Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes som to videl prvykrat, celkom fajn sa na to dalo pozerat. Ale jedna velka vec - respekt tomu, ze ako jedine ceske "mainstreamove" herne medium sa aspon trochu zaoberali progamingom - vidiet tam spomenuty Dreamhack atp celkom potesilo :)
  • Trapne ako vzdy *11* *11* *11*
  • Amylee.Anderson
    Mě to baví číst, někdy to stojí za to :)
  • Trol.diskuzni
    A místo řiti mám hlavu, nebo druhou řiť? *8*
  • Trol -> Ma miseto hlavy riť a rad to všetkym ukazuje !
  • Trol.diskuzni
    ALL -> Simply clever!
  • Boli časi, ked mi troliček dvihal tlak, už nedviha, blbi lidi taky lidi, už je iba trapny...
  • Trol.diskuzni
    To MickeyMutant: V cajku, změnit si IP není až takový problém... Ale je fakt, že když mě zaBANujou víckrát, tak je pro mě pohodlnější používat anonymizér, než abych se s nima otravoval... *6*
  • MickeyMutant
    Tipuju game over pro tebe za tu ušatou vzducholoď, fešáku. Zase budeš pár dní bez obrázku.
  • Trol.diskuzni
    So sad right now...
  • Trol.diskuzni
    Já též... občas. *2*
  • Kronoss1
    O hodně přicházíš. Jindra dostal i plusy!!
  • rancor1223
    Já používám odtrollovač (addon do Chromu) a jindru.velikyho ani trolla diskuzního nevidím už pár měsíců. Nevěřili by jste o kolik míň stupidní zdejší diskuze jsou (vyjímaje diskuze pod Re-Playi, které z mě neznámého důvodu fungují jako magnet na d*bily).
  • Nelíbilo, nebyla to žádná výzva. Víc se zapotím i u hádanek ve Skyrimu a..věř mi, to jen skládám obrázky zvířátek.
  • Kronoss1
    Není to taky jedna z těch pseudo VŠ? Dneska jich je tolik, že jsem už ztratil přehled.
  • ted pujdu do druhaku VS nejspis tam chodis ty trolle
  • Kronoss1
    Dle tvého projevu jsi stále na 1. stupni základní školy.
  • Trol.diskuzni
    GameOver! *1*
  • tedy gameshit :D
  • no mas pravdu :D proste je to nanic porad horsi jak gameplay.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit