Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Ackoliv jsem BC2 koupil za 250,- a tvrdim, ze ackoliv konzolova, nicmene porad vyborna hra (soudim mp), tak souhlasim, ze BF3 mi taky vic pripomina (krom HUDu a par podobnejch paradicek) BF2.. I ten gameplay je uplne jinej, nez v BC2..

Jinak BF3 sp me bavil vic, nez telenovela CoD (to prirovnani v recenzi je vazne trefny, redakce).. ale proti gustu, zadny disputat..
  • posila
    Mas pravdu, ze to nebyl dobry argument. Ale porad stojim za tim, ze jakekoliv webove stranky jsou soukrome vlastnictvi a jejich majtel si s nimi muze delat co chce. Pokud lidem delajicim komercni projekt prijde, ze vytvoreni diskuze pro ctenare je dobre pro byznys, tak si ji pridaji. A pokud jim prijde, ze nektere prispevky v diskuzi nejsou dobre pro byznys, tak je odstrani ... Ted v tom zacinam videt tu paralelu s cenzurou v totalitnich rezimech. Jen s tim rozdilem, ze Listina zakladnich prav a svobod nikomu nedava pravo cokoliv psat do diskuzi na Tiscali ;)
  • Nj, a místo "ímejlu" má bejt "emajl", místo "fejsbůku" má bejt "facebók" a podobně, viď?:-D
  • Ty seš hrozna guma .
  • takova vytka k BF3 .. "super mega uspesnou serii BC2" nepovazuji zas tolik za super cool battlefield... osobne mi BF3 mnohem vice pripomina BF2, nez BC2...
    BC serie je pro me osobne takova krizovatka vedle, ktera ackoliv prinesla mnoho do BF3 pro me vzdy patrila jen na konzole a ne na PC ...
    BF3 mi prijde super.. a je jedno ze singl totalne kopiruje CoD aspon se to od predchozich dilu (BC,BC2) da hrat.. BF3 konecne zase vypada mnohem vice jako PC titul, i proto se dle meho nazoru BF3 tolik lidem nelibi... protoze vetsina "masteru" byla zvykla na "super realistickej" BC2 .. *5*
    ---
    toto byl jenom muj nazor a stojim si za nim :) to ze je singl zabugovanej se prezit da..
  • Trol.diskuzni
    Jenže mé okno není žádným místem pro vyjadřování názorů... Tahle diskuze je oproti tomu vytvořená právě proto, aby zde lidé diskutovali a tedy své názory přidávali.
  • Trol.diskuzni
    Tak teda dík za ocenění toho, že si dávám se svými příspěvky práci. *5* Ale stejně si myslím, že kolega tentokrát neřekl nic, co by bylo přes čáru...
  • posila
    Sorry, ale kecy jako "over-the-top praktiky ne nepodobné dobám dávno minulým" me vzdycky vytoci (takze si za me muzes udelat zarez na trollskou klavesnici). Kdyby ti nekdo hovnem napsal na okno "Klaus je kokot", taky bys to okno umyl a nikdo by ti nepodeziral z cenzury.
  • janchor
    Nemyslíme. Lacinej trolling v diskuzích o Re-Play už nás prostě neba. Ty se aspoň snažíš, ale kolega na to šel příliš okatě.
  • No jo ... Jindra zase nezklamal :P
  • Black_Hand
    no jo, ale zase to neni uplne anglictinarsky spravne, ze :). tak mam smulu. ale rohozka zni lip nez podlozka.
  • Trol.diskuzni
    Tak jsme se zasmáli... *7*
  • conflig
    Já rohožka. to si nech patentovat *1*

edit: to je pokračování filmu Já robot *15*
  • Erien
    a místo PC, budem všude říkat osobní počítač. *15*
  • Black_Hand
    ja bych byl proto, aby se tvy i jiny preklady stejneho typu zavedly :). treba ipad=ja rohozka nebo wii=moceni ci jenom moc.
  • Trol.diskuzni
    To ne, jen je redaktorka zřejmě postižena sklerózou a tedy si nebyla schopná vzpomenout v podcastu, jaké hodnocení dala nejnovější hře své oblíbené herní série (nepočítám-li konzolového Zaklínače, který jistojistě jednou bude, když si to Alžbětka hrozně moc přeje). *5*
  • conflig
    A proč taky neříkat Hrací stanice 3 a XKrabice 360. Opravdu demence *1*
  • Erien
    Ty seš něják nemocný a zbaven svéprávnosti, že se na to musíš dívat?
  • Jazz
    Ne kámo, vážně to není 'eksbox try handryt sixty' *1*
  • Ty si proste boss *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit