Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    To zas budou nervi při zvuku cinkání ran z kulometu o beton.
    Zase bude hodinu čumět kde kdo je a pak chcípnu.
    Zajímavé, že tady to potěšilo. Pak se člověk zlepšil a bylo to skvělé.

Anebo výstřely do oblasti kde je protivník a pak zásah. Neplánovaný to vždy potěší.

- Co mně dost vadilo a to nevím jak to bude upravené je reakce NPC na střelbu. Málokdy jsem viděl, že by je bylo možně nějak umlčet kulometem atd. Prostě krom toho,že se změnili postoj jím bylo fuk co se děje.
  • Za jake cerne lidi? *8*
    Kdyz si v Arme vyberes ze chces byt cinan tak budes cinan to je tvoje vec. Snad jenom v kampani budes hrat za nejakyho Milera a ten je predstav si zrovna beloch. *1*
  • Snad to bude mít úspěch jako operace flashpoint *14*
  • Proc jsou lide furt nuceni hrat za cerne lidi?
  • Pozvánky pojedou až od 15.3., zatím se do hry dostanou jen ti, co si ji koupí.
  • Lepe optimalizované než dvojka to je. Plavání zbraně zůstalo v nastavení ;)
  • MidnighT91
    Pozve mě někdo? Chtěl bych to zkusit...
  • V každém z nás je dítě. Čím dříve si to přiznáš, tím lépe pro tebe. ;-)
  • Optimalizace v alfa verzi je mnohem lepsi nez v Arme 2, stejne tak i umela inteligence.
  • davejte minusky pravda je že kdybyste meli prezit mesic na vojne tak byste se sesypali, šikan zoceluje charakter tohle dnešní mladez nezna
  • MidnighT91
    Doufám ve 3 věci:
    1. Že tam bude už zabudovaná nějaká forma vychytávek z ACE modu...
    2. Že bude líp optimalizovaná než dvojka...
    3. Že tam zůstala možnost nastavit si to parádní plavaní zbraně po obrazovce co bylo ve dvojce, popř. že ho tam někdo urychleně přidá módem, protože jsem si ho vždicky dal naplno. Vypadá to pak opravdověji...
  • ALIENVIK
    Bude bomba, jestli se do toho kluci pustěj
  • hezke, zase si deti budou pripadat že jsou vojaci pritom dnesni generace ani nebyla na vojne *1*
  • Podívej se na Twitch, všichni už hrají multiplayer.
  • já myslel, že to jde hrát od 14. března *1* teď teda funguje singleplayer?
  • Magister_Peditum
    Mod ČSLA by mohl v ARMA 3 vypadat hoodně dobře.
  • ALIENVIK
    fap fap fap *1*
  • Zakoupeno, vyzkoušeno. Musím říct, že BI se vydalo dobrou cestou. Opravdu mě Arma 3 příjemně překvapila - hraje se to perfektně. Optimalizace je suprová. Palec nahoru!
  • Možná do toho půjdu...
    Modovat mě baví, byť jen amatérsky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit