Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a pc ?
  • Taky se mi asi na patnactej pokus podarilo koupit armu 3 na store.bistudio.com. Zajem byl asi slusny
    http://www.bistudio.com/english/home/news/company/361-update-regarding-storebistudiocom-a-arma-3-steam-key-distribution
  • je to parádni už se těším
  • Fakt? Super! Ty už tu alfu hraješ, nebo máš jinej zdroj?
  • Veskoslav
    Na tom ostrově se bude pěkně debilně jezdit s těžkou technikou. Vidím to na lehké, opancéřované vozidla. S vrtulníkem to vidím bledě, věčně jsem letěl do pekla.
  • Tak koupeno. Hra se samo detekovala na very high,ale to sem mel 20 FPS, takze jsem snizoval AA z 8x na 2x a dalsi veci. Zatim to ale vypada zajimave a 25 EUR za alfu,ktera prez betu projde az do full verze,to mi prijde jako dobra cena.
  • Keyz
    Hlavně aby se to stejně nesekalo *3*
  • Jo porad je to samej vojak a stromy a domy a voda a silnice.... *1*
  • Vono to bude nejspis o tom ze military vozidla jsou prilis rozmanita. Kazdy by chtelo zvlast animaci navic komunita dodava dalsi a dalsi vozidla.
  • nevypadá to pořád stejně?
  • česká hra a zase marně hledám češtinu.snad ji potom přidají.
  • Magister_Peditum
    Máš pravdu, už při odvodu bych si pro jistotu zabalil oprátku a mapu s označenými stromy pro sebevraždu, abych se, až to na mě přijde, s tím nezdržoval. *1*
  • predstav si šikanovali celej jeden ročník, pak se staneš mazakem a tak to pokracuje. aly ty bys to nezvladl zabil by ses co par kluku tam i udelalo, takovi to byli slabosi
  • Magister_Peditum
    Ty asi budou podobné jako předtím, ale alespoň se dá už otáčet volantem. *4*
  • Keyz
    O tomto se mluvilo na jedno přednášce kde někdo z BIS říkal,že lidi chtějí realistický nástup jednotek do vozidel ale zase chtějí aby se tím moc nezdržovali. Co jsem pochopil tak to bylo takové aby to nebylo moc pomalé, protože kdyby tam lezl jak měl tak by to trvalo.
  • Magister_Peditum
    Oni tě tam šikanovali, chudáčku? *1*
  • lukas.trneny
    a co se týče ACE modu, tak ten se pro Armu 3 již vytváří
  • Ta hra vyzera hovadsky dobre, prezrel som zatial vysetky dostupne video prezentacie, a ak to nebude bugfest, tak to bude maso.
    Hovadiny ako codka, crysisky a pod ma nechavaju chladnym, ale toto, hmmmm.
  • Lukyz
    Opět řeším detail, ale mohl by mi někdo s přístupem do Alphy říct jestli nějakým způsobem vylepšili animace jednotek při nástupu / výstupu do vozidel? Díky *3*
  • Tak hned ten prvy pohlad na tie kopce vzadu vyzeraju krasne realisticky. Tie ohne su trochu slabsie ale vyzera to vynikajuco :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit