Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja nechtel srovnavat Pc a konzole, jenom nechapu myslenkovy pochody nekoho kdo sem prijde a zacne mlit o tom ze nekdo zavidi.
  • Pardoooon Dethklok *1*
  • Ty se hlavne nauc pouzivat tlacitko "REAGOVAT" a nezaplavuj tu diskusi.
  • Miroo_CZ
    Minulý týden to bylo rovných 100..!
  • Trol.diskuzni
    Přes sto to bylo určitě... *3*
  • Uncharted 3 nemůže být na všechny tři platformy (PS3/Xbox/PC). Hlavně kvuli Xboxu jelikoš by nezvládal takhle sropacovanou hru vůbec rozjet. Je to obecně smůla Pckářům, že pokuď se vztvoří neexkluzivní hra pro všechny tři platformy brzdí hru technicky nejméně vyspělí Xbox naúkor ostaních platformám
  • No ja bych rekl, ze Cahir ma v tomto docela pravdu ...
  • Uz se blizi ke stovce. Kolik byl rekord z minuleho tydne?
  • Tosku off topic:
    Tady jde o to, jestli porovnavas PC vs PS3 co se tyce herni stranky nebo celkove uzitkovosti. Je docela pravda, ze PS3 ti muze poslouzit i jako blu-ray prehravac, a pokud mas pristup treba k Netflix tak i jako solidni zdroj filmove zabavy. Nemluve o tom, ze se da PS3 vyuzit i jako hudebni prehravac.

Je take jasne, ze na PS3 nikdy nenapises textovy dokument a nesestavis tabulku v Excelu. Na druhou stranu, co se tyce investice je alespon pro mne mnohem vyhodnejsi dat penize do konzole s relativne dlouhym zivotnim cyklem, a vyuzivat na praci nejaky levnejsi notebook.
  • Spatne si to neberu, ale to nikoho nenapadlo ze je clovek co tyhle veci proste nezavidi? Nereknu kdyby nekdo kolem projel ve Ferrari, tak bych si rekl "hmm taky bych se projel" ale nejakou hru na konzoli? Prijde mi to hodne infantilni.
    Edit: nebo jestli to beres podle sebe soudim tebe tak mozna chapu. Ale me fakt nenapada co na to rict, nemam paru proc bych mel zavidet hru *8* Na konzoli ktera neni zas tak draha ale oproti pc krom tehle umele exklusivity a 110% plug and play nema nic.
  • Ono to neni jen unch. co vyslovuje zpaskvilnatě, už jsem si zlomil jazyk a zasmál dosti jeho výrazům, ale to není jen on, Lukáš Grygar atd mají také zajímavé překlady =D
    Ale to bych nějak neřešil =)
  • Proč bys měl závidět? Protože Unchartred a ne jen trojka, ale celá série je jedno z nejlepších počinů všech dob, co jsou počítače a konzole na světě, a na pc to prostě není.
    A neber si to špatně, to není výsměch.
  • Miroo_CZ
    Ten určitě trumfne ten z minulého týdne..!!
  • Kazdej lepsi komp by to rozjel a to ze hromada her na komp neni je jenom nejakej umele vytvorenej princip co vychazi z nenazranosti. Proc bych mel zavidet? *5*
  • Ano, jsem zlý, přiznávám... A neraď, na to nejsi dostatečně moudrý...
  • Uncharted 3 je nejlépe hodnocená hra ve světě. Hra která nemá ve své kategorii konkurenci, už drhý díl v roce 2009 vyhrál GOTY ( Hra roku ), získala 12 herních oskarů, tenhle rok je jasné že Uncharted 3 bude herním králem roku, GOTY 2011. Nikdo nečekal že Uncharted 3 proti Uncharted 2 bude tak velkej pokrok k dokonalosti. Nejlepší grafika prostředí, atmosféra, dobrodružné zpracování, chytlavej on-line se 7mi mody hraní . Tohle je hra kterou PCkáří můžou závidět *16*
  • Amylee.Anderson
    Tyvado, Jindřich má zase rekord v mínusech :D
  • Battlefield sem měl předobjednanej půl roku, mám odehraných 20 hodin a už mě nabaví... není to ale kvůli hře, ale kvůli těm lidem
  • Zase ten nešťastný player... *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit