Přejít na výpis diskuzí
Sledujte recenzi Diablo III v repríze 21. dílu pořadu Re-Play
2.6.2012 | Redakce Games.cz
67 příspěvků
-
Namiesto toho trápneho neustáleho šklabenia a nepochopitelných výbuchov smiechu spojením so zakláním hlavy, by Beátka mohla začať i hrávať hry, aby mohla hodnotiť....pochybujem, že vôbec dohrala Skyrim doteraz o starších hrách už vôbec nehovorím....
Tak mi napadá: Môže byť ujko, čo robí hotdogy v stánku, šéfkucharom v hoteli, bez toho, aby sa to naučil?? *3* *15* -
-
to jako že dohrání skyrimu je něco ultra? O_o
-
A mě se líbí!
-
Nemyslím, že její role je říkat nějaké oduševnělé komentáře. Ale to se od Re-Playe nedá čekat vůbec, že...
-
Kdybys byl její přítel, taky bys jí po večerech nenechal hrát hry...tak nemudrluj
-
-
To je pravda, musela by vařit a uklízet.
-
-
-
Ten komentátor je rychlá náhrada, psali to na facebooku a na svých stánkách - normální komentátor byl (je) v nemocnici a nemohl namlouvat. Tak klid *5*
-
jako by mi prodával pastu *6*
-
co máte furt s nějakou bětou,vždyť je jak almara.
-
Ten "vypravěč" by se měl naučit mluvit alespoň trochu jako Lukáš Grygar
-
ja jsem moc nepřispívám protože tu většinou lidi píšou kraviny, ale dnes se musím opravdu přidat a říct že máte pravdu. Komentátor je fakt nejhorší co jsem kdy slyšel. Děs a hrůza *16*
-
Ja som nedávno nainštaloval DiRT I, dal patch 1.2 + hdr_tweak, odomkol Subaru Impreza a už 5 deň jazdím iba Rally, na žiadne šaškovanie s gumičkami som zatial nenarazil. Po "demách" Dirt II a III je to radosť, prtože sa treba snažiť, aby v šampionáte žiadny blatník neodletel.
-
Alžbetko, chtela byste se se mnou seznámit? Táta ma jachtu mohli bychom na pár dnu vyjet k mori co Vy na to?
-
-
Jestli na to půjdeš takhle u každý, tak si samotu budeš užívat hodně dlouho... *4*
-
-
Proč? Zlatokopek po světě běhá fůra *14*
-
-
Tak to ale zlatokopka skočí po tatíkovi s jachtou a ne po klučinovi s taťkou co má jachtu.
-
-
-