Přejít na výpis diskuzí
Sledujte reprízu herního pořadu Re-Play
7.7.2012 | Redakce Games.cz
63 příspěvků
-
Odpoved na otazku trolla, ktera se tu urcite behem dne objevi. Ano, tento porad (jak mu rikas RIPlay) stale bezi. Konec. Tak uz se ani nemusis ptat a otravovat nas.
-
-
A na takových jako jsi ty se trol přiživuje a je tu pořád s náma, proč ho furt krmíte nějkaými reakcemi na jeho osobu ... kdyby se tady takový příspěvky neobjevovaly, tak ho už dlouho nemusíme řešit ... ach jo
-
-
každá společnost potřebuje místního retarda *4*
-
-
Podle toho jak se to vezme... Některým o něco rozvinutějším a méně smělým lidem podobná persóna v kolektivu třeba i zvedne sebevědomí. Avšak, co se týče nějaký "kolektivní inteligence" (dojmu), tak ta také dost často spadá na úroveň nevysoko nad levelem toho nejslabšího článku... *1*
Edit: S Baldrickem, mužem který neuspěl na konkurzu o obecního blázna, by bylo víc (a inteligentnější) legrace. Není nad to jemně špičkovat... *3*
"Jako ze Swifta... jemný jako dýka." *15*
-
-
-
Pokud už vyvolává takové reakce tady, tak na sebe musí být nehorázně pyšnej *1*
-
-
Souhlasím.
Místní jsou z něco úplně udělaní... herp derp, Trol je zlej pojďme na něj nadávat!
-
-
Však on něco vymyslí :D
-
-
To bych netvrdil, protoze to ze sem neco napise, jeste neznamena ze i premysli .)
-
-
-
Tak Trol pravdepodobne odjel na dovolenou s rodicema doufejme ze na dost dlouho :D
-
toho splintercella je mi nekonecne luto, taky klenot medzi hrami takto nieskutocne zjednuduchsit, jak pre opice...
-
-
mě splinter cell nikdy nepřišel moc těžkej
-
-
obtiaznost spocivala v tom prejst level bez jedineho vystrelu a bez sposobenia jedeniho poplachu
-
-
Až bude všechno jinak nemusíš se mě omlouvat.
-
-
keby si hral provodne splinter cell hry, a potom pozrel gameplay Black List, tak by si mozno aj rozumel ocom pisem ;) a nemusis sa mi potom "omlouvat".
-
Stejně na to nebude čeština, tak to hrát nebudeš:)
-
-
Jak to víš hru si jestě nehrál.
-
-
No jelikož Sprintel Cell byl stealth akce a teď je to bum bum akce, tak asi kam šla tato série. Prostě dětičky to nezvládaly, tak šup tam více akce.
-
stacil mi e3 gameplay, tie pohyby, ten 1 click= 3 kills, lezenie po skalach a budovach, privolavanie vzdusnej podpory, minimalny stealth, a zmena herca sama fishera to u mna zaklincoval
-
Tyhle reci miluju... Nektery veci cloveku staci videt a vi ze ho to nebude bavit, co je na tom? Je to jeho nazor a ty mu nebudes rikat ze si musi pockat do vydani, zahrat a az pak si rict, to me nebavi je to jednoduchy
-
-
-
Obrovský vlk s mečem v tlamě tak to jsem ještě nežral... jinak Alžběta je kočanda ;)
-
-
A Draci co lítaj po zpátku v poho jo? :D :D (Skyrim)
-
-
Samozřejmě, ale psal jsem k tématu. :)
-
Myslíš tie FAKE videá z youtube?
*1* -
-
Ne, ty REAL videa z youtube.
-
-
O tom hovorím, mne v Skyrime draci od začiatku až doteraz lietali normálne.
-
-
Tobě jo, některým ne. Některým taky nešlo GTA IV na nebušené sestavě, jiným šlo. To ale neznamená, že ta videa jsou podvrh.
-
-
-
-
-
-
Boli časi, ked mi troliček dvihal tlak, už nedviha, blbi lidi taky lidi, už je iba trapny...
-
-
ALL -> Simply clever!
-
-
Trol -> Ma miseto hlavy riť a rad to všetkym ukazuje !
-
-
A místo řiti mám hlavu, nebo druhou řiť? *8*
-
-
-
-
Pokud vidim dobre, ani jeden prispevek v diskusi se netyka poradu Re-Play. Troll, Betka, Splinter Cell, Ghost Recon... asi dobry porad. ;D
-
-
Vše, co se dalo říci, bylo již řečeno.
-
-
Vy jste nějak všichni z trola hotový. On je asi opravdu fenomén, ale v něčem má pravdu, RE-PLAY má co zlepšovat.
-
-
to je ale snad to jediny, co nezminuje... vetsinou zminuje obleceni moderatorky a jeji projev, coz vazne nechapu, protoze je to pekna holka, ktera vypada inteligentne a jeste navic se zajima o hry. Od nej je to ale asi spis zavist nez objektivni hodnoceni. A Tukan? jeziiis, toho pamauju z casaku skoro jeste kdyz sem tahal kacera :)
-
-
no bych nikdy nerek, ze Betka bude mit o esporti, ikdyz povrchni, tak presto nejvetsi povedomi z ceskych hernich novinaru (kteri to snad povazujou za dablovo dilo nebo co).
-
Tento porad sleduji jen 13ti leti fakani a psychopati ala troll a vekoslav staci pred obrazovku postavit nejakou jeblou bloncku s kozama a hned vsichni to uctivaj............... recenze maj ubohe, hudba taky, recenzet je buzik .......Vas sladoucky Teousek
-
-
Dle tvého projevu jsi stále na 1. stupni základní školy.
-
-
ted pujdu do druhaku VS nejspis tam chodis ty trolle
-
-
Není to taky jedna z těch pseudo VŠ? Dneska jich je tolik, že jsem už ztratil přehled.
-
-
-
Chlapečci 13+ beztak raději hledí na p*rno než na tu ušatou vzducholoď, natřásající se před zubatým plešounem... *6*
-
-
no mas pravdu :D proste je to nanic porad horsi jak gameplay.......
-
-
tedy gameshit :D
-
-
GameOver! *1*
-
-
To MickeyMutant: V cajku, změnit si IP není až takový problém... Ale je fakt, že když mě zaBANujou víckrát, tak je pro mě pohodlnější používat anonymizér, než abych se s nima otravoval... *6*
-
Tipuju game over pro tebe za tu ušatou vzducholoď, fešáku. Zase budeš pár dní bez obrázku.
-
-
-
-
-
-
RIP stále funguje hej ?
-
-
Zkazil si to. Nejsi Trol a Trol má alespoň trochu švihu.
-