Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    to jako že dohrání skyrimu je něco ultra? O_o
  • Ten "vypravěč" by se měl naučit mluvit alespoň trochu jako Lukáš Grygar
  • A mě se líbí!
  • Nemyslím, že její role je říkat nějaké oduševnělé komentáře. Ale to se od Re-Playe nedá čekat vůbec, že...
  • Kdybys byl její přítel, taky bys jí po večerech nenechal hrát hry...tak nemudrluj
  • Vždy píšem normálne, to len niekto nevie čítať, prípadne spojiť písaný text s predstavou niečoho, ale to nie je môj prípad:
    http://www.2012rok.sk/wp/deti-a-rodina/1715-vedome-citanie
    *3*
  • Namiesto toho trápneho neustáleho šklabenia a nepochopitelných výbuchov smiechu spojením so zakláním hlavy, by Beátka mohla začať i hrávať hry, aby mohla hodnotiť....pochybujem, že vôbec dohrala Skyrim doteraz o starších hrách už vôbec nehovorím....

Tak mi napadá: Môže byť ujko, čo robí hotdogy v stánku, šéfkucharom v hoteli, bez toho, aby sa to naučil?? *3* *15*
  • co se stalo? zrazu umíš psát normalne
  • prý příjemný hlas, to jsi mě pobavil ... ještě že odešel, vůbec se nedal poslouchat
  • myslíš toho co rikal recenzi na diablo (koukal jsem jen to). ten mel podle me hodne dobry hlas
  • Taky se mi nelíbí. Nehraje náhodou v Ordinaci v růžový zahradě? Že tak přehrává a dává důraz na každý třetí slovo? To nemůžou najít někoho, kdo má aspoň z poloviny tak příjemnej vypravěčskej styl jako Lukáš Grygar?
  • No kdyby jen to... To do očí bijící "přesvícení" ....všechno je tam bílý, snímat Alžbětu proti oknu, kde svítí slunce... bílej gauč, kde sedí Tukan v bílym triku.... tak to je fakt umění...
  • MidnighT91
    Dirt je hra pro keníky...
  • smejki
    Tenhle nový vypravěč mi trhá uši. Ten předchozí sice vyslovoval anglické výrazy ještě hůř, ale aspoň měl příjemný hlas i dikci.
  • Tak to ale zlatokopka skočí po tatíkovi s jachtou a ne po klučinovi s taťkou co má jachtu.
  • Proč? Zlatokopek po světě běhá fůra *14*
  • Mínusy...někteří lidé o mě tady vědi víc jak já sám *1*
  • Intonácia, "toto je bomba" štýl, mne to tam trhalo uši, napr: http://www.youtube.com/watch?v=5RUakcYEkew
  • R.a.z.i.e.l
    Jestli na to půjdeš takhle u každý, tak si samotu budeš užívat hodně dlouho... *4*
  • Kronoss1
    Tam je na těch hlasech něco amerického? Fakt?? Kde? Já jsem tedy slyšel hodně špatně vyslovována anglická slova. Prostě peklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit