Přejít na výpis diskuzí
Sledujte Re-Play #39 s recenzí Battlefield 3 a Uncharted 3
12.11.2011 | Redakce Games.cz
104 příspěvků
-
Ty jsi opravdu pln nenávisti rmt. *1* Při každé příležitosti máš potřebu rýpnout si buď do pana Smutného nebo do Alžběty. Kašli na to, budeš mít vředy. Jdi se radši projít do přírody, najdi si holku. Znáš to...
-
Tak jo, srandy bylo dost, tak si vezmi prášky, Jindříšku :))
-
Nic
Jen porad nevim, co je tak divnyho na tom, ze by chtela kvalitni hru i na svoji platformu.
Ale vis jak se to zpiva: "Nech trola zit.."
Odted si ji vezmu k srdci -
To je ten správnej vlasteneckej duch Jindro fandimti čeští obroditelé bi bily hrdí bojujme společně za zachování českých (pochopitelně správně psaných) výrazů máš mou plnou podporu
-
Noo, ta koncovka je fakt trochu divná, ale myslím, že by mohlo být i hůř :)
-
Nemám ho na PC, protože mě nebaví... Ještě něco? *7*
-
Ten člověk snad vyslovuje ty hry schválně špatně, [ančartííd]???? :D
-
Mozna proto, ze ho mas na PC... ?
... *7* -
místo "fejsbůku" má bejt "facebók"
Spíš Xichtkniha.. -
No, dejme tomu, to se dá brát jako argument...
Off-topic: Nešlo by nějak zařídit, abych si i uživatelé mohli dát za nick nějaký text jako vy redaktoři? Mohlo by to být docela fajn, pro informaci, s kým má člověk tu čest diskutovat... *4* -
Sirius Sum *1*
-
A notebooku přenosný počítač nebo eště lépe zápisník *15*
-
Byl smazán jen proto, že trapně zkoušel načínat další kolo trollingu, kterej se pod Re-Play obvykle schází. A to už je podle nás nudná praktika.
-
Běda Běta neobjetá... *5*
-
Rozhodně bych se nerozplýval nad tím, jaké by to bylo žůžo mít doma konzolového zaklínače... *7*
-
ta georgina leonidas(5:26) je podle mě hezčí nez ta běta
-
Bětka je podle mě dobrá...Fix bych chtěl vidět tady MR.Trolla a Lady Jindru co by dělali před kamerou oni.
-
Tak slečínka je pořád stejně tragická... Měli by to dát dohromady s panem Smutným, to by byla dvojka, muhahaha...
-
urcite BC2 neni spatna hra...
ale spis tim narazim na to jak ze sebe kazdej dela hc hrace teto serie.. kdyz ma za sebou odehrano X hodin na BC2 a pak rika ze BF3 je totalni sra*** ... uz nekolikrat jsem na tyto lidi narazil.. :) ale jinak co se tyce singlu, taky se mi urcite libil mnohem vic nez v codu.. -
Četl jsi ten příspěvek od 11111? Můžu ti garantovat, že v něm nebylo nic neslušného, urážlivého ani jinak hanlivého... Podle mě vůbec ničím neporušoval pravidla slušné diskuze. Byl smazán jen proto, že názory redaktorů s názorem 11111 nekorespondují... A to už je podle mě nebezpečná praktika.
"Lacinej trolling v diskuzích o Re-Play už nás prostě neba."