Přejít na výpis diskuzí
Sledujte Re-Play #39 s recenzí Battlefield 3 a Uncharted 3
12.11.2011 | Redakce Games.cz
104 příspěvků
-
Nevite, ci to hraje za song na zacatku BF3? dík
-
To je ale píčovi...
-
Abych osvětlil určitým uživatelům používání některých anglikanismů v této recenzi... Nízkorozpočtové, začínající pořady musí zaujmout široké masy lidí tím, že budou používat cizojazyčné výrazy, jež jejich sledující divák jistě bezpečně zná, a proto je užití vyjadřování ze strany moderátora v anglickém jazyce nejbezpečnějším tahem těchto pořadů, neboť tento jazyk ve většině případů sledují mladí lidé, což je věkové spektrum, z něhož je vidina na větší sledovanost nejreálnější.
Daní hráči si pak uvědomí, že si tyto anglické výrazy umí přeložit do jejich mateřského jazyka a následně mají lepší pocit ze svých komunikativních schopností a případnou nadcházející verbální autokomunikací si uvědomí, že tento pořad je pro ně tou nejlepší cestou ke zlepšení jejich sníženého sebevědomí a nálady. Potom si tedy zlepšení nálady spojují s tímto pořadem a při jeho dalším sledování věří, že jim další sledování dá další, jimi presumptivní sebeuspokojení.
Je to obchod výhodný pro obě strany: Tento pořad může poté vyžadovat na svém chlebodárci větší finanční podporu s argumentem zvýšeného počtu sledovanosti a divák pořadu si bude u každého dílu připadat jako inteligent s pocitem schopnosti dorozumět se neomezeným počtem světových jazyků. -
-103 :-D to je ultimátní rekord games.tiscali.cz ale třeba to dotáhneš na 200 !!! jen tak dál fandím ti a máš odemně - *15*
-
Mas rad Indiana Jonese (prvni 3)?
-
Tak to by mne zajimalo, co bys potom chtel(a). Jedno tlacitko pro vsechny utoky? To by byla "konzolovitos," jak ty tvrdis.
-
Nic víc neumíš ty dítě polské? *16*
-
no prostě super howna *3*
-
No...já nenapsala na PC only :) Ale u takový her, které jsou na všechny, se pak muže objevovat konzolovitost a to ztrácí na kvalitě. Viz AC1 tlačítko pro ruku, hlavu, nohu, zadek....
-
Neber si to špatně ale mě připadá uncharted jako nebetyčná blbost. *16*
-
Omyl. Kvalitni hry vychazi na vsechny platformy *3*
-
Kvalitní hry vycházej na PC :P :D
-
ježiš to je zas díza *1* jindra perlí *15*
-
Posledně to bylo rovných sto..
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/repriza-re-play-38-a-novy-dil-ve-13-40-v-tv-57508/?rootId=642309&itemId=642309 -
Ja mam Uncharted zase docela rad, takze bych te poprosil, abys mluvil sam za sebe *3*
-
Si ho nevšímejte a je to .-)
-
Stejně ti na Uncharted každej sere, tak se nemusíš snažit dělat reklamu :)
-
Skoda ze Games.cz nema system ktery zaznamenava pocet libi a pocet nelibi zvlast. Takove to +/- sice ma sve vyhody, ale mirne to zkresluje.
-
Pokud vím, bylo to snad i víc... já viděl naposledy 103, mám ten dojem. Mohlo se to však změnit...
-
Kockopes: souhlasim. taky mne to stve. Ale s tim nic nenadelame. To je stejne jako kdyz se potkaji fanousci ctyr nejlepsich fotbalovych/hokejovych/basketbalovych tymu a zacnou se predhanet kdo ma lepsi hrace a kdo komu ma co zavided. Kazde medium, at uz PC, PS3, Xbox nebo Wii ma neco do sebe a je zbytecne tu blbnout s tim: ty mi muzes tuhletu hru jenom zavidet.