Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přece už v Revelations nebylo uplně jasný, jaká strana je ta správná a jaká ne. Co hrozně na AC poslední dobou oceňuju, je ten pohled na svět v odstínech šedé a ne jen černobíle, jako u mnoha jiných značek. Jinak běhání po stromech vypadá super, po dohrání Revelations už se těším na říjen. :)
  • Myslím, že už té hysterie kolem této hry a celé série bylo dost. Zase taková pecka to není. Nedělejte z toho modlu. Píšete každý den o ničem. To se nedá psát o něčem jiném?
    • Takova Mama by si mela spis hledet, co budou mit deti k veceri, a jestli deti ve skole nezlobi a dobre se uci... ;)
  • Jsem jediný komu se zdá to video naprosto příšerné? Chápu že každý nemůže dělat dechberoucí filmečky jako Blizzard ale tohle je strašné.
    • no jelikož je to renderovaný v enginu hry a neni to CGI filmeček tak je to jasný :-) CGI trailer tipuji až na E3
    • Nejdriv si laskave predcti tu diskuzi pod tebou nez zacnes vytvaret dalsi flame....
  • Mně se to náhodou moc líbí, akorát je nutné zapomenout na to, že je to pokračování dílů, u kterých jsme byli zvyklí na krásnou Florencii atd. Když se na to podíváte jako na novou hru a ne na nástupce typických AC, nevypadá to zas tak špatně :)
    • Ne nevypadá to špatně, vypadá to úplně hnusně... *13*
      • Hairy_Ass
        Co je na tom hnusnýho?
        • Minimálně ten oblek který se do zasazení dobově absolutně nehodí *11* *13*
        • No bohužel všechno.
          • Hairy_Ass
            Všechno je hnusný? *8* *1*
        • Místo do monitoru se koukal do zrcadla...
  • Tak a jeto hrajeme za cokobolaka toje multikulturni !! a budem se mit vseci radi propaganda izraele se loupe do mozku hracu . Skoda hru jsem mel rad ale tohle je odpad vseho odpadu.
    • Hairy_Ass
      Měl bys s tím LSD skončit, nějak ti to leze na mozek. *1*
      • pokud vim tak se hraje za indiana a ne za negra
  • No hlavně že tam všude vlát americká vlajka, bez té by to nebylo vono. Paříž, Londýn, Praha nene. Budu skákat po stromech jak opičák zabalenej do americký vlajky. Škoda skvělé hry.
    • Tak, celé to tímto zničili...
    • ZvacA
      Pokud ujíždíš na standartách, tak potom se doporučuju i líp dívat, protože na tu dobu tam bude vlát poměrně dost Union Jacků. Třeba tě to potěší. :D
      • Děkuji za informaci. Tak když tam budou vlát ty Union Jacky, tak to mi nevadí:(. Ach jo to je vopruz.
  • napisem len toto Assassins creed embers!!! To nemohli ist dalej z tohto ? tzn namiesto assassina by sme mali assassinku ? aj to akymsi sposobom mohlo byt ozivenie :) no nic budeme mat indiana, som zvedavy ako to cele dopadne snad ubisoft vie co robi
    • ale no tak, je to přece napůl indián *1*
      • corfer
        Trefná poznámka. Já jsem napůl Řek, a taky neumím spořit peníze.:)
        • to je mi líto *2*
    • corfer
      Vidíš, to mě ani nenapadlo.:) Asasínka by byla moc zajímavým řešením! O to víc mě teď štve, že dostaneme indoše se sekyrkou.
  • misho8723
    Ešte niekto si všimol na konci videa, ako sú všetky tri verzie hry ukázané, tak dole je napísané : "PC FORMAT RELEASE to be confirmed " ?
    • neměl bych strach, bude, ale později..
  • Aneb jak z Assasin's creed udělat Partizan's Creed.Vůbec se mi nelíbí že budu někde skákat po lese a hrát si na zálesáka.Mohawki určitě nejsou assasinovské zbraně.Tolik krásných možností bylo.Čína,Japonsko,Londýn,Egypt atd. a oni vyberou tu pro Amíky chjo *13*
    • exmaxx
      Souhlas. Ačkoliv vítám jakoukoliv změnu, z toho videa mám divný pocit, protože mi to celé nějak nejde dohromady. Jsem zvědavý, jestli mě autoři do vydání stihnou přesvědčit, že udělali správný krok *4* Držím jim palce *3*
    • Japonsko by bylo fajn...katany, hvězdice, brnění...njn, ale toto prostředí je taky fajn...uvidíme až budeme hrát finální verzi hry
      • Já nic takovýho hrát nebudu protože je to hnus. *10*
        • corfer
          A ne, a ne, a ne. Podívej se na to, co jsi napsal, vyznívá to nadmíru vtipně.:D
  • Už se těším jak si v AC3 vylezu na nevyšší strom a pak skočím do kupky sena .....vlastně ne ... rozbiju si hubu, protože nevím co by v lese dělalo seno.
    • do mechu
    • hlavne skok mezi vetvema by mohl byt hodne prijemny :D i kdyz urcite bude sikovny a vsem se elegantne pri skoku vyhne
    • exmaxx
      *1* Musíš si tam nanosit kupku sněhu.
      • a jako jeden z achievementů nebo trofejí bude za úkol postavit sněhuláka...a taky když někoho sejmu tak ho budu moct zahrabat sněhem to by bylo fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit