře, ehm, přes oceán, do zaslíbený země Kalimdoru. Tam se potom Thrall promění na earth shockujícího zelenýho Jesuse.
-
-
-
Jdi se léčit
WoW asi největší 3,14čovina....jen to przní svět Warcraftu... -
-
Tak. Ja kvôli WoW vôbec netuším ako ten príbeh pokračuje. Pre mňa to skončilo pri Frozen Throne a dúfam, že keď dokončia Starcraft, tak sa vrátia k tomuto a spravia poriadnu stratégiu s poriadnou singl kampaňou :)
-
-
-
Tohle je imho hodne spatny. Bidne cgi (i kdyz samotni orkove jsou po cgi strance celkem fajn), spatne barevne podani, sterilni zabery, herci popri cgi pusobi jako z jineho filmu, brneni jak z papundeklu nekde na comic conu a mohl bych pokracovat.
Cele to pusobi tak velijak, vlazne a bez duse. Prakticky jakykoliv blizzardi cgi filmecek je atmosferou na mile vzdalene tomuto pokusu.
Tady to muze zachranit uz jen dobry scenar a zapletka.
Ale moc tomu neverim. Nicmene fandove univerza to v kinech nejspis podrzi. -
-
Jo, to CGI z toho smrdí na sto honů, až to hezký není. Holt jsem asi rozmlsanej novým a správně syrovým Mad Maxem.
-
-
Nevyvazenost cgi by se jeste dala prehlednout. Je plno filmu, ktere jsou fajn i se slabsi urovni digi efektu. Ale tady je toho spatne podle me vic a dohromady to proste prinejmensim drhne a dle reakci na internetu to tak nevnimam sam a to beru v potaz, ze kazda velka znacka ma plno hateru.
Dalsi vec je, ze ten trailer samotny tomu moc nepomaha, spise naopak. Treba to v pristim traileru bude pusobit cele lepe.
-
-
co to jsou sterilní záběry?
-
-
Bez zivota, bez emoci, bez atmosfery...Ale to asi dela cele to umele pusobicí prostredi (cgi i kulisy) včetně kostymu.
Na me to proste nefunguje.
-
-
-
Mohlo to být takové "špinavější".. Působí to na mě škrobeně... Nicméně horší než "průměrná podívaná s hezkými efekty" to určitě nebude... Od příběhu moc nečekám. Nejvíc jsem se bál hereckých výkonů, ale ten trailer mě docela uklidnil...
-
U mě pozitivní zatím převládá, čeho se nejvíc bojím je nedoladěný CGI v určitých místech ale na to ještě mají čas to dodělat a že někteří herci to nezvládnou ale takový Lothar, Durotan a Orgrim si to pěkně dávají a lepší motion capture jak je u těch orků jsem ještě neviděl