Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni tam jsou nějací úchyláci na The Prodigy ? :D
  • Tak u takovýhle hry bych se začal nudit asi už po pěti minutách O_o
    • Mínusy...někteří lidé o mě tady vědi víc jak já sám *1*
  • zipp
    Expert na diablo... Mapa v Diablu 2 se nepřegerovala při vypnuti a zapnuti hry... ale jinak s jeho nazorem souhlasim.
  • calwin
    no nene... takto to teda nejde... ten komentár je vážne hrozný...
  • MidnighT91
    Dirt je hra pro keníky...
  • Nechce někdo koupit battlenet účet s aktivovaným Diablem III a Starcraft II?
    • hahaha hry od blizsr*če? To radši magický kameny na hledání vody na e-bay za 1000euro.
      PS: WTF replay hrůůůůůza děsnej vpravěč, kameraman i zvukař.
      Hlavně ale ten vypravěč úplně prvně tam by ten co měl hlas jak majitel gay baru, pak ten co si hrál na frajera a na kterýho jsem si i nakonec zvykl a teď tenhle tak 15ti letej cásek bože a výslovnost skoro stejně strašnou jako ti tragédi co komentovali Ninja factor a takešiho hrad. Cool tydle lidi snad vytahuje z popelnice *12*
  • Ten novej komentátor zní trochu jako Ernesto Čekan, kterej v Dexterovi dabuje Batistu, nebo ve Spartakovi Barcu. Ale není to on...
  • Nový komentátor je otřesný, nevím co je, starý byl v pohodě...nebo to nechte všechno odříkat Tukana a je to.
  • No co tohle bylo to snad byl jen nakej vtip hruza!!!Na recenzi Dtrojky od Replay sem se hodne tesil ale tohle to trhalo usi a ve vysledku se clovek ani nic nedozvedel zatim nejhorsi video recenze co sem kdy slysel opravdu... jinac Dtrojku hraju porad mam nahranej 90h a porad to neprestalo bavim!:)))
    • smejki
      do sbírky hrůz doporučuji i videorecenzi D3 na českém eurogameru
      • někdo by jim měl říct, že takhle se točí lets playe prachsprostě obyčejné a ne recenze
      • Presne tak. Tomu "recenzentovi" bych zabavil mikrofon a vratil mu ho az na konci skolniho roku.
  • autobusar
    Ten kinect ovladac ktory ma na zaciatku ta slecna v ruke vo mne evokuje akesi perverzne myslienky , hm.
    • Myslíš move ovladač. Jestli tě vzrušuje kinect, něco je špatně.
      • On, psal, že při pohledu na slečnu s ovladačem v ruce, ho napadají myšlenky. Ne že ho vzrušuje ovladač. Nauč se číst trubko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit