Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy chci říct nevyzněla.
  • Protože jinak by recenze nevyhněla moc pozitivně.
  • Tak u takovýhle hry bych se začal nudit asi už po pěti minutách O_o
  • Odpoveď je 12, ale Diablo III mi NEPOSIELAJTE!
  • Ten americký štýl prezentácie hlasov je strašný, recenzia dirt a začiatok diabla, prosím takto nie!
  • Kronoss1
    Hele, to nemá cenu. Oni to prostě nezmění, neumí to vyslovovat, ale používají angl. výrazu jak na běžícím pásu. Asi když jsou na Coolu, tak aby byli cool.
  • Alžbetko, chtela byste se se mnou seznámit? Táta ma jachtu mohli bychom na pár dnu vyjet k mori co Vy na to?
  • Ja som nedávno nainštaloval DiRT I, dal patch 1.2 + hdr_tweak, odomkol Subaru Impreza a už 5 deň jazdím iba Rally, na žiadne šaškovanie s gumičkami som zatial nenarazil. Po "demách" Dirt II a III je to radosť, prtože sa treba snažiť, aby v šampionáte žiadny blatník neodletel.
  • diablo mne osobne zklamalo svym velmi chudym obsahem. na to ze je to hra za 60ecek a byla tak dlouho ve vyvoji. holt sem od blizz cekal vic. random dungy sou fajn, aly kdyz zjistis, ze cucis na jednu a tu samou sadu tilesetu pro dany region, ktera ja je jeste velmi omezena, jen pokazde s jinymi zatackami, tak se prostredi stava hodne nudnym. venkovni lokace jsou pekne, ale je jich sakra malo. Po dvou projitich necitim potrebu jit hru znovu na vyssi obtiznost. Normal obtiznost mi prisla jako zbytecnost v podstate je to story mod, ktery mneli dat zvlast jen jako moznost
  • Blizz tajne, ale jasne odhalil, čo je diablo III, hra pre gayinfantilblbcov:
    http://youtu.be/Z1pjN19fdg0
  • Panove a damy neco mi tady na tomhle novem replayi nesedi. Nejsou to moderatori, neni to zpracovani videi ani hudebni doprovod, rekneme si to narovinu ze recenzent kterej nam ma pripravit primo uchvatnou predstavu pro hru spis mluvi jako kdyby ho to nebavilo a co se tyce recenze Diabla 3, pan vypravec mne odradil hned na samem zacatku trapnym komentarem...narovinu tenhle typek by mel komentovat nejaky sachovy turnaje nez hry
  • "typan" jo? tak to je hustý. *7*
  • BoB.2
    Připadá mě to že kameraman kouká Alžbětě na nohy. *15*
  • Oni tam jsou nějací úchyláci na The Prodigy ? :D
  • Ta recenze na diablo je trapna, nechapu proc to nemohl recenzovat viktor
  • Až překvapivě dobře podaná recenze na Diablo 3, která říká snad vše podstatné.

Tedy:
    1. Hra plní svůj slib bezmyšlenkové zábavy velmi dobře.
    2. Jsou kolem ní početné problémy.

No a ať už se někdo nechá opít rohlíkem (jménem Diablo 3), nebo chce jen onu bezmyšlenkovou zábavu; tak je jeho vlastní problém jak se vypořádá s lagy v singlu, 37čkou atd.
  • autobusar
    Ten kinect ovladac ktory ma na zaciatku ta slecna v ruke vo mne evokuje akesi perverzne myslienky , hm.
  • Mechwarrior_bw
    deckám (gamerom) to pripadá cool takže to nerieš .)
  • Alžbetka reagovala na Diablo III rovnako ako ja :)
  • nahodou to vyzera dost dobre :) tak prestan trollovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit