Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • morik
    Ne chtěl jsem napsat anglikanismů, i přes to, že to je špatně. A už mě neruš.
  • Abych osvětlil určitým uživatelům používání některých anglikanismů v této recenzi...

Anglikanismus je učení anglikánské církve, btw. Tys chtěl napsat "anglicismů", ale nenech se rušit!
  • morik
    Proč by se měl kdokoli stydět a mlčet, když jsou všichni chytřejší než krůk.
  • A ty to sleduješ kvůli Mikulášovi?Smutné. *15*
  • alzbetko ja te chci za zenu miluju te *14*
  • Máš hrát na gamepadu, jako většina :-).
  • Tohle je Ferrari.
  • Trol.diskuzni
    ...na, co jsem právě napsal. *3*
  • Proč by se měl stydět a mlčet, protože je chytřejší než ty?
  • Nikoli, Horst má pravdu... Jen pozapomněl že 75% lemounků to sleduje také kvůli Bětce...
  • Hele kecy typu najdi si holku a choď do přírody vždy plácaj dementi, kteří do přírody nechodí a slečnu nemají... A ani holčina Alžběta, ani pan Smutný nepředstavují kvalitu...
  • Ona uz je to jakasi tradice. Jindra neco napise, a kazdy tomu reflexivne da minus :)
  • Tak to uz asi vim odkud vitr fouka. Mimochodem, proc koncis kazdy prispevek tim ohnivym zmetkem? Tradice, nebo jsi vecne nasrany clovek?
  • http://www.youtube.com/watch?v=MpsurUo9HTs
  • mirroj
    Je to borec. To by som ani nepovedal, že toľko ľudí číta túto diskusiu a sú ochotní kliknúť na to mínusko :).
  • Ne. *16*
  • Neco podobnyho bych rekl spis o lidech, co si mysli, ze do vseho po vterine vidi, pouzivaji sroubovanosti typu "nadcházející verbální autokomunikací", "jimi presumptivní sebeuspokojení", apod. : D

Pokud si myslis, ze jsi chytrejsi nez vsichni ostatni, a svet to radne nedocenuje... ..nech si to prosim pro sebe. Tim ze to prehodis na nekoho jinyho si moc nepomuzes... ; P

Jednou vetou by ti mohl kazdej trouba odpovedet "Od tebe to teda fakt sedi", a smichy se valet po zemi
  • Moje řeč, Morik třepe sra*ky a myslí jak není nad věcí a jak nás všechny utřel *1*
  • Amylee.Anderson
    Ono šlo o to, že ty tlačítka pro hlavu, ruku, ..., byly uspořádány v kruhu, jako máš ovládání na konzole, tak člověku došlo jak se do ovládá na konzoli, ale člověk na PC si musel zvyknout, co je kde. Ve dvojce naštěstí nepsali "hlava" ale "E" ....
  • Black_Hand
    vsadim se, ze by aspon chtela mit moznost sama skakat :)).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit