Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alzbetko ja te chci za zenu miluju te *14*
  • Trol.diskuzni
    Můžete mi někdo sdělit, co teda slečna moderátorka napařila Uncharted 3? V podcastu si nemohla vzpomenout (to se stane, to je v pohodě, Alžbětko ,-) ) a mně se na ten nudný pořad nechce hledět... *7*
    • Erien
      Ty seš něják nemocný a zbaven svéprávnosti, že se na to musíš dívat?
      • Trol.diskuzni
        To ne, jen je redaktorka zřejmě postižena sklerózou a tedy si nebyla schopná vzpomenout v podcastu, jaké hodnocení dala nejnovější hře své oblíbené herní série (nepočítám-li konzolového Zaklínače, který jistojistě jednou bude, když si to Alžbětka hrozně moc přeje). *5*
    • Trol.diskuzni
      Ehm, za co byl kolega zablokován? Trochu over-the-top praktiky ne nepodobné dobám dávno minulým, nemyslíte, redaktoři? To už teda přeháníte... *16*
      • posila
        Sorry, ale kecy jako "over-the-top praktiky ne nepodobné dobám dávno minulým" me vzdycky vytoci (takze si za me muzes udelat zarez na trollskou klavesnici). Kdyby ti nekdo hovnem napsal na okno "Klaus je kokot", taky bys to okno umyl a nikdo by ti nepodeziral z cenzury.
        • Trol.diskuzni
          Jenže mé okno není žádným místem pro vyjadřování názorů... Tahle diskuze je oproti tomu vytvořená právě proto, aby zde lidé diskutovali a tedy své názory přidávali.
          • posila
            Mas pravdu, ze to nebyl dobry argument. Ale porad stojim za tim, ze jakekoliv webove stranky jsou soukrome vlastnictvi a jejich majtel si s nimi muze delat co chce. Pokud lidem delajicim komercni projekt prijde, ze vytvoreni diskuze pro ctenare je dobre pro byznys, tak si ji pridaji. A pokud jim prijde, ze nektere prispevky v diskuzi nejsou dobre pro byznys, tak je odstrani ... Ted v tom zacinam videt tu paralelu s cenzurou v totalitnich rezimech. Jen s tim rozdilem, ze Listina zakladnich prav a svobod nikomu nedava pravo cokoliv psat do diskuzi na Tiscali ;)
            • Trol.diskuzni
              No, dejme tomu, to se dá brát jako argument...

Off-topic: Nešlo by nějak zařídit, abych si i uživatelé mohli dát za nick nějaký text jako vy redaktoři? Mohlo by to být docela fajn, pro informaci, s kým má člověk tu čest diskutovat... *4*
            • janchor
              Byl smazán jen proto, že trapně zkoušel načínat další kolo trollingu, kterej se pod Re-Play obvykle schází. A to už je podle nás nudná praktika.
            • Trol.diskuzni
              Četl jsi ten příspěvek od 11111? Můžu ti garantovat, že v něm nebylo nic neslušného, urážlivého ani jinak hanlivého... Podle mě vůbec ničím neporušoval pravidla slušné diskuze. Byl smazán jen proto, že názory redaktorů s názorem 11111 nekorespondují... A to už je podle mě nebezpečná praktika.

"Lacinej trolling v diskuzích o Re-Play už nás prostě neba."
      • janchor
        Nemyslíme. Lacinej trolling v diskuzích o Re-Play už nás prostě neba. Ty se aspoň snažíš, ale kolega na to šel příliš okatě.
        • Trol.diskuzni
          Tak teda dík za ocenění toho, že si dávám se svými příspěvky práci. *5* Ale stejně si myslím, že kolega tentokrát neřekl nic, co by bylo přes čáru...
  • jindra.veliky
    proc furt PC vyslovujete PÍSÍ? jsme snad v cesku ne? taky nerikate pí es try nebo eksbox try handryt sixty

*16* *16* *16* *16*

maj rict proste POCITAC
    • Nj, a místo "ímejlu" má bejt "emajl", místo "fejsbůku" má bejt "facebók" a podobně, viď?:-D
      • místo "fejsbůku" má bejt "facebók"

Spíš Xichtkniha..
    • Ty seš hrozna guma .
    • conflig
      A proč taky neříkat Hrací stanice 3 a XKrabice 360. Opravdu demence *1*
      • Erien
        a místo PC, budem všude říkat osobní počítač. *15*
        • Cosi
          A notebooku přenosný počítač nebo eště lépe zápisník *15*
        • Trol.diskuzni
          Tak jsme se zasmáli... *7*
      • Black_Hand
        ja bych byl proto, aby se tvy i jiny preklady stejneho typu zavedly :). treba ipad=ja rohozka nebo wii=moceni ci jenom moc.
        • conflig
          Já rohožka. to si nech patentovat *1*

edit: to je pokračování filmu Já robot *15*
          • Black_Hand
            no jo, ale zase to neni uplne anglictinarsky spravne, ze :). tak mam smulu. ale rohozka zni lip nez podlozka.
    • Jazz
      Ne kámo, vážně to není 'eksbox try handryt sixty' *1*
    • Ty si proste boss *1*
      • -103 :-D to je ultimátní rekord games.tiscali.cz ale třeba to dotáhneš na 200 !!! jen tak dál fandím ti a máš odemně - *15*
        • mirroj
          Je to borec. To by som ani nepovedal, že toľko ľudí číta túto diskusiu a sú ochotní kliknúť na to mínusko :).
          • Ona uz je to jakasi tradice. Jindra neco napise, a kazdy tomu reflexivne da minus :)
      • Mayuri12
        To je ten správnej vlasteneckej duch Jindro fandimti čeští obroditelé bi bily hrdí bojujme společně za zachování českých (pochopitelně správně psaných) výrazů máš mou plnou podporu
      • No jo ... Jindra zase nezklamal :P
  • Virginity in ESWC is high.
  • ta georgina leonidas(5:26) je podle mě hezčí nez ta běta
    • Trol.diskuzni
      Běda Běta neobjetá... *5*
  • Uncharted 3 nemůže být na všechny tři platformy (PS3/Xbox/PC). Hlavně kvuli Xboxu jelikoš by nezvládal takhle sropacovanou hru vůbec rozjet. Je to obecně smůla Pckářům, že pokuď se vztvoří neexkluzivní hra pro všechny tři platformy brzdí hru technicky nejméně vyspělí Xbox naúkor ostaních platformám
    • Ty se hlavne nauc pouzivat tlacitko "REAGOVAT" a nezaplavuj tu diskusi.
      • Pardoooon Dethklok *1*
  • morik
    Abych osvětlil určitým uživatelům používání některých anglikanismů v této recenzi... Nízkorozpočtové, začínající pořady musí zaujmout široké masy lidí tím, že budou používat cizojazyčné výrazy, jež jejich sledující divák jistě bezpečně zná, a proto je užití vyjadřování ze strany moderátora v anglickém jazyce nejbezpečnějším tahem těchto pořadů, neboť tento jazyk ve většině případů sledují mladí lidé, což je věkové spektrum, z něhož je vidina na větší sledovanost nejreálnější.
    Daní hráči si pak uvědomí, že si tyto anglické výrazy umí přeložit do jejich mateřského jazyka a následně mají lepší pocit ze svých komunikativních schopností a případnou nadcházející verbální autokomunikací si uvědomí, že tento pořad je pro ně tou nejlepší cestou ke zlepšení jejich sníženého sebevědomí a nálady. Potom si tedy zlepšení nálady spojují s tímto pořadem a při jeho dalším sledování věří, že jim další sledování dá další, jimi presumptivní sebeuspokojení.

Je to obchod výhodný pro obě strany: Tento pořad může poté vyžadovat na svém chlebodárci větší finanční podporu s argumentem zvýšeného počtu sledovanosti a divák pořadu si bude u každého dílu připadat jako inteligent s pocitem schopnosti dorozumět se neomezeným počtem světových jazyků.
    • Abych osvětlil určitým uživatelům používání některých anglikanismů v této recenzi...

Anglikanismus je učení anglikánské církve, btw. Tys chtěl napsat "anglicismů", ale nenech se rušit!
      • morik
        Ne chtěl jsem napsat anglikanismů, i přes to, že to je špatně. A už mě neruš.
    • Neco podobnyho bych rekl spis o lidech, co si mysli, ze do vseho po vterine vidi, pouzivaji sroubovanosti typu "nadcházející verbální autokomunikací", "jimi presumptivní sebeuspokojení", apod. : D

Pokud si myslis, ze jsi chytrejsi nez vsichni ostatni, a svet to radne nedocenuje... ..nech si to prosim pro sebe. Tim ze to prehodis na nekoho jinyho si moc nepomuzes... ; P

Jednou vetou by ti mohl kazdej trouba odpovedet "Od tebe to teda fakt sedi", a smichy se valet po zemi
      • Proč by se měl stydět a mlčet, protože je chytřejší než ty?
        • morik
          Proč by se měl kdokoli stydět a mlčet, když jsou všichni chytřejší než krůk.
    • Cahir
      To je ale píčovi...
      • Trol.diskuzni
        ...na, co jsem právě napsal. *3*
      • Nikoli, Horst má pravdu... Jen pozapomněl že 75% lemounků to sleduje také kvůli Bětce...
        • A ty to sleduješ kvůli Mikulášovi?Smutné. *15*
      • Moje řeč, Morik třepe sra*ky a myslí jak není nad věcí a jak nás všechny utřel *1*
  • Tak jo, srandy bylo dost, tak si vezmi prášky, Jindříšku :))
  • Nevite, ci to hraje za song na zacatku BF3? dík
    • http://www.youtube.com/watch?v=MpsurUo9HTs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit