Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první video z Assassin's Creed III
5.3.2012 | Petr Poláček
184 příspěvků
-
Je z toho až moc cítit vlastenecký patos. Čím to, že jsem tohle u seriálu John Adams tak nepociťoval? Asi proto, že z Amíků nedělal zas takové borce, jako to bylo ve filmu Patriot, u čehož se AC3 evidentně inspiroval. No, zjistíme snadno, jak to bude. Stačí, jestli bude mít Ubisoft koule na to ukázat, jak se v té době měli krásně černoši. Pokud ano, tak všechna čest. *3*
-
-
Souhlas
-
-
Říkejte si kdo chcete co chcete ... ale podle mě to bude safra pecka. Všichni chtěli něco nového tak to tady máte a podle mne to bude o docela dost odlišné od původních dílů. Moc se na to těším. Lidé budou pořád nespokojení :). Ten ohoz není možná košér, ale to mi neskazí celou hru :). PS: ta kápě mi přijde 100x lépší jak kdyby měl mát na hlavě tu trojuhelnikovou čepičku, nebo čepec z mívala jak v knižní verzy mohykána.
-
-
to oblečení by mohlo bejt lepší ale neni to zas tak hrozný.. jediný co to fakt kazí je ta kápě, ta měla zůstat ve středověku.. do tyhle doby se to fakt nehodí, lepší kdyby neměl na hlavě nic..
Všichni normální ohozy na tu dobu a jedinej blbeček tam zakuklenej *1* .. úplně nenápadneej *1* -
-
No to sice jo, ale s těma assassínama se ta kápě celou sérii nese. Podle mě by byli sami proti sobě to teď rušit. Zvyk je zvyk.
-
-
Já nechtěl nic nového, chtěl jsem aby to bylo ve stylu AC2...
-
-
Popravdě kyby to bylo zase v podobné době tak už by se moc opakovali. Těch starých dějových linií jsem celkem nasycen a jsem celkem rád že se přešlo o krok dále. Ikdyž tuhle dobu moc nemusím, ale je to pro mne příjemné spestření :)
-
-
nebo inidánsky pero *1*
jinak ten oblek kdyz se na nej kouknes je celkem normalni nevšednim ho činí jen kapě a zbrane, ale tak to bylo ve všech dilech takže co?
-
-
takovyhle skakani po stromech uz se mi zda prehnany, ale tak, stahnu si to :D
-
-
jako myslim z mp by byl stejně asi nehratelnej, ale uvidim jak se to vyvine
ale tahle serie mě dokaže přilepit ke compu nadlouho takže prachy si zaslouží -
-
tak me taky, libil se mi kazdej dil, i kdyz od dvojky uz UBI nemam rad a multak nehraju
-
-
-
Jen mi vadí, že musim hrát za vlastenecký amíky *9* jinak to vypadá božsky *14*
-
-
Božsky? Vypadá to hrozně... *10*
-
-
božsky zrovna ne ale hrozný to taky neni... každopádně bych ale nesoudil podle nějakýho renderovanýho traileru, to neni hra..
-
-
-
Humus k zblití... *10* *13* *9*
-
No trailer na Revelations, mě teda uchvátil mnohem víc, ale celkově to není špatný. Jen mě teda vadí, že v tý zimě lidem nejde pára od huby *7*
-
Hopsání po větvích mi nepřijde až tak zábavný, jako skákání po střechách domů. Mno, uvidíme. Jinak to vypadá fajn.
-
Obavam se, ze hlavni postava tentokrat nebude moc nenapadna *1*
-
-
By mě zajímalo v kterým díle byl assassin nenápadnej.
-
tak když se podivas lip tak je to takej vojenskej kabát až na tu kapi a luk na zadech by byl celkem k nerozeznáni a kapě a zbraně na zadech ho činili nápadnym neustale
PS myslim, že v lese v zime nenápadný bude *3* -
-
Ta uniforma hodně připomíná francouzskou, což by ale červenokabátníkům nápadný připadat mohlo. *3*
PS: V zimě v tom bílém určitě, ale jinak....? -
-
tak uniformy v ty dobe moc kamuflažní nebyli
-
-
Taky se nepředpokládalo, že se v nich někdo bude houpat na stromě. *4*
-
-
-
-
-
no nevypadá to božsky? srovnejte si tohle a první trailer z Revelations a musíte uznat že si tvůrci oprvadu na třetím dílu dávají záleží, ale což stejně se najde někdo kdo bude remcat furt... *2*
-
-
No ve srovnání s jinými AC videi je tohle docela nic moc...Ale o hře nepochybuji, že bude skvělá.